Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Χρύσα από τη Βέροια... «υποψήφια» στην Αθήνα με το κόμμα Μ.Ο.Δ.Α.

Προεκλογικός πυρετός και στο Shopping Star
Μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο «Shopping Star», το τηλεπαιχνίδι μόδας του STAR που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά. Οι 5 παίκτριες, με αφορμή την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, κλήθηκαν αυτή τη φορά να υπηρετήσουν το θέμα «Υποψήφια με το κόμμα Μ.Ο.Δ.Α.».


Ανάμεσά τους και η Χρύσα, η 19χρονη φοιτήτρια από τη Βέροια. Η Χρύσα είναι δεσμευμένη, μάλιστα συγκατοικεί στην Αθήνα με το αγόρι της, ενώ σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Μηχανονόλος Μηχανικός.


Η Χρύσα στο κόνσεπτ της ως υποψήφια με το κόμμα Μ.Ο.Δ.Α., θα περνούσε από όλα τα καταστήματα και καφέ στου Ζωγράφου, για να την γνωρίσουν οι ψηφοφόροι της. Στα ψώνια της στην Ελευσίνα πήρε μαζί της και την... γλάστρα της, η οποία μάλλον δεν της έφερε και πολύ γούρι, αφού ούτε κομμωτήριο ούτε μακιγιάζ πρόλαβε.

 Η 19χρονη Χρύσα, για να κατέβει υποψήφια με το κόμμα Μ.Ο.Δ.Α. επέλεξε ένα γαλάζιο ταγιέρ με σούπερ μίνι φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες, κάτι που η fashion expert Βίκυ Καγιά βρήκε μεν ωραίο αλλά άβολο για το θέμα.


Η Χρύσα συγκέντρωσε βαθμολογία 5,75 από τις συμπαίκτριές της, πήρε ένα 5άρι από την Βίκυ που βρήκε το σύνολό της εκτός τόπου και κατέκτησε την 4η... μη εκλόγικη θέση. Δυστυχώς η Βεροιώτισσα δεν κατάφερε να κατακτήσει την έδρα του κόμματος Μ.Ο.Δ.Α. (και τα 1.000 ευρώ) και να μπει στη Βουλή.

5 σχόλια:

  1. πως σας φαίνεται η ιδέα να δίναμε πρώτα εξετάσεις και να ψήφιζαν μόνο όσοι τις περνούσαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ...ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ?ΕΣΥ?

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου.

      Διαγραφή
    3. Καταπληκτική!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη και ευχάριστη της άξιζε καλύτερη βαθμολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ