Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προεκλογικό δημοτικό συμβούλιο με... οριακή απαρτία


Με οριακή απαρτία ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου 2023. 

Λίγο η προεκλογική περίοδος που είναι «στα κόκκινα», 13 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, λίγο οι προσωπικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις των δημοτικών συμβούλων και η απαραίτητη απαρτία για να ξεκινήσει η συνεδρίαση δεν υπήρχε. Λίγο μετά τις 18:00 κατάφεραν να συγκεντρωθούν οι 21 και με την έναρξη ο αριθμός ανέβηκε στους 23.

Δύσκολη περίοδος για συνεδριάσεις σχολίασαν κάποιοι σύμβουλοι, κυρίως λόγω της προεκλογικής περιόδου, καθώς κάποιοι σύμβουλοι, είτε είναι υποψήφιοι βουλευτές και τρέχουν και δεν φτάνουν για τους εαυτούς τους, είτε τρέχουν για άλλους υποψηφίους.

Τις απουσίες και τις καθυστερήσεις προσέλευσης των δημοτικών συμβούλων σχολίασε και ο Δήμαρχος, δικαιολώντας εν μέρει τους υποψηφίους βουλευτές, παρακαλώντας όμως όλους να προσέρχονται στην ώρα τους, κάτι που όπως είπε τηρούνταν ευλαβικά, μέχρι τουλάχιστον πριν λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ