Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκαν 26 εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Βέροιας

Ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Βέροιας ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, 26 εργαζόμενοι/ες για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο κ. Βοργιαζίδης καλωσόρισε τους άνδρες και τις γυναίκες του προγράμματος και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την επίλυση του ζητήματος της μονιμοποίησης καθώς οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις για 20 και πλέον χρόνια.


«Η σημαντική συμβολή των εργαζομένων του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων και ατόμων της τρίτης ηλικίας αναγνωρίστηκε. Ύστερα από τη συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά τους κατά την περίοδο της οικονομικής και της υγειονομικής κρίσης, με κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών, η διασφάλιση του υπάρχοντος προσωπικού δίνει ανάσα στους Δήμους και στους αδύναμους δημότες που στηρίζονται στην παροχή φροντίδας και βοήθειας των εργαζομένων του προγράμματος» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Βέροιας κατά την τελετή ορκωμοσίας.


Οι κενές οργανικές θέσεις αφορούν στους κλάδους/ειδικότητες ΠΕ Ψυχολόγων, ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Νοσηλευτών και ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, στο πλαίσιο της 4Κ/2020 προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π., για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο στον Δήμο Βέροιας, λειτουργεί υπό τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Πολιτισμού.

11 σχόλια:

  1. Φωτογραφικές προσλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσόστωση φύλου στις προσλήψεις τώρα. Τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μας 'πει τον τρόπο διορισμού , χωρίς διαγωνισμούς κλπ, αντίστοιχα τις συμβάσες του καθενός και τέλος εάν είναι νόμιμοι οι διορισμοί ! Κε Δήμαρχε να τα δημοσιεύσεις δημόσια και εσείς οι δημοσιογράφοι να κάνετε έρευνα ....εντάξει δικά μας παιδιά είναι , αλλά υπάρχει το αλλά , αναμένω .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λογική λέει δημοσίευση των ανθρώπων (ονομαστικά) , που διορίζοντα και μάλιστα να δημοσιευτεί το ΦΕΚ των διορισμένων .

      Διαγραφή
  4. Οι γνωστές τεμπέλες όλοι μέρα βόλτα με αμάξι του δημοσίου, και ψώνια στα super-market για το σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο , αλλά να ξέρεις στα super-market κατά το πλείστο πηγαίνουν για να εξυπηρετήσουν τις ανήμπορες οικογένειες , κατά τα άλλα συμφωνώ !

      Διαγραφή
  5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΧΩΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΊ ΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα ντατσι μιτσι κότσι χαμπάρι δεν περνει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι για το επίπεδο, αν ξέρατε και τι σας γίνεται καλό θα ήταν, εάν δεν γνωρίζεται να μην λέτε μόνο για να πείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεκλογικά είναι νόμιμοι οι διορισμοί? Η απάντηση βρίσκεται στο 4Κ/2020

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ