Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νταμπλούχος Ημαθίας η Αγία Μαρίνα - Νίκησε στον τελικό τη Βέροια Β' με 2-1

Φέτος είναι η χρονιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, ο οποίος κέρδισε στον τελικού του Κυπέλλου Ημαθίας με 2-1 τη Βέροια και χρήστηκε νταμπλούχος Ημαθίας, μετά και την κατάκτηση και της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Βασίλη Φωτιάδη και τον πρώην διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ Σταύρο Μάνταλο.

Μπορεί στα χαρτιά ο Μέγας Αλέξανδρος να έμοιαζε ακλόνητο φαβορί, αλλά στο χορτάρι, η Βέροια είχε πολλά να πει. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες σε ισορροπία να σκανάρουν τις τακτικές του αντιπάλου. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έψαξε περισσότερο το γκολ και το βρήκε σχετικά νωρίς, με τον Μπουλάρι στο 19′ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των τυπικά φιλοξενούμενων, να περνάει και τον τερματοφύλακα Τσανασίδη και ανενόχλητος να σημειώνει το 1-0.






Η εξέλιξη αυτή έδωσε την άνεση στον Μέγα Αλέξανδρο να προσεγγίσει διαφορετικά την αναμέτρηση, αλλά δεν επέλεξε την οπισθοχώρηση. Ίσα ίσα, έγινε ακόμη πιο επιθετικός και ήταν αυτός που συνέχισε να απειλεί.

Η υπεροχή των τυπικά γηπεδούχων συνεχίστηκε για μεγάλο διάστημα και στο 81′ είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και το 2-0 με τον Αργυρόπουλο από το ύψος του πέναλτι να εκτελεί τον Τσανασίδη.

Όλα έδειχνα εύκολη επικράτηση της Αγίας Μαρίνας, αλλά η Βέροια δεν τα είχε παρατήσει. Αντιθέτως, τα έπαιξε όλα για όλα στην επίθεση και έγινε ιδιαίτερα απειλητική, καταφέρνοντας μάλιστα στο 87′ με τον Σουπιάδη να μειώσει σε 2-1.

Το κυνήγι της ισοφάρισης συνεχίστηκε, η άμυνα του Μεγαλέξανδρου πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά εν τέλει το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ.






ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΜΥΛΩΝΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ 46′), ΡΑΔΗΣ, ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΝΙΟΓΚΑΝΑ (ΠΙΤΟΣ 86′), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (ΛΟΥΤΖΙΑΝΙΩΤΗΣ 57′), ΜΠΟΥΛΑΡΙ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ (ΛΕΚΚΑ 69′), ΣΑΜΙΩΤΗΣ (ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 69′).

ΝΠΣ Βέροια (ΑΝΘΥΜΙΑΔΗΣ): ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΔΑΜΙΔΗΣ 80′), ΧΟΧΛΙΟΥΡΟΣ (ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ 64′), ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΦΑΣ (ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ 80′), ΤΑΣΟ, ΤΕΓΟΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 46′), ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΦΑΡΑΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 73′).

2 σχόλια:

  1. Βεροιώτη σε άλλον αγώνα πήγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατεβασουμε την Αγια Μαρινα με το Μακεδονικο,τη Λαρισα και τη καλαμαρια θα παρουμε 9 βαθμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ