Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη «χρυσάφι» για τη Βέροια, 0-1 μέσα στον Μακεδονικό

Με σκόρερ τον Μπελεβώνη στο 78'
Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Βέροια, αλλά αυτή την φορά είχε αποτέλεσμα και έφυγε με το τρίποντο από την Ευκαρπία νικώντας με 1-0 τον Μακεδονικό για την 24η αγωνιστική της Super League 2.



Στο 6ο λεπτό σουτ του Γκέντσογλου σε κενή εστία, μετά από ασθενή απόκρουση του Βενετικίδη, η μπάλα λίγο άουτ. Οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο 8′ εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη, ο Περδίκης πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 16 ΄ο Μπουόλι πήγε να βγει τετ α τετ μετά από ωραία συνεργασία με τον Μπουκουβάλα, όμως ο Γουναρίδης πρόλαβε τελευταία στιγμή και απομάκρυνε κερδίζοντας και το φάουλ από τον επιθετικό της Βέροιας.

Στο 18′ σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 23′ διείσδυση από τα πλάγια και σουτ του Ελευθεριάδη από τη γωνία της περιοχής, απέκρουσε και έπειτα μπλόκαρε ο Γουναρίδης, με τη βοήθεια του Λισγάρα.

Στο 26′ τεράστια ευκαιρία για τη Βέροια με τον Μπλέτσα να σουτάρει τρεις φορές από το σημείο του πέναλτι και τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς του Μακεδονικού. Όλα ξεκίνησαν από την προσπάθεια από τα πλάγια του Γιουκούδη και τη σέντρα στο σημείο του πέναλτι.

Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία είχε η “Βασίλισσα”, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Περδίκη να “τσιμπάει” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και να την στέλνει ψηλά άουτ. Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.



Στο δεύτερο 45λεπτο πολύ νωρίς πήγε να κάνει την ζημιά ο Μακεδονικός, με τον Σιατραβάνη να σεντράρει και τον Σιμόνι να κάνει αδύναμη κεφαλιά.

Στο 49′ φάουλ για τους γηπεδούχους σε πολύ καλή θέση, με τον Γκέντσογλου να μην καταφέρνει να απειλήσει.

Έντονα ήταν τα παράπονα της βεροιώτικης κερκίδας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Βέροιας ήρθε στο 67′, όταν από απομάκρυνση του Περδίκη η μπάλα έφτασε στον Μπουκουβάλα, έτρεξε με την μπάλα, αλλά από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο αρχηγός της Βέροιας ήταν αυτός που σημείωσε και την επόμενη τελική, ωστόσο το σουτ του στο 71′ ήταν αρκετά αδύναμο.

Τη λύτρωση για την “Βασίλισσα” έφερε ο Χρήστος Μπελεβώνης, ο οποίος όντας λιγότερο από ένα λεπτό στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτός που σκόραρε και σημείωσε το 0-1 στο 78′!

Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνήγησαν την ισοφάριση και παραλίγο να την πετύχουν με τον Σάββα Γκέντσογλου στο 89′ να σουτάρει ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, αλλά να την στέλνει ψηλά.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μακεδονικός (ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 83′), ΣΙΜΟΝΙ (ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 59′), ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ, ΜΠΡΑΤΣΙΑΝΗΣ (ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ 83′), ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ 83′), ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ (ΜΟΥΓΚΟΥΛΟΥΣΙ 68′), ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ, ΛΙΣΓΑΡΑΣ, ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ.

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΖΙΩΓΑΣ 91′), ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 83′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ 77′).

21 σχόλια:

  1. Στις ήττες 50 σχόλια
    στις νίκες 0
    αυτοί είμαστε κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ομαδα με την μπαλαρα και την ψυχή που έδειξε σήμερα δεν έχει να φοβάται καμία πτώση...ο καλυτερος αγώνας της χρονιάς την κατάλληλη στιγμή έδειξαν πάθος δύναμη τεχνική και πλάνο μπράβο σε όλους .....ο Μπουκουβάλας απλα έδειξε σήμερα τι σημαίνει αρχηγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααασσ,ημαστε πανω απο τη γραμμη του υποβιβασμου.
    Για να δουμε την αλλη εβδομαδα,θα ξαναπαμε κατω απο τη γραμμη η θα παραμεινουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως να βαράμε νταούλια για μία νίκη λίγο περίεργη ανάλογα με κάποια άλλα αποτελέσματα???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίεργη ήταν αυτη η νίκη ???ενώ οι άλλες ήττες ήταν φυσιολογικές....τα παιδιά χθες τα έδωσαν όλα ήταν κυρίαρχοι στο γήπεδο το περίεργο ήταν πως άργησαν να πιστέψουν ότι μπορούν πολλά παραπάνω.

      Διαγραφή
    2. Τί δεν κατάλαβες κύριος αυτό ακριβός είπα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να καταλάβεις τι εννοώ γιατί στο 89 λεπτό μόνος ο παίκτης του μακεδονικού το έστειλε στα περιστέρια, τώρα φάνηκε ποιοί είναι να πέσουν και στο λέω είναι αυτές οι ομάδες που είναι κάτω από την Βέροια.

      Διαγραφή
    3. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις ο διαιτητής κ ο επόπτης σφύριζαν έδρα όσο δεν πάει έδωσε κάρτες για πλάκα οι παίχτεςασουσαν σίδερα και πήραν παλικαρισιο διπλό τα άλλα είναι για άλλους.εγω δεν είδα κανένα παίχτη μόνο του στο 89 λεπτό είδα παίχτες της Βασίλισσας τουλάχιστον 6-7 φορές μόνους και να μην μπαίνει τι σημαίνει αυτό;;;

      Διαγραφή
  5. Να φερουμε τα οργανα να αρχησουμε το Μουχαμπετι επειδη στεκομαστε πανω απο το Dead line της football league;
    Περσι Με Λαμια και Λεβαδιακο πηρατε τα λεφτα μας, κανατε πασαρελα στο χορταρι και φυγατε για διακοπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το ζορι στα πήραν τα λεφτα? Αιντε αιντε βγαλε χολη τωρα που η ομαδα σηκωνει κεφαλι λακαμα.

      Διαγραφή
    2. Τι λεφτά σε πήρανε εσένα ούτε 5ευρω εισιτήριο δεν δώσατε ...νταούλια και χαζά ....περίεργη λεει ο άλλος.ποσο τους πόνεσαν τα παλικάρια χθες...μπράβο σε όλους ..με τέτοια εμφάνιση δεν βλέπουμε ούτε τη Λάρισα!!!!

      Διαγραφή
  6. Ορισμενοι δειχνετε σα να μη χαρηκατε καθολου. Ενας εγραψε παραπανω οτι η νικη ειναι "περιεργη". Ντροπή. Εσεις και μερικοι ακομη που δεν εχετε αφησει την ομαδα να λειτουργησει ειστε που μαλλον ευχεστε αφανισμο στην ομαδα και το παιζετε φιλαθλοι κατα τα λοιπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον τα βάζεις με λάθος ανθρώπους κύριος κάποιοι άλλοι άφησαν την ομάδα σ'αυτό το χάλι, όπου εδώ και καιρό τα έλεγαν κάποιοι στους διοικούντες και δεν άκουγαν για τα των αποδυτηρίων, αυτά δεν τα είπαν κάποιοι φίλαθλοι αλλά πρωσωπα της ομάδας καί παραγωντες.

      Διαγραφή
    2. Κι άλλος ολόσωστος...!

      Διαγραφή
    3. Και τώρα που η ομάδα πάει να σηκώσει κεφάλι εμείς πρέπει να ξαναγυρίσουμε στη μουρμούρα ...λάθη έγιναν το θέμα είναι να σωθεί η ομάδα ..και αυτό θα γίνει και όπως πάντα θα σνεναχωρηθουν πολλοί κάτοικοι της πόλης
      ...μόνο βασίλισσα κύριοι μόνο βεροιαρα!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΤΙ ΕΝΩΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝ ΜΗΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ; ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!

      Διαγραφή
  7. Σεβομαστε τη πολη που ζουμε αλλα ημαστε ρεαλιστες,ποιο κεφαλι σηκωθεικε,αν η καλαμαρια,ο Διαγορας,η Λαρισα και η καρδιτσα μας σβερκωσουν θα μπει το κεφαλακι βαθια,ας περιμενουμε τον επιλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΡΕ! 3 ΘΑ ΦΑΝΕ! ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΗΔΗ! ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ! ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ! Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!

      Διαγραφή
  8. Για να σεβαστουμε την ομαδα,θα πρεπει να μας σεβεται πρωτιστος.
    Εσυ που ειστε χουβαρνταδες δινεται τα λεφτα σας χωρις αντικρισμα,
    Υπαρχουμε και καποιοι που θελουμε το σεβασμο οταν δινουμε,και το σεβασμο θα μας το δινανε με την ανοδο περσι αλλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με λίγα λόγια κάθε αγώνας πρέπει να τον βλέπουν οι παίκτες σαν τελικό και όχι επειδή πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα,τα κεφάλια μέσα και στα αποδυτήρια εκκλησία όχι φασαρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ