Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Model Of The Year 2022» η Βεροιώτισσα Αλεξάνδρα Παπαγιάννη


Το 14ο «Models & Influencers Fashion Awards» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 24ης Απριλίου 2023 στην Αθήνα, σε μια λαμπερή βραδιά στην οποία συμμετείχαν μοντέλα, influencers και celebrities.

Την βραδιά διοργάνωσε η Ακαδημία Μοντέλων, με τον θεσμό πλέον «Models & Influencers Fashion Awards», πέρα από την αφρόκρεμα του Ελληνικού modeling να υποδέχθηκε και την κατηγορία influencers.


Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε Μοντέλα & Influencers σε διάφορες κατηγορίες, ενώ τα απένειμαν διασημότητες της Μόδας, του Επιχειρείν, του Κινηματογράφου, της Δημοσιογραφίας, του Αθλητισμού κ.α.


Ανάμεσα στους βραβευθέντες και η Βεροιώτισσα Αλεξάνδρα Παπαγιάννη, που της απονεμήθηκε το βραβείο «Μοντέλο γυναίκα της χρονιάς». Η Αλεξάνδρα παρέλαβε το βραβείο της συγκινημένη, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που την στηρίζουν και τους ανθρώπους της μόδας που αναγνωρίζουν την δουλειά της στον απαιτητικό χώρο του modeling.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ