Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Τερζή και του χρόνου ο Άρης - Τον εμπιστεύεται ο Καρυπίδης

Χωρίς αλλαγή στο “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας του θα περάσει ο Άρης στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Τόλη Τερζή να αναλαμβάνει μόνιμο ρόλο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του Metropolis 95,5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα”, στο τιμόνι του Άρη παραμένει και τη νέα σεζόν ο Απόστολος Τερζής, ενώ δίπλα του ως νέα προσθήκη προσλαμβάνεται ο Τάσος Θέος.

Μια απόφαση, η οποία όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, είναι οριστική καθώς ο Θοδωρής Καρυπίδης θεωρεί ότι το “πείραμα” Τερζή πέτυχε σε όλες τις περιπτώσεις που δοκιμάστηκε και θέλει να του δώσει την ευκαιρία, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του πρώτου προπονητή με σφραγίδα και όχι πλέον ως υπηρεσιακός.

Για τις ελάχιστες αμφιβολίες ή τα ερωτηματικά που μπορεί να υπάρχουν, βάζει δίπλα του έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις. Στο πρόσωπο, λοιπόν, του Τάσου Θέου η διοίκηση ψάχνει ένα επιπλέον μαξιλαράκι ασφαλείας, που μπορεί να βοηθήσει το έργο του Απόστολου Τερζή.

Πηγή

6 σχόλια:

  1. Προχώρα κ εμείς δίπλα σου θα είμαστε.
    VAMOS AREIANARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The best solution,αν θα το σηκωσει ο τερζης παρει το κυπελο και κολυμπησει αρκετα βαθια στην ευρωπη μετα τον βλεπω να κοουτσαρει βαριες φανελες,θα ειναι και προσωπικο του στοιχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φόρτσα Τόλη. Εδώ που τα λέμε πάλι πέμπτος ή εκτός θα βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα,οταν ο αποστολος παρει double κυπελλο και conference ολοι θα προσκυναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τοποθέτηση του είναι win-win. Αν δεν μπει στους Ομίλους, να χρεωθεί αυτός την αποτυχία. Αν μπεί στους Ομίλους, θα έρθει κανονικός ευρωπαίος ακριβός προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως στη Βεροια οταν καθισε στον παγκο τα καταφερε μια χαρα χααχαχαχαχχααχ ειδικα σε εκεινο το τελευταιο ιστορικο ματς με την τωρινή του ομάδα χαχαχαχαχαχ. Σινεμα ο Παραδεισος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ