Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καρδιά του βόλεϊ χτύπησε στο Μακροχώρι - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με τεράστια επιτυχία και υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκε το Final-4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης στο ΔΑΚ“Βικέλας” του Μακροχωρίου και το ΔΑΚ Νάουσας.

Το διήμερο 3-4 Μαΐου, η Δευτέροβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας ανέλαβε την διοργάνωση του Final-4 του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος με συμμετοχή και σχολείου από την Κύπρο. Οι ημιτελικοί κοριτσιών και οι μικροί τελικοί διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Νάουσας και οι ημιτελικοί αγοριών και οι μεγάλοι τελικοί στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου.

Επίσης, στο Μακροχώρι πραγματοποιήθηκαν και οι τελετές έναρξης και λήξης. Συμμετείχαν στο Final-4 αγοριών το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου, το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, οι Σχολές Μωραΐτη και το ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου.

Στα κορίτσια έλαβαν μέρος το Grammar School Λεμεσού, το 11ο Λύκειο Ηρακλείου, οι Σχολές Μωραΐτη και το Ιδιωτικό ΓΕΛ “Ελληνικό Κολλέγιο”.

Νικητές στην κατηγορία των αγοριών αναδείχθηκαν οι μαθητές του Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου και στα κορίτσια οι Σχολές Μωραΐτη.

Στα κορίτσια η ομάδα του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου καταλαμβάνει την 4η θέση, η ομάδα του Grammar School Λεμεσού την 3η θέση, η ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης την 2η θέση και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ανακηρύσσεται η ομάδα της Σχολής Μωραΐτη.

Στα αγόρια η ομάδα του ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου καταλαμβάνει την 4η θέση, η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης την 3η θέση, η ομάδα της Σχολής Μωραΐτη την 2η θέση και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ανακηρύσσεται η ομάδα του Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου.

Δείτε φωτογραφίες:


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ