Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπερές βραβεύσεις και ποντιακό κέφι στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αγάπη»


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (7/5) η απονομή τιμητικών διακρίσεων στους εθελοντές αιμοδότες από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας "Η Αγάπη", η οποία τελέστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση τιμήθηκαν όσοι άνθρωποι έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς αίμα για την κάλυψη τοπικών, αλλά και εθνικών αναγκών. Ανάλογα με τον βαθμό προσφοράς, οι εθελοντές έλαβαν επαίνους, χάλκινα και αργυρά μετάλλια.

Ειδική τιμητική πλακέτα για την στήριξη και την προσφορά τους στον Σύλλογο έλαβαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.


Τον συντονισμό ανέλαβε η κ. Αφροδίτη Καδόγλου, ενώ πρώτη απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευτυχία Καδόγλου.

Τις απονομές πραγματοποίησαν κατά σειρά, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς, ο Υφυπουργός οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Χρήστος Πρωτόππας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Νικομήδειας Γιώργος Ευτυριάδης, ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Θεολόγος Ζώτος, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννης Παπαχρόνης, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας, ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Ασλανίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευτυχία Καδόγλου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναούσης Κωνσταντίνος Λυκοστράτης και ο Αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, με τον κάθε ένα να εκφέρει και έναν σύντομο χαιρετισμό. Ξεχωριστή βράβευση έκανε και πάλι η Πρόεδρος του Συλλόγου, η οποία τίμησε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο που εδώ και 15 χρόνια είναι αναπόσπαστο μέλος της λαμπαδηδρομίας.

Στη συνέχεια, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Νικομήδειας "Ο Αριστοτέλης" και όταν αναλαμβάνουν το κέφι οι Πόντιοι, τα λόγια περισσεύουν!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:










































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ