Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από την Ραχιά... σε θεατρικά μονοπάτια μας οδήγησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς


Στο θέατρο της Ραχιάς βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου 2023 ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Ομίλου Φίλων Θεάτρου & Τεχνών Βέροιας, ως ομιλητής του σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Όμιλος, στο πλαίσιο του κύκλου θεατρικής μέθεξης: «Λέξεις χωρίς σκέψη, στον ουρανό δε φτάνουν ποτέ».


Το σεμινάριο είχε τίτλο «Από το χαρτί - Στην παράσταση» ή πώς μεταφέρεις δραματουργικά στη σκηνή ένα λογοτεχνικό βιβλίο και απευθυνόταν σε κάθε ηθοποιό, εραστιτέχνη ή επαγγελματία και θεατρόφιλο.


Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, για κάτι περισσότερο από τρεις ώρες, με όχημα το έργο του Λέοντος Τολστόι «Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς» που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη και συμπρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Γαλίτη, μίλησε για το έργο του και από κοινού με τους συμμετέχοντες ιχνηλάτησαν τη μαγεία της θεατρικής τέχνης.

Πολλές οι ερωτήσεις που προέκυψαν, οι οποίες οδήγησαν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Θανάση Κουρλαμπά.

Επόμενη καλεσμένη του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών είναι η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου. Το σεμινάριο θα είναι διήμερο και θα διεξαθχεί στις 27 & 28 Μαΐου 2023.














2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ