Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθιώτης δρομέας υπέστη ανακοπή καρδιάς στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Ο Μαραθώνιος είχε μεγάλη συμμετοχή και ένα μελανό σημείο - 50χρονος δρομέας, με καταγωγή από το Ροδοχώρι Νάουσας κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο


Άσχημη τροπή πήρε για έναν δρομέα η συμμετοχή του στον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος υπέστη ανακοπή στο ύψος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Αμέσως έφτασαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Του έγινε ανάταξη από τη μονάδα και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Επίσης, λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη άλλος δρομέας καθώς βρισκόταν στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της Αριστοτέλους. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε μηχανή του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, το οποίο, επίσης, τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

2 σχόλια:

  1. Περαστικά Δημήτρη. Ευχομαι να βγεις νικητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω φίλε. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Μόλις βρήκα απο το νοσοκομείο, με κάποια κενά μνήμης.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ