Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η πιο μεγάλη -Πρωτομαγιάτικη- καρδιά της Ραχιάς!


Πρωτομαγιά σήμερα, με σχεδόν καλοκαιρινό καιρό και πολλοί ήταν οι Βεροιώτες που προγραμμάτισαν, είτε μια βόλτα στην πόλη, είτε μια κοντινή εξόρμηση στα βουνά και τον κάμπο της Ημαθίας για να πιάσουν τον Μάη.

Μικροί μεγάλοι ξεχύθηκαν στην φύση και είχαν την ευκαιρία να μαζέψουν τα λουλούδια της Άνοιξης και να πλέξουν το δικό τους μαγιάτικο στεφάνι.


Δημοφιλής προορισμός για κοντινές εξορμήσεις είναι και η Ραχιά, όπου και εντοπίσαμε ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό πρωτομαγιάτικο στεφάνι σε σχήμα... μεγάλης καρδιάς!


Καλλιτέχνης; Μεγάλη καρδιά και εκείνος, ο κύριος Διογένης Ακριβόπουλος, πατέρας του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Λεωνίδα Ακριβόπουλου, που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μάζεψε νωρίς το πρωί τα λουλούδια και έπλεξε με πολλή αγάπη στην αυλή του σπιτιού του την πιο μεγάλη πρωτομαγιάτικη καρδιά της Ραχιάς, για να υποδεχθεί τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ