Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτορεπορτάζ: Grassroots tournament από την ΕΠΟ και την ΕΠΣΗ στη Νάουσα

Το συνέχισε από εκεί που το άφησε η ΕΠΣ Ημαθίας, διοργανώνοντας για ακόμη μια φορά επιτυχώς το μεγάλο event ακαδημιών Grassroots: Hello Football Friend. Όπως τον Νοέμβριο, έτσι και σήμερα (6/5) η ΕΠΣ Ημαθίας διοργανώνει το “Hello Football Friend”. Το “Hello Football Friend” είναι η ελληνική έκδοση του “Grassroots Tournament” της UEFA και στα πλαίσια αυτού διεξάγεται στη χώρα μας.

Κεντρικός στόχος των εκδηλώσεων της UEFA είναι η προσέλκυση στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών, καθώς επίσης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και η δημιουργία -σε τοπικό επίπεδο- ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς του αθλήματος, τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους και την ελληνική οικογένεια, προκειμένου το ποδόσφαιρο να έχει ευρύτερη ανάπτυξη και να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων.

Η δεύτερη διοργάνωση στην Ημαθία (η πρώτη έγινε στο γήπεδο Βέροιας τον περασμένο Νοέμβριο), διεξάγεται το διήμερο 6-7 Μαΐου στο ΔΑΚ Νάουσας, με τη συμμετοχή συνολικά δώδεκα ακαδημιών της Ημαθίας και εκατοντάδων νεαρών αθλητών.

Την πρώτη μέρα έλαβαν μέρος τα τμήματα Κ10 των ομάδων: Αστέρας Νάουσας, ΑΕΠ Βέροιας, Κεραυνός Επισκοπής, ΝΠΣ Βέροια, Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, Ακαδημία Βέροιας, Άρης Παλαιοχωρίου και Νηρέας Βέροιας. Ενώ η συνέχεια θα δοθεί αύριο (7/5) με τις Κ12 των: ΦΑΣ Νάουσα, ΝΠΣ Βέροια, Μακεδονικό Επισκοπής, Αστέρα Νάουσας, Νηρέα Βέροιας, ΑΕΠ Βέροιας, ΠΑΟ Κουλούρας και ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Στέργιος Μουρτζίλας μαζί με μέλη της Διοίκησης και σύσσωμο το στελεχιακό δυναμικό της Ένωσης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, εκ μέρους της ΕΠΟ ο ομοσπονδιακός εκπαιδευτής Μιχάλης Ιορδανίδης και φυσικά πολλοί φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου και γονείς των νεαρών αθλητών.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Ημαθίας που καταφέρνει και βάζει σταθερά την Ημαθία στον χάρτη των σπουδαίων διοργανώσεων της UEFA για τις ακαδημίες του νομού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ