Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φυτικά προϊόντα της Herbstore.gr για την καταπολέμηση της ακμής

Προστάτευσε το δέρμα σου με τα προϊόντα της Herbstore.gr
Η ακμή είναι μία πάθηση του δέρματος η οποία επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εφήβους, αλλά κάποιες φορές εμφανίζεται και στους ενήλικες. Είναι μία από τις πιο κοινές δερματολογικές διαταραχές που εμφανίζεται κυρίως στο πρόσωπο, στην πλάτη και στους ώμους, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις για θεραπεία απαιτείται η εξέταση από δερματολόγο.

Αν η επιδερμίδα σου έχει τάση για ακμή, και θέλεις να την προστατέψεις, τότε υπάρχουν τα φυτικά προϊόντα της Herbstore.gr! H Herbstore.gr έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία προστατεύουν την επιδερμίδα από την εμφάνιση της ακμής. Ακόμα μπορούν να θεραπεύσουν τους ερεθισμούς, όταν βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Τέτοια προϊόντα είναι τα παρακάτω:

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι ένα βότανο κατάλληλο για την ακμή καθώς λειτουργεί αντιοξειδωτικά με αποτέλεσμα να προλαμβάνει τις μόνιμες ζημιές στην επιδερμίδα.

Χαμομήλι
Η αντιφλεγμονώδης δράση του χαμομηλιού είναι σημαντική για την αντιμετώπιση της ακμής καθώς έχει αναπλαστική δράση. Μειώνει τα σημάδια της ακμής, τους ερεθισμούς ενώ επισπεύδει την ανάρρωσης της επιδερμίδας. Οι κομπρέσες με χλιαρό αφέψημα ή ανθόνερο χαμομηλιού, μπορούν να επαναφέρουν στο δέρμα σας τη χαμένη λάμψη!

Ευκάλυπτος
Το λάδι ευκαλύπτου καταπολεμά βακτηρίδια που σχετίζονται άμεσα με την ακμή καθώς έχει αντισηπτική δράση. Όμως, ο ευκάλυπτος δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με ανοιχτές πληγές!

Λεβάντα
Ακόμα, η λεβάντα είναι ένα ευεργετικό υλικό που είναι αντιμικροβιακό και αναπλαστικό. Προσφέρει ανανέωση της επιδερμίδας, σκοτώνοντας τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Κρέμα Κατά Της Ακμής


Η κρέμα της Herbstore.gr με φυτικό γαλακτωποιητή "ελιάς", προσφέρει μεγάλη ενυδατικότητα, ενώ απορροφάται γρήγορα, προσφέροντας μεγάλη ελαστικότητα στο δέρμα. Ακόμα, ευνοεί τη μακροχρόνια ενυδάτωση της επιδερμίδας και σε συνδυασμό με τα ευεργετικά βότανα, χαρίζει υγεία και ευεξία!

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.


☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ