Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου


Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εἰσοδίων της Θεοτόκου Δράμας τελέστηκε την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Μαΐου 2022, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη στην γενέτειρά του την Βέροια.


Συλλειτούργησαν οι Αρχιερείς Ξάνθης κ. Παντελεήμων, Μαρωνείας κ. Παντελεήμων, Φιλίππων κ. Στέφανος και ο οικείος ποιμενάρχης κ. Δωρόθεος. Στην Θεία Λειτουργία μίλησε για το νόημα της Κυριακής των Μυροφόρων ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων.

Στο τέλος του Μνημοσύνου ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και μίλησε κατάλληλα για τόν προκάτοχό του.


Μετά το τέλος του Μνημοσύνου όλοι οἱ παρευρισκόμενοι μετέβησαν στο Μοναστήρι Αναλήψεως του Σωτήρος (Σίψα), όπου και ο τάφος του μακαριστού Δράμας Παύλου, καί τελέστηκε Τρισάγιο στη μνήμη του.

Τέλος, στην Αίθουσα του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, τό οποίο ἐπαναλειτουργεί από την προσεχή Τρίτη 2 Μαΐου, παρατέθηκε γεύμα πρός τιμήν των συμμετεχόντων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ