Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με συγκέντρωση και πορεία τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά στη Βέροια


Με απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, τιμήθηκε στη Βέροια η Εργατική Πρωτομαγιά. Το πρωί της Δευτέρας 1 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου, όπου χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας Βάσω Αθανασιάδου, ο πρόεδρος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας Θεόδωρος Κακαγιάννης, εκ μέρους της ΕΛΜΕ Ημαθίας ο Αλέκος Μόσχος, εκ μέρους του ΔΣ των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας η Άννα Κοκοζίδου.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Κυριάκος Μαυρομάτης, μέλος του ΔΣ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας.

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:












































































































15 σχόλια:

  1. Ενώ οι επικεφαλής της πορείας είδαν τη νεκροφόρα και τα 5-6 αυτοκίνητα συγγενών που ακολουθούσαν και ο τροχονόμος προσπάθησε να σας καθυστερήσει 1 λεπτό για να μην διακοπεί η πομπή, κάτι το οποίο το σέβονται όλοι, ακόμη και η νεολαία από τις καφετέριες, τελικά τη διακόψατε για να βγείτε στη Μητροπόλεως. Οι συμμετέχοντες στην πορεία νιώθετε εντάξει με αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα για το λαό το έκαναν. Βιάζονταν για την εξέγερση. Την πανάστας. Τς πεθανέν θα κοιτάμε; Ενας στο χώμα , χιλιάδες στον αγώνα. Μόνο που ίσχυε το ανάποδο σαυτό που ειναι στο κεφάλι τους.

      Διαγραφή
  2. Οι κλασικοί δεινόσαυροι της Αριστεράς στην Βέροια. Με τις μόνιμες θέσεις στο δημόσιο, συνδικαλιστούρες που δεν πάνε στις θέσεις τους και όλο τρέχουν για την καλοπέραση, με τα καλά εφάπαξ. Αλίμονο στον ιδιωτικό τομέα που τον ρουφάει η μαύρη τρύπα του δημοσίου. Αξιολόγηση, κατάργηση της μονιμότητας και εργασία μέχρι τα 67. Δεινόσαυροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάντια ... για γέλια και για κλάματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ "ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΨΗΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΦΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με την εργατιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήξαμε στους αγώνες χρόνια τώρα. Έπηξε και το αίμα απο τα βόλια στο κορμί μας. Δεν μπορείς να πουλήσεις τώρα μυαλό ούτε και ψυγεία στον βόρειο πόλο. Απλά θα φωνάζεις οτι τα πουλάς και οι άλλοι θα βλέπουν και θα γελάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο να ξέρατε πόσοι νοσταλγούν δίκαιη και λεύτερη ζωή που είχανε λίγα χρόνια πρίν, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία κλπ. Εκει να δεις δικαιοσύνη και λευτεριά. Απο την συγκίνηση της λευτεριάς, σούφευγαν τα τσίσα κόμπο κόμπο αν έπαιρνες βαθιά ανάσα. Μη κοιτάτε τους καπιταλίστες φασίστες εδω. Δεν βαρέθηκαν κιόλας εδω που ξεζουμίζουν τον λαό και να φύγουν στο δίκιο και την λευτεριά στη Βόρειο Κορέα μετανάστες, για να ζήσουν τα στερνά, σε αυτό που ονειρεύονται. Στον παράδεισο επι γης, σε Λαϊκή Δημοκρατία. Αφου εκει έχουν συρματοπλέγματα μη τυχόν και πλακώσουν οι ορδές των πεινασμένων καπιταλιστών. Πιο λευτεριά, πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποτε δεν εχω περπατησει μαζι τους και ποτε δε θα περπατησω, θα κανω περιπατο και θα απολαυσω το ροφημα μονο με ανθρωπους που δουλευουν σε εγοστασια,χωραφια,σωματα ασφαλειας,ανθρωπους που δουλευουν στα βαπορια και χανονται απο τις οικογενειες τους, με ανθρωπους που μοχθουν,ιδρωνουν για να ζησουν,με αυτους μονο και οχι με αυτους που νομιζουν οτι μας κοροιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που περιγράφεις θέλουν να περπατήσουν μαζί σου; Τους ρώτησες;

      Διαγραφή
  9. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί και περιθωριακοί της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαέ ακούμπα, στο Ρόλεξ του Κουτσούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τόσες φώτο για να δούμε τι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν τους βαλεις στους αγρους,στα εργοστασια,στα βαπορια,στο στρατο τοτες θα το σκεφτουν αν θα ξανα προβληθουν,αν τους εχεις με 8,9 κατοσταρικα να περασουν το μηνα τοτες θα σκεφτουν αν θα δουλευουν 12,13,14,15 ωρες και Σκ για extra να μπορεσουν να στηριξουν την οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ