Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας Ημαθιώτης στο επικρατείας του ΜέΡΑ25

Δόθηκε στην δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη». Μέσα σ' αυτό ξεχωρίζει και μια υποψηφιότητα από την Ημαθία. Ο λόγος για τον 
πολεοδόμο (με καταγωγή από τα Καβάσιλα του Δήμου Αλεξάνδρειας) Σπύρο Μουρατίδη, μόνιμος κάτοικος Αγγλίας, παιδί κι αυτός της κρίσης, από τα πρώτα μέλη του DiEM25 το 2016. 

Κατεβαίνει ως ο τρίτος απόδημος υποψήφιος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη. Να σημειωθεί πως επικεφαλής του επικρατείας στο ΜέΡΑ25 μπήκε η Σοφία Σακοράφα.

Διαβάστε το βιογραφικό του Σπύρου Μουρατίδη:

«Mέλος του DiEM25 από το 2016, Πολεοδόμος-χωροτάκτης από το 2014 και κάτοικος Αγγλίας από το 2013 με καταγωγή από την Ημαθία.

Πολιτική συμμετοχή: Μέλος ΜέΡΑ25 (2018 – σήμερα). Μέλος DiEM25 (2016 – σήμερα). Μέλος εργατικού σωματείου Unison (2014 – σήμερα)

Μέλος Labour (Εργατικό Κόμμα Βρετανίας) (2017-2021). Γραμματέας Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου ΤΜΧΑ (2012-2013). Ιδρυτικό μέλος και γραμματέας φοιτητικής παράταξης Φοιτητικό Αριστερό Κίνημα (ΦΑΚ) (2012 – 2014). Μέλος Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης (ΤΜΧΑ) (2010-2012). Ιδρυτικό μέλος φοιτητικής παράταξης Αριστερή Ενότητα ΤΜΧΑ (2009-2012). Μέλος ΠαΣοΚ (2007-2009)

Εργασία: 09/2014 – σήμερα Δημοτικός Υπάλληλος. Μέσα από απλήρωτη πρακτική άσκηση μερικών εβδομάδων κατάφερα να ξεκινήσω να εργάζομαι στο Maldon District Council (MDC), έναν αγροτικό δήμο στην ανατολική Αγγλία. Στο MDC τα καθήκοντα μου ήταν σχετικά με την επιβολή πολεοδομικών κανονισμών (Planning Enforcement) και επανόρθωση πολεοδομικών παραβάσεων (remedy breaches of planning control). Αργότερα ξεκίνησα να αναλαμβάνω τη διεκπεραίωση πολεοδομικών αιτήσεων (Development Management – DM) και την υπεράσπιση των πολεοδομικών αποφάσεων του δήμου.

Από το 2019 εργάζομαι στο Southend-on-Sea City Council (SCC), έναν αστικό δήμο στην ανατολικότερη άκρη της Μητροπολικής Πράσινης Ζώνης (Metropolitan Green Belt) του Λονδίνου στις εκβολές του Ταμεση. Τα καθήκοντα μου στο SCC αφορούν τη διεκπεραίωση πολεοδομικών αιτήσεων για οικιστική ανάπτυξη και σημαντικά έργα για την πόλη καθώς και την υπεράσπιση των αποφάσεων του δήμου.
Από το 2021, ως προϊστάμενος μιας ομάδας 7 ατόμων που περιλαμβάνει DM και Enforcement, είμαι υπεύθυνος για τον έλεγχο των εκθέσεων που παράγουν τα μέλη της ομάδας μου, την συνεχόμενη επαγγελματική τους εξέλιξη και έχω εξουσιοδότηση για αποφάσεις που αφορούν επεκτάσεις κατοικιών».

2 σχόλια:

  1. Αριστερός από Λονδίνο.. Σώσε πρώτα τους Άγγλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΊΣΙΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΩΝ!!!
    Άλλος ένας σωτήρας που επαναπατριζεται για το καλό του λαού βεβαίως βεβαίως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ