Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζονται οι βαφές διαβάσεων την επόμενη εβδομάδα στη Βέροια


Δείτε σε ποιες οδούς θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης - επαναδιαγράμμισης διαβάσεων πεζών θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στη Βέροια. Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα γίνουν στις οδούς Μητροπόλεως, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Κουντουριώτη, Ρωμανίας, Θερμοπυλών, Μ. Αλεξάνδρου και Πιερίων, όπου και θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα:

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης - επαναδιαγράμμισης υφιστάμενων διαβάσεων πεζών, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομείναν, κάθε φορά, ρεύμα κυκλοφορίας λόγω αποκλεισμού του έτερου, εκ περιτροπής και στις δύο κατευθύνσεις, εκατέρωθεν των υφιστάμενων διαβάσεων, σε τμήματα των οδών Μητροπόλεως, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Κουντουριώτη, Ρωμανίας, Θερμοπυλών, Μ. Αλεξάνδρου, Πιερίων στην πόλη της Βέροιας.

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την Δευτέρα 08-05-2023 έως και την Πέμπτη 11-05-2023, κατά τις ώρες 08:00΄ έως 18:00΄, εκάστης ημέρας.

3 σχόλια:

  1. Καλά θα ήταν να πλένετε και κανένα δρόμο και πεζοδρόμιο, τουλάχιστον τους κεντρικούς. Ειδικά εκεί που έχουν σκάψει, η κατάσταση είναι ...χωράφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργα ρε. Νέα Υόρκη γίναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 90.691,47 ευρω στον προυπολογισμο του δημου Βεροιας για το ετος 2023 για εργασιες διαγραμμισης, ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΗΣ ΒΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. Δεν ειναι και ασχημα στις μερες που ζουμε 7.557,62 ευρω το μηνα.Ειναι ο μησθος ενος βουλευτη περιπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ