Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χρυσό» βγήκε το παρκάρισμα για μια γυναίκα στην Αλεξάνδρεια


Έσπασαν το τζάμι του ΙΧ και της βούτηξαν τσάντα με κινητό, αντικείμενα αξίας και τραπεζική κάρτα

«Χρυσό» βγήκε το παρκάρισμα του αυτοκινήτους της για μια 46χρονη γυναίκα, η οποία το μεσημέρι της 4ης Μαΐου πάρκαρε το όχημά της στην Αλεξάνδρεια και όταν επέστρεψε βρήκε το τζάμι σπασμένο και την τσάντα της να λείπει.

Η τσάντα όπως είπε στους Αστυνομικούς, περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 700 ευρώ, καθώς και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία όπως αποδείχθηκε ο δράστης πρόλαβε και πραγματοποίησε ανέπαφη συναλλαγή αξίας 20,10 ευρώ.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, που εντόπισε τον δράστη, έναν 42χρονο άνδρα, σε βάρος του οποία σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

7 σχόλια:

  1. αποκλείεται να ήτονε γύφτοι. Αυτοί ειναι φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελβετοί θα ήταν μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην ασφάλεια Αλεξάνδρειας. Κάνουν υπέροχη δουλειά (όταν τους αφήνουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν κι άλλοι γύφτοι που κάνουν ληστείες ενώ είναι παραμελημένοι από τους γονείς τους δεν πάνε σχολείο ούτε στρατό και ούτε δεν θέλουν να δουλέψουν. Τα θύματα τα παρακολουθούν πριν τους κάνουν ζημιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε σίγουροι όταν κάνουν κλοπές το ίδιο θα κάνουν αδέρφια τους συγγενείς τους φίλοι τους και κουμπάροι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ