Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γλίτωσε το «έμφραγμα» στο 91' η Βέροια, 1-1 με τον Παναθηναϊκό Β'

Παραλίγο ακόμη μια ήττα για την Βέροια, ωστόσο στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Super League 2, αν και δεν είναι αρκετός.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν, αλλά να μην βρίσκουν εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Την πρώτη τελική σημείωσε ο Παναθηναϊκός Β’, ο οποίος με ένα διαγώνιο σουτ του Μαρτίνη στο 6ο λεπτό, προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βενετικίδη.

Η Βέροια απάντησε μετά από ένα πεντάλεπτο, με μια τεράστια ευκαιρία. Σε φάση διαρκείας στα καρέ των “πρασίνων”, οι αποτυχημένες προσπάθειες Ντουμάνη και Μασούρα κατέληξαν στα πόδια του Μπουόλι, ο οποίος από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.


Η επόμενη τελική ήταν και πάλι της “Βασίλισσας” και χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένα δεκάλεπτο για να σημειωθεί, με τον Γιουκούδη να επιχειρεί εκτός περιοχής και την μπάλα ύστερα από κόντρες να φτάνει ξεκούραστα στην αγκαλιά του Μαργκόνο.

Το καρδιακό πήγε να έρθει στο 25ο λεπτό, με τον Σιδερά να πιάνει γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και να την στέλνει στα δίχτυα, όμως η φάση ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Μεγάλη απειλή από τους φιλοξενούμενους και στο 30′, με τον Lamego να ντριμπλάρει τον Βενετικίδη και από το δεξί άκρο της μικρής περιοχής της Βέροιας να στέλνει την μπάλα στα πλαϊνά τω διχτύων.

Σημαντική στιγμή είχαν και οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μπελεβώνης έκανε σέντρα στην “καρδιά” της περιοχής και ο Μπουόλι με το κεφάλι την έστειλε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ άσχημα για την “Βασίλισσα”, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Μαντσίνι έβγαλε μια σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αθανασακόπουλος απλώνοντας το πόδι του σημείωσε εύκολα το 1-0 στο 47′.

Μάλλον χρειαζόταν το γκολ η Βέροια για να ξυπνήσει και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε ένα ντεμαράζ ευκαιριών, με μεγαλύτερη από όλες την κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 50′, την οποία απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Η επόμενη σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε και πάλι από κεφαλιά του Ελευθεριάδη, αλλά αυτή την φορά την έστειλε άουτ στο 62ο λεπτό.

Στο μεταξύ, έντονα είναι τα παράπονα της Βέροιας από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η “Βασίλισσα” πίεζε και βρισκόταν συχνά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά αδυνατούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 70′, με σουτ του Ντουμάνη, το οποίο κοντράροντας έφτασε στα χέρια του Μαργκόνο.

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού, με μια δυνατή χαμηλή σέντρα του Μαρτίνη, την οποία απομάκρυνε ευτυχώς επιτυχημένα ο Περδίκης.

Το σωτήριο, αλλά όχι αρκετό γκολ ήρθε από τον Χρήστο Κατσούκη, ο οποίος στο 91′ ελίχθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και με σουτ έγραψε το τελικό 1-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 77′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ (ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ 81′), ΜΠΟΥΟΛΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 77′), ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΜΠΑΪΝΤΟΥ 65′), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Παναθηναϊκός Β’ (ΑΝΤΩΝΙΟΥ):
ΜΑΡΓΚΟΝΟ, ΣΙΔΕΡΑΣ, ΒΟΥΤΣΑΣ (EΜΠΟ 64′), ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΤΙΝΗΣ, ΜΑΝΤΣΙΝΙ (ΣΕΡΠΕΖΗΣ 64′), ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 73′), ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ, ΛΑΜΕΓΚΟ (ΣΑΡΔΕΛΗΣ 73′), ΛΑΜΨΙΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣ (ΜΑΡΤΙΝΣ 68′).

13 σχόλια:

  1. ο Κατσκουκης που τον ειχες εκτός αποστολής απο τηερα που ηρθες για να παιζει ο Κασεμι του Τσαλουχιδη Μπαξεβανε κοιμισμενε σε εφερε εναν ποντο σημερα. Ο Ελευθεριαδης που καθόταν πάγκο γιατί ΔΕΝ τον εφερε ο Τσαλουχιδης βγαζει ματια για 2ο σερι ματς Μπαξεβανε! Σηκω και φυγε κανε μας τη χαρη. Τετοια ξεφτιλα η ομαδα δεν εχει ξαναυποστεί στην ιστορία της. Εμεινε ενας ΗΡΩΑΣ μονος του να σερνει τον θιασο αυτον και απεδειξε σε ολους σας κυριοι δοιηκουντες γαλαζιοι πρασινοι και δεν ξερω τι αλλο οτι ειστε εντελώς ανικανοι. Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΚΗ Ο ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ

      Διαγραφή
    2. Δεν τα έκανε μόνος του Τσαλουχίδης είχε την ανοχή καιτην συμπαράσταση του μανάβη!!!!να τα λέμε αυτά....

      Διαγραφή
  2. Λαγε,παλι δεν κερδησες στη βεροια!
    Οσο για εμας,τα γραψαμε σε προηγουμενη αναρτηση,αν παρουμε χ, με τους λαγους,το Μακεδονικο,τη Λαρισα και τη καλαμαρια να αναψουμε τεσσερις λαμπαδες οσα και τα χιναρια.
    Πηγαινεται να αναψετε τη πρωτη λαμπαδα και παρακαλεστε τη παναγια να παρετε και ενα ακομη ποντο με το Μακεδονικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ο Κατσούκης δεν χωρούσε στα προηγούμενα παιχνίδια ούτε σαν αλλαγή;;πολύ μυστήρια πράγματα .μπράβο στο παλικάρι γιατί έχει το κεφάλι κάτω και δουλεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ποιοτικότερος παίχτης όλης της κατηγορίας και τον είχε εκτος αποστολής .. ! Σιγουρα κατι δεν παει καλα …

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς είναι τιμωρημένος ο άλλος και η ομάδα παίζει σαν ΟΜΑΔΑ κάνει ευκαιρίες και δεν υπάρχουν γκρίνιες τουλάχιστον έτσι δείχνουν προς τα έξω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καληνύχτα.Η αριστερή πλευρά είναι για παγοδρομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστερή πλευρά ποια εννοείς; Όταν κάθεσαι σκεπαστό; Ή στην 4;
      Όταν έχουμε την εστία από το ρολόι ή από την απέναντι;;;

      Διαγραφή
  6. Ligi tsipa na exei o mpletsas na dilosei traumatias giato paixnidi me ton makedoniko mipos paroume kanena vatmo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να έχεις τσίπα οταν έχεις τις πλάτες του μανάβη.... Σε άλλη ομάδα σε άλλη περίπτωση με την συμπεριφορά που έχει αγωνιστικά με καυγάδες και "συζητήσεις" με του φιλάθλους θα του εκαναν διακοπή συμβολαίου με συνοπτικές διαδικασίες.....κάτι ήξερα ο κύριος Δερμιτζάκης και τον είχε εκτός 100αδας...

      Διαγραφή
  7. Αδικα ψαχνεται ποιος εφερε αυτους τους παιχτες γιατι δεν προκειται να μας πει κανεις. Εχουμε καταλαβει βεβαια δεν ειμαστε χαζοι. Πολύ θα ηθελα να ξερω ποιος εκανε το κονε με τον Μπουολι πρεπει να εκοβε το ματι του πολύ ή να τα τσεπωσε χοντρα. Μαλλον το δευτερο. Το παιδι δε σκοραρει ουτε στην Καμάρα απέναντι να τον στησεις μονο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ