Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σίγουρα, είχαν να πούνε πολλά!

Δεν είναι και τόσο συχνό φαινόμενο να βλέπει κανείς τέσσερις Προέδρους από διαφορετικά χωριά να κάθονται σ' ένα τραπέζι και να συνομιλούν μεταξύ τους. Κι αν όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στις εθνικές εκλογές, μην λησμονούμε πως σε λίγους μήνες έχουν δημοτικές εκλογές. 

Λίγο έξω από τη Βέροια, σε γνωστό ταβερνάκι, ο φακός του veriotis.gr «συνέλαβε» τους Προέδρους του Μακροχωρίου, της Πατρίδας, της Αγίας Βαρβάρας και της Αγίας Μαρίνας, να πίνουν τσιπουράκι και να συνομιλούν μεταξύ τους. Από αριστερά Γιαννης Σιδηρόπουλος (Πατρίδα), Βαλάντης Κεχαΐδης (Μακροχώρι), Σοφία Παπά (Αγία Μαρίνα), Σπύρος Κοτσιαντής (Αγία Βαρβάρα).

Όσο κι αν τους πιέσαμε, δεν μπορέσαμε να μάθουμε το μενού... της συζήτησης, αλλά όπως και να' χει, τέσσερις δραστήριοι πρόεδροι μαζί, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, σίγουρα είχαν να πούνε πολλά!

3 σχόλια:

  1. poly plusio trapezi.....polla mezedakia ke aristi motivation ...suuuupperrr
    klafta xaralambe pu lene....,juuuuuhu ke stin a etniki... tis efxes mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι ακούγεται ότι 11προεδροι κατέβουν μαζί στις εκλογές με έναν από τους εικονιζόμενος για Δήμαρχο με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι ακούγεται ότι χλαπακιαζουν και στέλνουν κι φωτογραφία στον βεροιωτη για να το δικαιολογήσουν ως μεγάλο γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ