Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταγγέλλει τους διαιτητές για υβριστική συμπεριφορά η ΠΑΕ Βέροια

Έντονα είναι τα παράπονα της Βέροιας από τους ορισθέντες διαιτητές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’. Η Βέροια φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό Β’ για την 23η αγωνιστική της Super League 2 και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 χάρη σε γκολ του Κατσούκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από το διαιτητικό τρίο, το οποίο σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες της Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Βέροια, Στέφανου Αποστολίδη, προχώρησε σε υβριστικές συμπεριφορές κατά των παικτών της ομάδας. Επίσης, τους κατηγορεί για ευνοϊκή αντιμετώπιση υπέρ της ομάδας του Παναθηναϊκού Β’.

7 σχόλια:

  1. Όλα στην φόρα .για ποιον λόγο έβριζαν και Πίος ο σκοπός τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μη βαλουμε στον επιλογο τη διαιτησια,ας φερουμε παιχτες που να παιζουν μπαλα και να κερδιζουν και τους ρεφερι,να πηγαινουν την ομαδα για ανοδο με διαφορα απο το δευτερο που ακομη και οι ρεφερι να το βλεπουν και να μη μπορουν να κανουν κατι γιατι θα τους αμαυρωνει την εικονα τους χωρις νσ καταφερουν κατι.
    Την λαμπαδα μη ξεχασετε στη Σουμελα,λογω τηε ισοπαλιας με τους λαγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μας σωζει καμια λαμπαδα. Ας βγουν να πουν ποιος ευθυνεται για τις μεταγραφες αν τολμανε. Αλλα δεν τολμανε. Βολευει να πιστευουμε οτι μας κατεβει.

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς που γράφεις πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες παίκτες που να θέλουν και παιδιά από τις διάφορες ακαδημίες του νομού αν όχι όλους αλλά κάποιους από τους οποίους θα ξεχωρίζουν, γιατι δεν μπορεί να είναι όλοι απο Βέροια όμως κάποια παιδιά μπωρει να αξίζουν, εάν μείνει ο καρύδας και στη συνέχεια αυτός μπορεί να το δεί αυτό σαν άνθρωπος όπου είχε και ακαδημία ποδοσφαίρου όπου έβγαλε ταλέντα όμως χάθηκαν ή παίζουν αλλού.

      Διαγραφή
  3. λέτε να ήθελαν να σωθεί ο Παναθηναικός? τι να έχουν δηλαδή με τη Βέροια? ναι με ακούτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους ρεφερι να τους αφησουμε εξω απο ρο παιχνηδι, τα κουνελια ουτε υποβιβαζονται αλλα ουτε πανε για promotion στη μεγαλη κατηγορια,κοιταξτε να παιξετε οσο μπορειτε μπαλα με το Μακεδονικο μηπως και παρουμε το ποντο και να μη ξεχασουμε τη λαμπαδα στη παναγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υπάρχουν παιδιά από την Ημαθία που είναι ταλέντα δεν θα πάνε στη Βέροια αλλά στον ΠΑΟΚ. Σταματήστε για αυτό να πιπιλιζετε χρόνια τώρα την ίδια καραμέλα. Δυστυχώς η Βέροια δεν έχει φιλάθλους. Είμαστε σταθερά οι 300 μόνιμοι σε κάθε παιχνίδι. Σπάνια η κερκίδα δίνει ώθηση στους παίκτες. Η Βέροια δεν έχει έδρα ,δεν έχει κερκίδα.ΖΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ