Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήλωση υποψήφιου με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ιωάννη Ηλωρίδη - Γιατί βάζω υποψηφιότητα για την Ημαθία

Αξιότιμοι Πολίτες της Ημαθίας, καταρχάς θα μπορούσαμε να προσάψουμε πολλά «κατηγορώ» στα κόμματα της αστικής εξουσίας. Είναι μεγάλο ζήτημα ότι η Νέα Δημοκρατία έχει καταπατήσει τις βασικές αρχές ενός κράτους δικαίου είτε με τις υποκλοπές είτε με τα διαρκή lockdown στο όνομα της δημόσιας υγείας. Επιπλέον με ένα αίσθημα ότι το κράτος της ανήκει έχει ιδιωτικοποιήσει ότι ήταν δημόσιο μέχρι σήμερα συνεχίζοντας το έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο ότι όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση, θα είναι υποτελής στις Ευρωπαϊκές οδηγίες για τη χάραξη πολιτικής. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ , ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25 όλοι θα είναι πρόθυμοι να γίνουν διαχειριστές των επόμενων μνημονίων που έρχονται για τη χώρα μας.

Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που η χώρα μας μπήκε στα μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία λέγοντας τα ότι θα τα καταργήσει. Από τι φάνηκε και με την αναίρεση του μεγάλου δημοψηφίσματος στο οποίο συμμετείχε ο λαός μας, οι ελπίδες για μια πραγματική λαϊκή επανάσταση πήγαν στο καλάθι των αχρήστων. Έπειτα ήρθε η Νέα Δημοκρατία που διέλυσε τη Δημόσια Υγεία, στήριξε τους ολιγάρχες να παράγουν πλούτο με τις εταιρίες ενέργειας με τις πλάτες του λαού και στοχεύει να γίνει η χώρα ένα τουριστικό θέρετρο. Πως θα το κάνει αυτό; Βγάζοντας στο σφυρί τη λαϊκή κατοικία έτσι ώστε να αγοράστουν από τους υποτιθέμενους «επενδυτές».

Ας μιλήσουμε για το νομό μας.

Η Ημαθία είναι ένας πλούσιος τόπος από την αρχαιότητα. Πλέον με τις Ευρωπαϊκές πολιτικές και με το πέρασμα των δεκαετιών έχει καταλήξει να προσπαθεί να γίνει ένα τόπος τουριστικής έλξης. Τα περίφημα εργοστάσια υφασμάτων στην πόλη της Νάουσας έχουνε κλείσει όλα οριστικά οδηγώντας την πόλη της Νάουσας σε παρακμή. Τα βαμβάκια που βγάζει ο Μακεδονικός Κάμπος, με επίκεντρο την Αλεξάνδρεια, εξάγονται όλα στη γείτονα Τουρκία για να φτιάχνονται εκεί τα βαμβακερά ρούχα τα οποία έπειτα εισάγονται στη χώρα μας.

Και το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι εντάξει με αυτό. Και λένε ότι η λύση είναι να αναπτυχθούμε τουριστικά. Οι τεράστιοι κάμποι μας με τους πολλούς συνεταιρισμούς και τα δίκτυα εμπορίας τροφίμων έχουνε κλείσει. Τα 2-3 εργοστάσια που έχουν μείνει δεν είναι ικανά να υπερκαλύψουν τα προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει ο νομός μας ενώ η Βέροια έχει καταλήξει μια μεγάλη καφετέρια.

Και τα κόμματα της κοινοβουλευτικής εξουσίας αλλά και οι αντιπρόσωποι τους είτε από τη ΝΔ είτε από το ΣΥΡΙΖΑ είτε από ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θεωρούν ότι η λύση για τον τόπο μας είναι η τουριστικοποίηση.

Αγαπητοί πολίτες της Ημαθίας.

Με αυτά τα απλά και λίγα λόγια σας περιγράφω αυτά που συμβαίνουν στο νομό μας.

Σας καλώ να ψηφίσετε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την ενίσχυση του επαναστατικού μετώπου της χώρας.

Για να αποτρέψουμε την τουριστικοποίηση του νομού μας. Για να θέσουμε τις πολιτικές όπου θα δώσουν τις βάσεις για τη θέσπιση μιας νέα βιομηχανικής και αγροτικής πολιτικής που θα δώσει ξανά πνοή στους πολίτες της Βέροιας, της Νάουσας, της Αλεξάνδρειας καθώς και των γύρων χωριών.

Και όλα αυτά για εμάς και για τα παιδιά μας!



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ