Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαξεβάνος: «Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα κάθε φορά»

Μεγάλη απογοήτευση του Σπύρου Μπαξεβάνου μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό Β’. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα ήταν η νίκη, ωστόσο έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και η ισοπαλία ήταν μεγάλη υπόθεση.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος συνεχάρη και πάλι τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια, αλλά αυτή φαίνεται ότι δεν φτάνει. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο περιστατικό με τον Γιώργο Μπλέτσα στην προπόνηση.

Δείτε όσα είπε:

9 σχόλια:

  1. Μάστορα;γιατί πάντα να υπάρχει δικαιολογία για κάτι που δεν δικαιολόγητε; Ούτε οι παίκτες αξίζουν,ούτε εσύ ο ίδιος,ούτε καν αυτοί που βαφτηζοντε σωτήρες. Ρίξτε την ομάδα,αλλά τουλάχιστον ρίξτε την αντρικια,χωρίς φθηνές δικαιολογίες φταίει ο διαιτητής,ο τέταρτος,ο καιρός κτλ. Μπάλα με το ζόρι κάνεις δε την μαθαίνει. Άσε τις μέρες να περάσουν,παραδεξου ότι έπρεπε να πέσουμε και πέσαμε γιατί ούτε πάσα δε ξέρουμε να αλλάζουμε και πίστεψε με,θα είσαι στα μάτια του κόσμου μάγκας, άκουσε με δε θα χάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρε την αγια Μαρινα και παιξε με το Μακεδονικο,καλυτερη προοπτικη για να παρεις το τριποντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα οι αληθινές δηλώσεις του Προπονητή μας, κατ αποκλειστικότητα:
    " Κοιτάξτε..τα παιδιά παίζουν απλήρωτοι οπότε για τζάμπα ..καλά παίζουν,,μερικοί νομίζουν ότι μπορούμε να έχουμε και απαιτήσεις.Εδω που τα λέμε κι εγώ απλήρωτος είμαι.Τι? δεν το ξέρετε? ε ναι ρε σεις...Οπότε για τζαμπα προπονητής...κάθε μέρα να είμαι στο γήπεδο...καλά τα πάω.Ευχαριστούμε για την κατανόηση."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάστορα;Αν είσαι απλήρωτος και πας να διδάξεις ηθος στο τζάμπα,μάθε ότι όταν κάτι δε χωράει περισσεύει. Μπορείς να αποχωρήσεις αν δε πληρώνεσαι,και εσύ και όλοι οι παικταραδες απλά πράγματα,κάνεις δε θα σου πει το παραμικρό,Μούγκα όλοι,όμως από επιλογή σου μένεις και εσύ και οι παικταραδες σου οπότε κάνε καλά τη δουλειά σου. Το ότι οι παίκτες είναι άσχετοι φταίει ότι δε πληρώνονται;;δηλαδή αν πάρουν λεφτά θα παίξουν;;αυτό λες;;αν αυτό δε είναι κοροϊδία τότε τι είναι;και κρατά αυτό για να με θυμάσαι...και οι οπαδοί είναι απλήρωτοι,άλλοι πάλι μεροκαματιάρηδες ,με τα ρούχα της δουλειάς έρχονται για να στηρίξουν,και το κάνουν με μια διαφορά:ΑΓΑΠΑΜΕ την ομάδα δεν είμαστε απλά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ έστω και απλήρωτοι,το πιασες; κατανοητό ή θες και άλλη μετάφραση;;τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  4. Αριδαια Θεσπρωτος που αποκαλουμε "χωρια"εμεις οι αστοι φιλαθλοι της σπουδαιας Βασιλισσας το παλευουνε και η Αριδαια σωθηκε μαλιστα. Αφηστε απ εξω αυτα τα πληροφορια περι πληρωμων. Αν καποιοι κοιτουσαν το τοπι κι οχι τις μαγκιες και τα ρουφιανιλικια απο την αρχη της χρονιας θα ειχαμε σωθει κι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριος κι άλλες ομάδες είναι απλήρωτοι αλλά παίζουν μπάλα????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρωταει ο "δημοσιογραφος" υπουλα τον προπονητη αν ο Μπλέτσας ειναι εκτος λογω του πειθαρχικου παραπτωματος για τον καυγα με τον Ισαακιδη . Συνεντευξη τυπου απο τα λιντλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτιμάς τους δημοσιογράφους που αποκαλείς το συγκεκριμένο έτσι.....

      Διαγραφή
  7. Προεδρε αν θες να με ακουσεις, ξεκινα το σχεδιασμο με προπονητη το Δημητρη Σπανο και παιχτες μαεστρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ