Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η γυναίκα που θα βάλει «φωτιά» στο Μακροχώρι - Έρχεται να... μαδήσει τις μαργαρίτες!


Τι δήλωσε η Βίλλυ Ραζή στο veriotis.gr

Σε λαϊκούς ρυθμούς ξεκίνησε να κινείται το Μακροχώρι, καθώς μόλις 4 ημέρες απομένουν για την μεγάλη εμφάνιση της Βίλλυς Ραζή στο «House Club». Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η βραδιά αναμένεται να είναι sold out, με την λαϊκή ερμηνεύτρια να απογειώνει το κέφι και την διασκέδαση στα ύψη, τόσο με την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, όσο και με τις επιτυχίες της που μας ξεσηκώνουν!


Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, η Βίλλυ Ραζή θα βάλει «φωτιά» στο Μακροχώρι, σ' ένα live που θα μείνει αξέχαστο σ' όλους! Μαζί της θα είναι και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης (εκτός από τραγούδια της Βίλλυς Ραζή έχει γράψει και για την Έλενα Παπαρίζου), που συμμετείχε και στο Voice of Greece, Μίλτος Ιωάννίδης, με τον οποίο έχουν και ένα εκρηκτικό ντουέτο με τίτλο: «Να' ρχόσουν πάλι».


Η μελαχρινή καλλονή σε δηλώσεις της στο veriotis.gr δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη και ανυπόμονη για την εμφάνισή της στο Μακροχώρι και την επιστροφή της στην Ημαθία, με την οποία διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το Σάββατο 6 Μαΐου θα εμφανιστώ στο «House Club», ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής που ξέρει πώς να επενδύει στην νυχτερινή διασκέδαση. 


Θα έχω την τιμή να έχω δίπλα μου έναν υπέροχο τραγουδιστή και συνθέτη τον Μίλτο Ιωαννίδη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διεύθυνση του καταστήματος για την πρόσκληση και να υποσχεθώ πως θα περάσουμε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σ' όλους! Μην το χάσετε, σας προσκαλώ και σας περιμένω όλους...».

Δείτε το μήνυμα που έστειλε στο veriotis.gr η Βίλλυ Ραζή:


Η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 23:30 και η είσοδος είναι 10€ με ποτό - Για κρατήσεις καλέστε στο τηλ.: 2331 500566.

HOUSE cafe & night club
Αριστοτέλους 45, Μακροχώρι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2331 500566


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ