Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα μας βγάλεις την ψυχή ρε Βέροια!

Kataskopos speaking
Άλλη μια αγωνιστική που η Βέροια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και πλέον μας ζώνουν τα φίδια. Η «Βασίλισσα» έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια και πλέον η παραμονή στην κατηγορία είναι 50%-50%. Μια ομάδα μοντέλο, που την καμάρωνε όλη η Ελλάδα, πλέον παλεύει μαζί με άλλα χωριά για την παραμονή της.

Ποιος να μου το έλεγε πριν από έναν χρόνο, πως η Αριδαία των 6.000 κατοίκων να έχει κερδίσει την παραμονή της στη Super League 2 και η ιστορική Βέροια να αγκομαχάει μπας και σώσει την παρτίδα στο 91'.

Μεγάλες ευθύνες έχει και ο προπονητής, ο οποίος στα τελευταία 10 ματς τα έχει κάνει θάλασσα! Δεν είναι τυχαίο που έχει μια μόνο νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια! Και τις δύο ισοπαλίες, τις πήρε με μεγάλη δυσκολία!

Θεωρώ πως αν είχε μείνει ο Ανυφαντάκης στο πάγκο της Βέροιας, τώρα θα βλέπαμε άλλο έργο. Θα είχαμε σωθεί και θα παίζαμε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε τα λάθη της διοίκησης και το κακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. 

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, ακόμα και αν σωθούμε, θα μας έχει βγει η ψυχή. Πολλά μπράβο σ' αυτούς τους 300 που πάνε στο γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα. Είστε μάγκες! Μόνο αυτό έχω να σας πω...

10 σχόλια:

  1. Τα είπες όλα κάπως έτσι έχουν τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λαμπαδες και τα καντηλια να τα κρατανε οι παιχτες αναμενα,αλλιως ....τι αλλιως του χρονου θα κανουμε ωραιες εκδρομες στα γηπεδσ της football league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φυγη του Ανυφαντακη ειχε να κανει με τις αφορητες πιεσεις που δεχοταν για θεματα της αρμοδιοτητας του απο συγκεκριμενο μελος της διοικησης. Αποείδε ο ανθρωπος και μας την εκανε. Απο τοτε επρεπε να χτυπανε καμπανακια. Οσο για τα αποδυτηρια οσο η διοικηση ανεχεται τετοιες χουλιγκανιστικες συμπεριφορες αυτα θα γινονται. Το γιατι βεβαια τις ανεχεται νομιζω το εχουμε ολοι καταλαβει. Μερικοι μονο για τον Παο "ΡΟΥΦ" κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός που έδιωξε τον ανυφαντακη γιατί να έφυγε μόνος του που ακούστηκε κι αυτό λίγο δύσκολο ...αυτός είναι ο υπεύθυνος για το φετινό χαλί το λέω χωρίς να ξέρω ποιος είναι...έχει δύο τρεις αγωνιστικές που κάτι πάει να γίνει ..αυτόν τον μπουολι ας τον αφήσει εκτός φτάνει πια ας βάλει τον Ιωάννου η από τους ερασιτέχνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. The Best solution, Γ τοπικο με το λουτρο,τη Συκια μεχρι τα χρεοι προς τριτους να μηδενισουν και μετα να αρχησουμε την αναρυχιση.
    Στο Γ τοπικο θα δηλωσω συμμετοχη για Σεντερ φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πιστεύω ότι ΑΝ έμενε ο Ανυφαντακης η ΒΕΡΟΙΑ θα έπαιρνε καί τό κύπελλο εκτός από το πρωτάθλημα. Επίσης βέβαιο είναι ΑΝ ο κατάσκοπος δεν κόψει τις αερολογιες πολύ σύντομα θα γίνει διασκεδαστής επιπέδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι είσαι άσχετος οπο μπάλα σημφονω με τους παραπανω

      Διαγραφή
    2. Αν η δική σου σχέση με την ορθογραφία είναι ανάλογη με την ποδοσφαιρική σου κατάρτιση, τότε μάλλον μιλάς από θέση ισχύος... Η δική μου πρόθεση ήταν να υπογραμμίσω ότι το σχόλιο του κατασκόπου στερείται ουσιαστικού περιεχομένου. Έτσι απλά. Καί βγαίνεις εσύ καί λές τί; Ότι συμφωνείς με το "τίποτα" και τίς αναρτήσεις πού σχολιάζουν το "τίποτα". Σέ παρακαλώ να δεχθείς τη συγνώμη μου, μιας και η "άσχετοσύνη" μου προσέβαλε την πολυεπίπεδη καί άρτια "σχέση" σου με τη "μπάλα".

      Διαγραφή
  7. Τα ψέμματα τελείωσαν. Νικάς τον Μακεδονικό. Όμορφα και απλά μένεις στην Κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι ακριβώς ας τα δώσουν όλα αύριο είναι τελικός κερδίζεις και μένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ