Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμος για νέες προκλήσεις ο Μπαρτζώκας - Η σχέση εμπιστοσύνης με τον Μητσοτάκη

Πανέτοιμος για μια δεύτερη συνεχόμενη θητεία στα κοινοβουλευτικά έδρανα είναι ο Τάσος Μπαρτζώκας. Ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, μετά από 4 εποικοδομητικά χρόνια στη Βουλή, κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο με την αξιοπρεπή στάση του, όσο και με τις καίριες παρεμβάσεις του στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ημαθία.

Πλέον, πιο έμπειρος και ώριμος από ποτέ και με υψηλές διασυνδέσεις σε κόμμα και κυβέρνηση, βάζει πλώρη για τις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά του.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ανήκει σε μια «φουρνιά» πολιτικών στελεχών «νέας κοπής». Στελέχη που πολιτικά ανδρώθηκαν παράλληλα με τον Τάσο, πλέον κατέχουν θέσεις «κλειδιά» σε κόμμα και κυβέρνηση και με τα οποία διατηρεί τακτική επικοινωνία.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της ΝΔ, βλέπει στον Τάσο Μπαρτζώκα, τον εκπρόσωπο της νέας γενιάς που θα σηκώσει το βάρος της μετάβασης στη νέα εποχή. Άλλωστε ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει αποδείξει πως δίνει ρόλο και αρμοδιότητες σε βουλευτές που συνδυάζουν την ανανέωση με την εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ