Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Βέροιας

Με αισιοδοξία και με την προσμονή της νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου άνοιξε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο κέντρο της Βέροιας. Η καρδιά του κόμματος πλέον χτυπάει στην οδό Ελιάς, όπου καθημερινά το επισκέπτονται δεκάδες πολίτες που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Εξωτερινά του κέντρου υπάρχει ένα μεγάλο μπάνερ, όπου διακρίνονται οι έξι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας (Γιωτάκη, Καρασαρλίδου, Μαρκούλης, Σαράντη, Τόλκας, Τσαπαρόπουλος), ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν γραφία και μια πινακίδα, με συνθήματα που γράφουν: «Αύξηση Μισθών, Μείωση Τιμών, Ρύθμιση Χρεών, Δίκαιο και Αποτελεσματικό Κράτος».

Μεταξύ των μελών, φίλων και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως το κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές και ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.




6 σχόλια:

  1. Μας φτάνει να φύγει η ΝΔ. Μας διέλυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κερνάνε κάτι για να περάσουμε μήπως και μας ξεγελάσουν για να τους ψηφίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ακόμα ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ΄την πολυκοσμία δεν μπορούσα να περάσω. Σκουντήγματα, κόσμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίτο κόμμα θα είναι στην Ημαθία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ