Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς ένας βέρος Βεροιώτης μας ξεναγεί στη Βέροια;


Ο τραγουδιστής Αλέξανδρος Τσαπράζης είναι πλέον και travel blogger! Γνωρίστε το κανάλι του me_atraveller

Τον Αλέξανδρο Τσαπράζη τον γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια ως τραγουδιστή. Όσοι δηλαδή δεν τον γνωρίζαμε από παλιά, από το σχολείο, τα φροντιστήρια ή το Ωδείο, από τις κοινές παρέες αλλά και μετέπειτα από τις live εμφανίσεις του σε μαγαζιά της πόλης και τη συμμετοχή του σε νεανικά γκρουπ.


Ο Αλέξανδρος κυκλοφόρησε και δικά του τραγούδια, το δικό του ψηφιακό άλμπουμ, ενώ κατέβηκε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του στα καλύτερα μαγαζιά και οι συνεργασίες τους με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.


Τους τελευταίους μήνες ο Αλέξανδρος μάς αποκάλυψε και ένα ακόμα ταλέντο του. Αυτό του travel blogging και της κινηματογράφησης. Μια δεύτερη αγάπη του τα τελευταία χρόνια, αλλά μόλις πριν από λίγους μήνες δημιούργησε το δικό του κανάλι στο youtube όπου μπορούμε να δούμε δείγματα της δουλειάς του.

Στο κανάλι του στο youtube me_atraveller θα δούμε προς το παρόν κάποιες εξορμήσεις ή εναέρια πλάνα του Αλέξανδρου κυρίως από την Ημαθία.

Ας δούμε αρχικά, πώς μας ξεναγεί ένας βέρος Βεροιώτης στη Βέροια:

7 σχόλια:

  1. Μάλλον βαρετή και ανούσια ξενάγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι πάλι αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποκειμενική αντιληψη-Τα χάλια της Βέροιας τα κρύβει ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε τουλάχιστον την σκέψη να κάνετε κάτι δημιουργικό και μετά σχολιάστε αρνητικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ενθάρρυνση των νέων στις προσπάθειές τους για δημιουργία ειναι απαραίτητη. Δυστυχώς όμως βλέπω στα σχόλια πως αρκετοί παραμένουμε δέσμιοι της μικροψυχίας μας και των συμπλεγμάτων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέρος; Μπα σε καλό σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχετε γίνει απίστευτα μίζεροι και κομπλεξικοί κάποιοι στην κάποτε ακμάζουσα Βέροια και αυτό φαίνεται στα καθημερινά σχόλια, ακόμα και κάτω από το βίντεο ενός νέου παιδιού που προσπαθεί να αναδείξει τις ομορφιές της πόλης του. Πολύ κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ