Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγκαλιά Γικόνογλου+Ανδρουλάκη στην Ξάνθη

Μπορεί να μην κατεβαίνει υποψήφιος, ωστόσο δηλώνει πάντα παρών και μάχιμος στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου. Είτε εδώ στην Ημαθία, είτε στην Ξάνθη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. 

Ο λόγος φυσικά για τον Θανάση Γικόνογλου, ο οποίος συνάντησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη στο χωριό Κένταυρος του νομού Ξάνθης. 

Οι δύο άντρες αγκαλιάστηκαν, με τον πρώην Βουλευτή Ημαθίας να εύχεται στον Πρόεδρο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο προεκλογικό αγώνα που έχει μπροστά του.

Δείτε το video του veriotis.gr:

5 σχόλια:

  1. Εδώ παπάς εκεί παπάς ... Που είναι ο παπάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιο κόμμα είναι σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σημασία εχει; Το μεροκάματο να βγαίνει ακάματα. όπου εχει φαί, παγαίνει. Δεν υπάρχει θέμα. Ε λοιπόν, αυτόν επέλεξε κάποτε το κόμμα ότι ειναι ο καταλληλότερος για Βουλευτής και εμείς τον ψηφίσαμε. Τερατώδης πολιτική σκέψη. Όγκος πολιτικού λόγου. Το ίδιο κόμμα, ξαναθέλει τώρα , με άλλες ανάλογες τεράστιες μορφές ανατροπής. Της λογικής.

      Διαγραφή
    2. Λάθος ερώτηση.
      Σε ποιο κόμμα είναι αυτή την ώρα ;

      Διαγραφή
  3. Έχω μπερδευτεί με τον πρώην βουλευτή. Ήταν στο ΠΑΣΟΚ παλιά, μετά πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν και μελος στα όργανα του, τώρα γύρισε ξανά στο ΠΑΣΟΚ ;;;; Είχε κάνει και κάποιες ανακοινώσεις, τελικά με ποιον είναι ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ