Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/4 - 30/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, από το ζώδιο του Ταύρου, εντείνει την επιμονή, το πείσμα σε κάθε σκέψη και απόφαση, όμως ο τρόπος που επικοινωνούμε αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται από ευγένεια και επιθυμία να βρούμε σταθερές λύσεις για αισθηματικά και οικονομικά!

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, από το ζώδιο του Καρκίνου, σε θέση πτώσης, στρέφει όλη την ενέργεια μας, σε θέματα οικογενειακά, προσωπικά , σε υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν και τις μνήμες μας. Νιώθουμε στραγγισμένη την ενέργειά μας και φοβόμαστε να μην κάνουμε τις λάθος κινήσεις ...

Το εξάγωνο Ερμή Άρη έρχεται στις 24 Απριλίου για να:
  • Τονώσει τις επικοινωνίες μας 
  • Μας παροτρύνει να φτιάξουμε βαλίτσα και να δραπετεύσουμε για λίγο από την πόλη (ή να σχεδιάσουμε κάτι τέτοιο)! 
  • Εκφράσουμε τα συναισθήματά μας 
  • Πάρουμε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε! 
  • Παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις 
  • Εφαρμόσουμε τις ιδέες μας 
  • Οργανώνουμε όλα όσα θέλουμε να υλοποιήσουμε
Οι «τυχεροί» της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!
 

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, λίγο πριν κλείσει ο Απρίλιος, εγκαινιάζετε μία νέα περίοδος δραστηριότητας που θα σε φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις σου. Μην φοβηθείς λοιπόν τους κόπους, τα τρεξίματα και τις συζητήσεις. Δείξε επιφυλακτικότητα στις υποσχέσεις ή στις πληροφορίες που είναι πρόθυμοι να σου δώσουν κάποιοι άνθρωποι που σε έχουν κουράσει αρκετά. Ακόμη μην αμελείς τις οικονομικές εκκρεμότητες και φρόντισε μέχρι το τέλος του μήνα να συγκεντρώσεις τα χρήματα που σου χρειάζονται ή σου ανήκουν. Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρκετή ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα είναι φορτισμένο στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Κριέ, αφού η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης είναι αισθητή ακόμα στον τομέα των σχέσεων. Οι ανασφάλειες που εκδηλώνονται προκαλούν γκρίνιες και παρεξηγήσεις , ενω συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να επαναξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο αγώνας σου για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο συνεχίζεται, με αρκετές αντιστάσεις και εμπόδια, γεγονός που σου προκαλεί ένταση, όμως θα τα καταφέρεις. Στον οικονομικό τομέα ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο προκαλεί τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές στις εισπράξεις σου, ενώ το χρήμα φεύγει άτσαλα από το πορτοφόλι.


Ταύρος


Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα στον οικογενειακό ή και στον επαγγελματικό τομέα και η υπομονή σου έχει εξαντληθεί.Στον οικονομικό τομέα και παρά την φόρτιση των εκλείψεων, θα υπάρξουν μικρές ευκαιρίες να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες από εκεί που δεν το περίμενες. Μην αναβάλεις διευθετήσεις και μην κάνεις άσκοπα έξοδα τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμη. Στον αισθηματικό τομέα όλα αρχίζουν να βελτιώνονται . Έχεις έντονη ανάγκη να αλλάξει κάτι στην προσωπική σου ζωή. Ίσως δεν είναι θέμα ανθρώπου αλλά δικής σου στάσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νοσταλγικές είναι οι διαθέσεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα .... Αναρωτιέσαι γιατί το μυαλό τριγυρίζει στα παλιά, είναι η ανάγκη να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; είναι η μοναξιά ή τα συναισθήματα που είναι βαθιά. Τις απαντήσεις που θες να βρεις μέσα σου, ακόμα τις επεξεργάζεσαι, το σίγουρο είναι ότι έχεις κάποιες αναμετρήσεις με το παρελθόν σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να δείξεις προσοχή στην εργασία σου, σε όλα όσα διαπραγματεύεσαι ενώ είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις οργανωτικά και προγραμματισμένα για να αποφύγεις λάθη. Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και ανακουφίζεσαι παρατηρώντας ότι ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε αναγκάζει φίλε μου Δίδυμε αυτή την εβδομάδα να βάλεις μία νέα προτεραιότητα στις σχέσεις σου και να κάνεις μεγαλύτερο κόπο για την επίτευξη επιτυχιών στην εργασία οι οποίες θα ολοκληρωθούν το χειμώνα. Οικονομικά, καλείσαι να αποφύγεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να προνοήσεις οικογενειακά έξοδα. Κοινωνικά το γόητρο σου αυξάνεται. Ερωτικά θα έχεις επιτυχίες αλλά δεν θα λείψουν και μερικές απογοητεύσεις. Επικοινωνιακά τα πράγματα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον και χρήσιμες πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και οι ερωτικές κατακτήσεις δεν λείπουν, είτε αυτό αφορά την “ρέντα” στα νέα φλερτ, είτε αφορά την βελτίωση σε μία σχέση σου! Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή να είναι φαινομενικά ανάδρομος, είσαι και σε μία φάση απολογισμού προκειμένου να αποσαφηνίσεις τι ακριβώς θέλεις, κάποια πράγματα μέσα σου δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν και αυτό σε αγχώνει πολύ αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε, όμως το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε βοηθά να βρεις διεξόδους και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από παγίδες και κινδύνους. Με λίγο κόπο παραπάνω θα δεις ότι αυτή την εβδομάδα θα βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα παρεξηγήσεις είναι πιθανό να ξεσπάσουν και μία κακή εκτίμηση σου να γίνει αφορμή να κάνετε ατυχείς συμφωνίες ή να δημιουργήσεις νομικές και τυπικές περιπλοκές που θα σε εκνευρίσουν περισσότερο. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ακόμη ασάφεια αν και οι μελλοντικές προοπτικές δεν είναι άσχημες. Η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα βελτιώνεται συνεχώς, οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται και σύντομα θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Αισθηματικά, τίποτα ακόμα δεν είναι ικανοποιητικό όμως αυτό οφείλεται κυρίως στην δική σου ψυχολογική κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θέλεις το χώρο και το χρόνο σου ...Γεννιούνται πολλές καχυποψίες που σε κάνουν να θέλεις να βάλεις κάποια όρια προκειμένου να διελευκάνεις το μυστήριο που υπάρχει γύρω σου ή και μέσα σου! Γνωρίζεις καλά ότι μία σχέση που διατηρείς στην ζωή σου είναι τοξική , γιατί ενώ είστε καλά, το άτομο αυτό βρίσκει αιτίες για να χειραγωγεί και να επιβάλει τους όρους του ... Ξέρεις ότι δεν θέλεις άλλο χρόνο να χάσεις σε μία τέτοια ιστορία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επιμένων νικά και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά ... Στα επαγγελματικά πολλοί είναι αυτοί που σου σκάβουν τον λάκκο ή σε έχουν στην μπούκα, όμως η μαχητικότητά σου και η εμπειρία σου, σε βοηθούν να υψώσεις ανάστημα και να προχωρήσεις προοδευτικά στην δουλειά! Στα οικονομικά υπάρχει μία προσωρινή στασιμότητα.

♌ Λέων

Γενικά

Οι όψεις της εβδομάδας αυξάνουν τη δραστηριότητα αλλά και τον εκνευρισμό σου φίλε μου Λέοντα. Τα προβλήματά σου είναι καθαρά ψυχολογικά και ξέρεις πως δεν έχεις άλλη δικαιολογία από την κούραση των περασμένων μηνών. Προσπάθησε λοιπόν να μην γίνεις αφορμή αντιθέσεων με τους ανθρώπους που αγαπάς γιατί εσύ θα στεναχωρηθείς περισσότερο απ΄ όλους. Στον επαγγελματικό τομέα έχεις όλες τις προοπτικές να επιτύχεις σε μία επιδίωξη σου και σε αυτές τις ενέργειες θα έχεις την ηθική και υλική συμπαράσταση ενός ανθρώπου που εκτιμάς σαν αξία και σαν δυναμισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναθεωρείς πολλούς στόχους που είχες για τα αισθηματικά σου, συνειδητοποιείς ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σου αλλά αναγνωρίζεις ποια είναι τα όνειρα που έμειναν στη μέση και αποφασίζεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό .... Μία ευχάριστη ερωτική έκπληξη σε ξυπνά σιγά – σιγά από το λήθαργο, δεν είσαι όμως ακόμα έτοιμος να αφαιθείς δίχως όρους και κανόνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής ανάδρομος από την κορυφή του ωροσκόπιου σου προκαλεί αναποδιές στα επαγγελματικά ... Δημιουργούνται καθυστερήσεις ή και παρεξηγήσεις στην ροή των εργασιών και νιώθεις ότι είσαι σε μία στάσιμη περίοδο! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και την κοινωνική σου πρόοδο και να μην ριψοκινδυνεύσεις σε εγχειρήματα που δεν υπόσχονται τίποτα σίγουρο. Τυχόν διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση μιας προσπάθειας σου θα ήταν μάλλον άστοχες αυτές τις μέρες. Προώθησε ό,τι σημαντικό στην εργασία σου όπως συνεταιρισμούς , επεκτάσεις ή αλλαγές. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά η κατάσταση παραμένει λίγο εύθραυστη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα βλέπεις όλα μαύρα, η διάθεσή σου είναι απαισιόδοξη, ίσως γιατί παρατηρείς ότι το άτομο που έχεις στην καρδιά σου κρατά κάποιες αποστάσεις απο την σχέση σας και αυτό σε θλίβει. Στο τέλος της εβδομάδα το εξάγωνο Άρη – Ουρανού βοηθά την εκτόνωση της κατάστασης και δέχεσαι κάποιες όμορφες εκπλήξεις που σου τονώνουν το ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα φρόνιμο είναι να διατηρήσεις την ισορροπία και την συνέπεια στις επαγγελματικές σου εργασίες, παραμένοντας υπομονετικός στα ευτράπελα και στις ματαιώσεις που θα κάνουν πραγματικά αίσθηση ... Στα οικονομικά καταφέρνεις και “ρεφάρεις” από απώλειες και χασούρες που είχες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προγραμματίσεις καλύτερα την εργασία σου για τη συνέχεια της άνοιξης. Οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και τα οικονομικά σου να βελτιωθούν χωρίς πρόσθετους κόπους. Ένα ταξίδι ή μια συζήτηση μπορεί να αποφέρουν αισιοδοξία. Η ψυχολογία σου δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα, αλλά νέες επαγγελματικές προοπτικές θα σου επιτρέψουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Ερωτικά η περίοδος σε ευνοεί αρκεί να μην κάνεις λάθη συμπεριφοράς και επιλογής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρχει ανανεωμένη διάθεση ενώ έχεις και την επιθυμία να ρισκάρεις, να τολμήσεις ή και να τα παίξεις όλα για όλα για έναν έρωτα ....θα σου έλεγα να συγκρατηθείς και να αφήσεις λίγο το χρόνο να σου δείξει αν αξίζει τον κόπο να επενδύσεις συναισθηματικά .... Μία επικοινωνία με έναν παρελθοντικό έρωτα, θα σε γεμίζει με θυμό ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σηκώνεις μανίκια και εργάζεσαι σκληρά γιατί πρέπει να καλύψεις οικονομικά κενά και υποχρεώσεις που τρέχουν...Ακόμα και κάποιες μικρές δυσκολίες, καταφέρνεις και τις υπερ-πηδάς. Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι απαιτητική και κοστοβόρα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Είναι φανερό φίλε μου Σκορπιέ πως μέσα σου έχουν διαμορφωθεί καινούριες ιδέες, καινούριες ανάγκες και δεν μένει παρά να κάνεις νέα πράγματα αφήνοντας στο παρελθόν τις πίκρες και τους φόβους. Εκτός από την επαγγελματική πρόοδο υπάρχουν μέσα σου και αιτήματα για μία αισθηματική πλήρωση που αρνείσαι όμως να παραδεχτείς. Την περίοδο αυτή θα νιώσεις μοναξιά και περίεργα συναισθήματα εξ αιτίας και των εκλείψεων που σε επηρεάζουν άμεσα. Η εβδομάδα όμως θα σου επιτρέψει να προετοιμάσεις το έδαφος για να δεχθείς τον άνθρωπο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αρνητικές καταστάσεις και να μοιραστείς νέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος είναι κυρίαρχο στα αισθηματικά και έχει άρωμα παρελθόντος .... Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, φέρνει το μήνυμα έκπληξη, από πρόσωπο που ξέρεις, από πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ωθεί να αφεθείς στα ερωτικά καλέσματα, ακολουθώντας το ένστικτο της στιγμής, χωρίς να περιμένεις εγγυήσεις ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που διανύουμε περίοδο όπου ο Ερμής είναι ανάδρομος, τα επαγγελματικά σου δεν επηρεάζονται αρνητικά, απλά κάποιες στιγμές θα σου είναι αρκετά δυσκολη η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου έχεις τα “τυχερά” σου και τους “μπονομάδες” σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου , είναι πολύ πιθανό ότι θα «φτιάξει» κάπως το ηθικό σου και θα νιώσεις δυνατός και αισιόδοξος , ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα συνεχίζονται σε όλους τους τομείς. Όμως, οι δυσκολίες σε συναρπάζουν πάντα, γι’ αυτό είναι σίγουρο πως θα αρχίσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι θα αναγκαστείς να εγκαταλείψεις μερικά που είχες προγραμματίσει αλλά ίσως κάθε εμπόδιο να βγει σε καλό. Θα διαπιστώσεις ότι δεν πρέπει να βασίζεσαι σε υποσχέσεις αλλά να υπολογίζεις στις δικές σου δυνάμεις για οποιαδήποτε επιδίωξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου νιώθεις καλά γιατί λαμβάνεις την ανταπόκριση από το άτομο που είναι στην καρδιά σου ή έχεις σχέση και τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλεις! Η πορεία των ημερών φέρνει τόνωση της συντροφικότητας, το μόνο που πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις είναι τα μεγάλα σου λόγια , γιατί ο ενθουσιασμός θα σε παρασύρει σε δηλώσεις αρκετά υπερβολικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα επαγγελματικά, δεν είναι εύκολο όμως γιατί με τον Ερμή ανάδρομος, προκύπτουν καθυστερήσεις, αναβολές και μπερδέματα... Στα οικονομικά είσαι αρκετά αγχωμένος και η εβδομάδα βγάζει πολλά έξοδα που πρέπει να καλυφθούν!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα που διανύουμε σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις κινδύνους και αδυναμίες, εξ αιτίας κάποιων πρόσφατων γεγονότων. Ας γίνει αφορμή να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια αναδιοργάνωσης τόσο στην εργασία όσο και στα προσωπικά σου. Τα οικονομικά σου έχουν προοπτικές βελτίωσης και μια είδηση θα σημάνει κάτι ευχάριστο για τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μην είσαι εριστικός ή ωμός στις συζητήσεις σου. Η ερωτική έκφραση λειτουργεί σαν ένα μέσον υπεραναπλήρωσης σε άλλες ελλείψεις ή σαν αγχολυτική δράση αυτή την εποχή. Απόλαυσέ την.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα για τα ερωτικά σου φέρνει την αποκατάσταση και την επίλυση σε προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα.... Λύνονται διαφωνίες, συζητάς για ζητήματα που μεσολάβησαν, κάνεις μία συνάντηση με άτομο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου και μία ερωτική επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή ...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες σου αυτή την εβδομάδα σε παρακινούν να προχωρήσετε μαζί κάποια επαγγελματικά σχέδια που είναι φανερό ότι θα έχουν επιτυχία! Στα οικονομικά δεν είσαι ακόμα ικανοποιημένος από τις εκάστοτε συνθήκες, σύντομα όμως θα δοθούν λύσεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροόε, η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα είναι και για εσένα ιδιαίτερη καθώς θα σου επιτρέψει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις σχέσεις σου και τους άλλους. Κάποιος φίλος μπορεί να αποδειχθεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σου , αλλά ένας άλλος θα σε βοηθήσει σημαντικά στις επιδιώξεις σου. Ακόμη, θα κάνεις καινούργια επαγγελματικά σχέδια βασισμένα στην μορφή που πήραν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες. Επίσης, η εβδομάδα εγκαινιάζει μια καθοριστική περίοδο για την πορεία μιας κρίσιμης ερωτικής σχέσης. Ακολουθήστε το ρεύμα των γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα και σου ξυπνά όλες τις αισθήσεις ...Η άτακτη Αφροδίτη από τους Διδύμους σε παρασύρει να βιώσεις τον έρωτα με ενθουσιασμό και κέφι .... ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς πολύ εδώ και καιρό και πέφτουν οι μάσκες του εγωισμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει προσωρινή στασιμότητα η οποία σου προκαλεί άγχος και υπερένταση. Οι αναποδιές που προκύπτουν, σε φορτώνουν με επιμέρους ευθύνες. Στα οικονομικά έχεις την άνεση να καλύψεις τόσο τις τρέχουσες ανάγκες σου, όσο και κάποια έξοδα καλοπέρασης.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, είναι σκόπιμο να προσπαθήσεις να αναδιοργανώσεις την εργασία και τα οικονομικά σου που επιφυλάσσουν εξελίξεις όχι πάντα ευχάριστες και απαιτούν σύνεση, προβλεπτικότητα και ρεαλιστική αντιμετώπιση ανθρώπων και καταστάσεων. Είναι γεγονός πως το διάστημα αυτό αρχίζει κάτι να κινείται προς το καλύτερο και ότι οι ευκαιρίες να προχωρήσεις προς τις επιδιώξεις σου είναι αρκετές. Στα ερωτικά σου η κατάσταση είναι μεταβατική αλλά μπορείς να συλλέξεις δυνατές εμπειρίες ακόμα και περιστασιακές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μετανιώνεις για επιλογές του παρελθόντος στα αισθηματικά φίλε Ιχθύ, ιδιαίτερα αν αυτή η περίοδος σε βρίσκει ελεύθερο. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις για λίγο αργότερα... είναι αναμενόμενο ότι η πορεία της εβδομάδας θα φέρει διαφωνίες ...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στηρίζει τα επαγγελματικά σου βήματα, που είναι σταθερά και σίγουρα για αυτή την εβδομάδα ... Σημαντικό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις ή συμφωνίες , γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος. Στα οικονομικά υπάρχει ανοδική τάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ