Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ Βέροια

Τα χρήματα από τη δεύτερη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου της ΕΡΤ αναμένεται να λάβουν προσεχώς οι ομάδες της Super League 2, ανάμεσά τους φυσικά και η ομάδα της Βέροιας. 

Την ώρα που εκκρεμούν οι εξελίξεις για τα χρήματα του στοιχήματος, έρχονται ευχάριστα νέα για τα ταμεία των ΠΑΕ της SL2. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη κόπηκε τιμολόγιο για την τρίτη δόση της ΕΡΤ και οι ομάδες σύντομα θα πάρουν κι άλλη ανάσα.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικά 24ωρα η ΕΡΤ τακτοποίησε την προηγούμενη δόση και τα χρήματα μοιράστηκαν στις ΠΑΕ. Συνολικά το ποσό που θα εκταμιευτεί αγγίζει τα 451.910 ευρώ, δηλαδή κάτι παραπάνω από 15.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των ομάδων έχει κάνει εκχώρηση του ποσού, για να καλυφθούν κάποιες υποχρεώσεις.

19 σχόλια:

  1. και γιατί έκαναν προσφυγή στην ομάδα οι 3 ? Κρίμα να τρυπάς την ομάδα σε ένα κρίσιμο σημείο!! Προφανώς κάποιοι πρόδωσαν την ομάδα.Εκτός κι αν υπάρχει άλλη εκδοχή.Δυστυχώς πριν από λίγο μάθαμε για τους 3....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι θέμα πολύπλοκο , αλλά λύνεται με χειρουργική επέμβαση .

      Διαγραφή
  2. Συγνώμη αυτά τα χρήματα της ΕΡΤ για κάποιες τιμωρίες ομάδων πηγαίνουν στην ΕΠΟ δηλαδή δεν έφτασαν καν στα ταμεία πολλών ομάδων,δεν ξέρω αν πρόλαβαν να μπούνε και στης Βέροιας και κάτι ακόμα τα χρήματα αυτά ούτε για μεζέ δεν φτάνουν σε ποιόν να τα πρωτοδωσει, να προσθέσω γιατί σας φαίνεται παράξενο όταν κάποιος εργαζόμενος ζητά τα δεδουλεμενα αφού παίκτες από την Βέροια μέχρι πριν τη μεταγραφή Ιανουαρίου ήταν του Αλμωπου και ζητούν τα δεδουλεμενα τους από τον Αλμωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η χρονικη στιγμη ηταν ακυρη οχι το γεγονος αυτο καθαυτο. Ειχαν στειλει και εξωδικο και πληρωθηκαν και ξαναεστειλαν προσφυγη. Καπου ωπα.

      Διαγραφή
    2. πληρωθηκαν αυτα που τους χρωστουσαν απο περυσι… αντε μαθατε ολοι να σχολιαζετε χωρις να ξερετε

      Διαγραφή
  3. Η προσφυγη των 3 ειναι γεγονος κατευθυνομενο και διολου τυχαιο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι με την απουσια τους η ομαδα θα ηρεμησει σε ολα τα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα να δεις μέχρι χθες τους χειροκροτουσατε τώρα είναι κατευθυνόμενοι και θα ηρεμήσει η ομάδα, αυτός είναι ο Έλληνας φίλαθλος και καλά για Γιουκουδη είχαμε ακούσει από Αλμωπο ότι το έπαιζε φίρμα όμως και για τους άλλους δύο?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Gioukioudis ti sxesi exei? Protos paiktis einai san skyli palevei. Akyro to sxolio sou. Den ekane aftos prosfigi ti ton anakateveis?

      Διαγραφή
    2. Είναι ένα παράδειγμα για ότι λέγεται για τους τρείς που κι αυτοί έτρεχαν σάν τα σκυλιά και μάλιστα σου έβαλαν και γκολ, όσο για τον συγκεκριμένο Ρώτα στην προηγούμενη ομάδα όπου βρισκόταν.

      Διαγραφή
    3. Ρε τι μας νοιάζει τι λένε για τον καθένα εδώ περνάνε πόσοι ποδοσφαιριστές και φεύγουν. Τι μας λες τώρα δηλαδή. Αυτοί οι τρεις στείλανε εξώδικο παραμονή του ματς. Δεν κάνανε πρόσφυγες αυτοί που έφυγαν πέρσι και κάνανε αυτοί. Αυτό λέμε. Που κολλάει ο Γιουκουδης και όποιος άλλος.

      Διαγραφή
  5. Αντί να κρίνετε ποδοσφαιριστές καλό θα ήταν να πιεσθουν οι βουλευτές όλων των νομών και να θέσουν θέμα για Αυγενακη διότι τα χρήματα αυτά δεν είναι δικά του είναι η πολλοστή φορά που αθετεί τον λόγο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το καλυτερο ολων ειναι πως ολοι θα πληρωθουν απ την εγγυιτικη των βλαχων… τζαμπα τους αφηνουν απληρωτους τους φετινους αφου υπαρχει εγγυιτικη μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου φίλε αν πληρωθούν από την εγγυητική που λές θα πρέπει εντός κάποιου χρονικού διαστήματος αυτά να αναπληρωθούν γιατί μετά θα έχει προβλήματα η ομάδα.

      Διαγραφή
  7. 15000; χαχα δηλαδή 45 000; μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί κοροϊδεύουν όλους τους ποδοσφαιριστές και τα Τιμ των ομάδων της σούπερ λιγκ 2, Αυγενακη οι εκλογές έρχονται τα ποσοστά της Ν.Δ θα πέσουν κι άλλο κάντε τέτοια εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος είπε τι σχέση έχει σε μία αναφορά για Γιουκουδη, επειδή κατηγορατε τους τρείς παίκτες ότι είναι βάλτοι από κάποιους το ίδιο μπορεί να πει κάποιος για τους δύο πρώην του Αλμωπου ότι μπωρει κάποιος τους έβαλε να κάνουν προσφυγές, αυτό όμως είναι λάθος να το λες εάν δεν έχεις αποδείξεις και στο κάτω κάτω ζητούν τα χρήματα τους αλλιώς οποίος δεν μπορεί να πληρώσει παίκτες τέλος από την κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακούστε μάλλον διαβάστε τι είπε ο Αυγενακης σε πρόσφατη συνέντευξη είπε λοιπόν ότι τον ξεγέλασαν και ότι κάποιες ομάδες δεν έπρεπε να συμμετέχουν σε αυτό το μόρφωμα που λέγεται σούπερ λιγκ 2 και το οποίο διμιουργησε ο ίδιος, δικαιολογίες του ανθρώπου που έχει αθετήσει πολλές φορές τον λόγο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όποιος κάνει προσφυγή θεωρείται προδότης.Οι 3 πρόδωσαν την ομαδάρα μας και οι Κολλάρας Γιουκούδης πρόδωσαν τον Αλμωπό. Ναι αλλά με προδότες δεν φιάχνεις ομάδα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακούστε παιδιά είναι ότι οι προσφυγές έγιναν σε λάθος χρονική στιγμή όπου οι ομάδες όλες της σούπερ λιγκ 2 έχουν θέμα ρευστότητας ελέους αυτού του δήθεν υφυπουργού αθλητισμού όπου σάν άνθρωπος της νύχτας ενεργεί κρατώντας χρήματα ποδοσφαιριστών από το στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ