Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φόρεσε το μαγιό της, πήγε στην παραλία και προκάλεσε χάος με το sexy κορμί της

Είδε ότι βγήκε ο ήλιος στην Αθήνα και αποφάσισε να τον απολαύσει στο έπακρο φορώντας το μαγιό της πηγαίνοντας στην παραλία της Βουλιαγμένης

Η αλήθεια είναι ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια πρέπει να κρύωνε γιατί πήγε με το μαγιό, αλλά απο πάνω φορούσε ένα χοντρό μπουφάν αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια της.

Τις τελευταίες ημέρες μετά και την παρουσία της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η τραγουδίστρια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των νέων της επικαιρότητας της showbiz.

Ειδικά με την αποκάλυψη της ότι δεν θέλει να κάνει οικογένεια, η Χριστίνα Κολέτσα προκάλεσε συζητήσεις γύρω απο αυτή της την αποκάλυψη.

Η ίδια μάλιστα ήταν αρκετά αποκαλυπτική για τα όσα έχει περάσει στο παρελθόν, αλλά και τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί, αποκαλύπτοντας στον παρουσιάστη

«Μου έχουν κάνει άπειρες (σ.σ. προτάσεις γάμου). Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί.

Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Ήθελα να έχω οικογένεια» δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα.

«Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω.

Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ»

Σίγουρα είναι μια παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και αυτό το αποδεικνύει και μέσα απο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media….. όπως ακριβώς έκανε και με την τελευταία της ανάρτηση

Πηγή 

2 σχόλια:


  1. Σιγά την γκόμενά.Αυτοπροβαλλεται.Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέση ηλικία είναι όταν μεταξύ δύο πειρασμών διαλέγεις αυτόν που θα σου επιτρέψει να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ