Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαξεβάνος: «Είμαστε σε δύσκολη θέση»

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέροια στην εκτός έδρας ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας. Για την 20η αγωνιστική της Super League 2, η “Βασίλισσα” βρέθηκε στην Πέλλα για να αντιμετωπίσει τον Αλμωπό και πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 2-0. Αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του Σπύρου Μπαξεβάνου, ο οποίος μετά το παιχνίδι δήλωσε:

22 σχόλια:

  1. Αααααα,τι ωραια που ειναι οταν παιρνουμε τρεις βαθμους χωρις αγωνα και αλλους τρεις με τον ουραγο θεσπρωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Veria karfoti gia ypovivazmo...ke me to THESPROTO to proto misaoro tyxeroi imastan etsi ine i omadares stin Aridea xanis ?? ke pius thelis na kerdisis??? epimeno FASSOLAKIA gia mazema opios to katalave kalos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΗΣΤΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΠΩΛΟΝΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Τη Βεροια πρωτιστως την πολεμάνε απο μεσα φιλε μου. Δε μας φταιει ο Καλαιτζιδης ουτε κανεις. Την ομαδα την πολεμανε βασικά όλοι αυτοί που πισω απο το πρόσωπο του "αγνου φιλαθλου" την τρωνε σαν σαρακια. Δυστυχως αυτοι που περιμενουν στη γωνια τη διάλυση της ομαδας για προσωπικους-πολιτικους- οικονομικους λογους ειναι παρα πολλοι.

      Διαγραφή
  3. Μπαξεβανε αυτον τον Ιωάννου και τον Μπλετασα ποσον καιρό ακομη θα μας αναγκαζεις να τους βλέπουμε μεσα? Μαλλον εχουν γερο βισμα και οι δυο δεν εξηγειται αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λέτε άσχημα λόγια για τα αγαπημένα παιδιά του μανάβη....

      Διαγραφή
  4. ο Μπλέτσας είναι σε κακή κατάσταση.Αυτό ο προπονητής κάνει ότι δεν το βλέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε που καταντήσαμε, να παρακαλάμε τον Κούγια να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γκολ που εφαγες δεν θα το σχολιασω ουτε Κ14 δε θα το ετρωγε. εκεινος ο Ιωαννου τι ακριβως κοιτουσε εκεινην την ωρα? Το ουρανιο τοξο πανω? Ειχες 80 ολοκληρα λεπτα να αντιδρασεις κοιμισμενε και σε πηρε παλι ο υπνος. Ανακατεψε ρε την ομαδα λιγο. Τι τους χαιδευεις τα αυτια? Υλικο δεν εχεις το ξερουμε ακομη περιμενουμε να μας πει η επιτροπη Μεταγραφων με ποιο σκεπτικο ηρθαν στην ομαδα αυτοι οι ερασιτεχνες. Αλλα κανε κατι ρε ανθρωπε αν θες να λεγεσαι προπονητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρουπκος Δελλιος Διαμαντης εκαναν ολες τις μεταγραφες.Μην ψαχνετε εξιλαστηρια θυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσαλουχίδης πουθενά ε;; Ο Αποστολίδης πουθενά ε;; Για ρωτήστε τον κυρ Στέφανο πόσους παίχτες έφερε το κολλητάρι του ο Τσαλουχίδης και τους επέβαλε με το έτσι θέλω.....και ακόμα του πληρώνουμε για να περπατάνε....

      Διαγραφή
    2. Ασε ρε φιλε φτανει πια. Δε βαρεθηκες? σε πηρανε χαμπαρι ολοι. Κουρασες.

      Διαγραφή
  8. Παμε στο τοπικο να παιξουμε και οταν καθαρισουμε απο ολα αυτα που θα μας βαραινουν οικονομικος τοτες να αρχησουμε με ενα καλο προεδρο την ανοδο,αλλα μεχρι τοτες εκει με το ξηρολιβαδο,τη κουμαρια και το Σελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ κακο ξεκινησε διωχνοντας τον Ανυφατακη και φερνοντας τον Μπαξεβανο.ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ? οι ψαραδες οι περιστεραδες κι οι γεωργοι και οποιοσ κταλαβε κταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. afto pou katalavame einai oti grafeis pantou ta idia. Ponemenos tha eisai. Perastika sou. Tzaba prospatheis.

      Διαγραφή
    2. Πρώτον δεν είμαστε φίλοι.... Δεύτερον ο Ανυφας έφυγε γιατί κάτι μάνατζερ ιδιοκτήτες ακαδημιών στην βόρεια Αμερική και κάτι μανάβηδες του έστελναν ραβασάκια (όχι ερωτικά), ας ρωτήσουμε να δούμε ποιος έφερε όλους αυτούς του παίχτες και μετά θα δεις ποιος φταίει...

      Διαγραφή
    3. Έτσι ακριβώς έφυγε ο ανυφαντακης που είχε το ίδιο υλικό +τον φασιδη μεγάλη απώλεια και ξαφνικά δεν υπάρχουν ούτε τρεξίματα ούτε τπτ .με ανυφαντακη η ομάδα μια χαρά ξεκίνησε .

      Διαγραφή
  10. Η αληθεια ποναει....οι κουμπαροι το εφαγαν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κουμπάροι και οι γαμπροί με τα πεθερικά....

      Διαγραφή
  11. Άσε ρε κοουτς τις δικαιολογίες ότι δεν παίχτηκε λέει παιχνίδι αφού ήταν λάσπη η ομάδα και κάτι ακόμα δεν διώχνεις παίκτες πρωτοκλασάτους έτσι εύκολα, ζητούσαν χρήματα έπρεπε να κάνετε το παν για να πληρωθούν χορηγούς έχει η ομάδα που είναι τα λεφτά αυτά και κοουτς όχι ότι δεν υπήρχαν φάσεις μετά το γκολ μη λέμε ότι θέλουμε στο γήπεδο είμασταν και βλέπαμε είχε άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ ο Αλμωπος ξέχασες να πεις και για να σου θυμίσω δύο αποκρούσεις του βενετικιδη και ένα σουτ όπου πέρασε η μπάλα δίπλα απ'το δοκάρι, εκτός αν εσύ δεν τις θεωρείς ευκαιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε μάγκα εσύ... Για τους πρωτοκλασάτους παίχτες.... Έκανα. Εξώδικο πληρώθηκαν και μετά έκαναν προσφυγή;;; Ο λογος; Δεν μας το λες εσύ που τα ξέρεις όλα εκ των έσω;

      Διαγραφή
  12. Αυτά ήταν περσινά εξυπνε που πήρανε εσύ από που τα ξέρεις σου τα είπαν απ'το προεδρείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ