Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τι έπαιζαν οι Έλληνες του Πόντου; Ελάτε να το μάθουμε την Κυριακή στην Νέα Νικομήδεια


Παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Ασβεστά, έκθεση και παρουσίαση παραδοσιακών παιχνιδιών

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης», μας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Ασβεστά με τίτλο «Τα παιχνίδια των Ελλήνων του Ανατολικού Πόντου και του Κυβερνείου του Καρς κατά την περίοδο 1880 - 1923» και με επίτιτλο «Λαογραφική προσέγγιση του παιχνιδιού ως διαχρονικό πολιτισμικό στοιχείο».

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Νικομήδειας. Παράλληλα με την παρουσίαση θα λειτουργήσει έκθεση παραδοσιακών παιχνιδιών, ενώ το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν παραδοσιακά παιχνίδια από τον Πόντο

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Κωνσταντίνα Δαρδακούλη, Διευθύντρια των δημοτικών σχολείων της Νέας Νικομήδειας, Νέας και Παλαιάς Λυκογιάννης, Ταγαροχωρίου και Λαζοχωρίου και ο δημοσιογράφος Παύλος Τουτουντζίδης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Παυλίνα Παπαδοπούλου, Γραμματέας του Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ