Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βάφτηκαν οι διαβάσεις στην Μητροπόλεως και οι διαγραμμίσεις σε Γεωργιανούς, Σάντα και Καστανιά

Σε εργασίες συντήρηρης προχώρησαν τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, βάφτηκαν οι διαβάσεις στην οδό Μητροπόλεως και οι διαγραμμίσεις στο ορεινό Βέρμιο, προκειμένου να βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργεία της κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, βάφτηκαν οι διαγραμμίσεις στους Γεωργιανούς, στη Μικρή Σάντα και στην Καστανιά. Πλέον είναι ορατές και διακρίνονται εύκολα από τους διερχόμενους οδηγούς. 

Την ικανοποίησή του για τις εργασίες εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο οποίος δημοσίευσε τις σχετικές εικόνες στο Instagram.




7 σχόλια:

  1. Καιρος ηταν, αν και υπαρχουν κι αλλες διαβασεις που θελουν βαψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε θεομπαίχτες... Έχει γίνει όλη η πόλη καρό από τα προχειρομπαλώματα που ακολούθησαν τις διαδοχικές εργασίες κι εσείς τη βγάζετε με δυο κιλά μπογιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σε μια πόλη το βάψιμο των διαβάσεων ειναι είδηση ή το βούλωμα των λακούβων, ντροπή σε όσους κατοικούν εκει. Οχι σε οσους την διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέτη κοροϊδία, η εκτέλεση, τα υλικά, η χρονική στιγμή.... Αυτή είναι μπογιά για τα δέντρα, όχι για τους δρόμους. Στις επαρχιακές οδούς, πού είναι η διαγραμμισεις στα όρια του δρόμου εκατέρωθεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Βέροια να βάψετε στους Γεωργιανούς γιατί θα πάνε τα παιδιά σχολείο , διαβάσεις δεν έχει η Βέροια ακούτε εκεί στον δήμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στους Γεωργιανούς δεν έχει οδικό δίκτυο που συνδέει Λευκόπετρα και Σάντα; Συγχαρητήρια στον Τσαχουρίδη . Όσο για τις μηδενιστικές μικροπολιτικές που γράφονται …..στον κάλαθο των αχρήστων !!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ