Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την «σκότωσε» ο πρώην της - Τρελοί πανηγυρισμοί οι Βολιώτες

Την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων της είχε η Νίκη Βόλου στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βέροια. Στο πλευρό των φιλοξενούμενων ήταν 80 και πλέον οπαδοί, οι οποίοι έφυγαν απόλυτα ευχαριστημένοι για την Μαγνησία, καθώς πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη νίκη με αντίπαλο τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Από την άλλη πλευρά, στην επιστροφή του στην αγαπημένη του Βέροια, ο Βασίλης Γαβριηλίδης “έβγαλε φτερά στα πόδια” και “σκότωσε” τους «κυανέρυθρους». Με δύο δικά του γκολ στο 64′ και το 88′, η Νίκη Βόλου πανηγύρισε το τρίποντο, ενώ από την άλλη η Βέροια συνεχίζει την “καθίζηση”.

Στο τέλος του αγώνα, η διοίκηση της Νίκης Βόλου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με εσάς είμαστε πιο δυνατοί! Το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο μας, όπου ταξίδεψε για άλλη μία φορά και βρέθηκε στο πλευρό μας, στη Βέροια, βοηθώντας μας να πάρουμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τη διοίκηση της Βέροιας για την άψογη φιλοξενία. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!”»

8 σχόλια:

  1. κλειστο συμβολαιο ειχε. Ας τον κρατουσαν. Οπως και τον Μανσουρ βεβαια που ακομη δεν καταλαβαμε γιατι τον αφησαν κι εφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί είναι ανίδεοι ._

      Διαγραφή
    2. Γιατί μάλλον δεν τους νοιάζει τι θα πούμε εμείς

      Διαγραφή
    3. η οικογενεια μπικα τους αφησε και τους 2… απο δημοσιες σχεσεις αλλο τπτ… αυτες πληρωνουμε ακομα

      Διαγραφή
    4. Δεν πειραζει που δεν καταλαβαμε εμεις. Καταλαβαν αυτοι που κονομησανε εις βαρος της ομαδας.

      Διαγραφή
  2. Ας πρόσεχαν , συγνώμη ....όλα γίνονται με τα λεφτά και όχι μόνο με σκέψεις και πλα πλά ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλισσα δέν βλέπουμε πού είναι χαθεί και.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριοι διοικουντες οταν ξεκινας με καλωσορισμα στον φιλαθλο λεγοντας "μονο αμα βαζετε λεφτα θα μιλατε", οταν μαζευετε εδω καλα αλλά ατάλαντα "δικα μας παιδια", οταν φτανετε εναν καλο προπονητη στο αμην και σηκωνεται και φευγει, οταν ακουτε στελεχη-μανατζερ που κερδοσκοπουν φορτωνοντας σαβουρα την ομαδα, οταν στο γηπεδο καθεστε ο ενας στη δυση κι ο αλλος στην ανατολη, οταν κρεματε τα στελεχη σας στα μανταλακια του καθενος επιτειδιου, οταν πυροβολουν τον προεδρο και δεν αλληλοστηριζεστε, οταν δεν ειστε μαζι στα λαθη σας και ειστε μονο στα σωστα, οταν δε μπορειτε να επιβληθειτε στα παιδαρελια που με τις ευλογιες σας ηρθαν και κοροιδευουν, οταν απομακρυνονται στελεχη και δεν εξηγειτε στον φιλαθλο τους λογους οπως καθε σοβαρη ομαδα, οταν ψαχνετε "πληροφοριοδοτες"εντος αποδυτηριων και δεν παιρνετε κεφαλια για τις τραγικες εμφανισεις ποδοσφαιριστων που αντι να δουλευουν κοροιδευουν εσας εμας και την ιστορικη μας ομαδα τοτε απλως δε μπορειτε να διοικησετε κυριοι. Η ομαδα δεν ειναι ουτε δευαβ ουτε φρουτα ουτε καφεδες. αν θελετε να σωσετε οτι σωζεται και κυριως την αξιοπρεπεια σας σταθειτε στο υψος της περιστασης και μπήξτε το μαχαιρι στο κοκκαλο. Στριμωξτε οσους περνανε την ομαδα για παιδικη χαρα, απομακρυντε αυτους που δεν εχουν διαθεση γιατι πααρσυρουν κι αλλους που εχουν. Και κυριως σταματηστε να ανακατευεστε στις 11αδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ