Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (17/4 - 23/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Άνοιξη ξετυλίγεται μπροστά μας και μαζί με τις πρώτες Εκλείψεις του 2023, έχουμε και τον Ερμή να ξεκινά φαινομενικά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου η οποία και θα έχει διάρκεια ως τις 15 Μαΐου 2023.

Ο Ερμής, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και συνδέεται άμεσα με τον τρόπο της ανθρώπινης σκέψης και έκφρασης, κινείται 3-4 φαινομενικά ανάδρομος, προκαλώντας το γνωστό «σούσουρο» ανακατωσούρας σε κάθε μορφή επικοινωνιακής δραστηριότητας, στις μετακινήσεις μας, στα προγράμματά μας. Με τον Ανάδρομο Ερμή, προκαλούνται επικοινωνιακές αναποδιές, αναβολές, αστάθειες, μπερδέματα όμως… είναι και τα χρονικά διαστήματα του έτους που αναλογιζόμαστε πολύ περισσότερο το παρελθόν, κάνουμε δεύτερες σκέψεις ή αλλιώς τον απολογισμό μας, ερχόμαστε σε επαφή με συνδετικούς κρίκους του χτες, είτε με ανθρώπους που έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή μας και έχουμε αφήσει μαζί τους ανοιχτά κεφάλαια, είτε με καταστάσεις / ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν κλείσει αλλά καλούμαστε να τα διαπραγματευτούμε εκ νέου! Πώς θα μας επηρεάσει όμως αυτή την φορά η ανάδρομη πορεία του Ερμή; Ποιες υποθέσεις καλούμαστε να επανεξετάσουμε; Πού μπορεί να προβληματιστούμε;


♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη του Ήλιου που γίνεται την Πέμπτη στις 20 θα ταραχθούν για λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σου. Η καθημερινότητα θα είναι εντυπωσιακή και ο παράγοντας τύχη θα απουσιάσει αυτήν την εβδομάδα. Η απομάκρυνση από έναν άνθρωπο, ένας χωρισμός, ή μια οικονομική δυσπραγία είναι τα αποτελέσματα αυτού του φαινομένου. Η διαδρομή του Άρη στον Καρκίνο διατηρεί μια μικρή εστία πολέμου στον οικογενειακό χώρο που πρέπει να την περιορίσεις. Δύσκολος θα είναι και ο επαγγελματικός τομέας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σου συνιστώ την προσοχή, γιατί αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει «εμπόλεμο» κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και η σκέψη του χωρισμού είναι πολύ πιθανό να γίνει πράξη! Όσο για σένα που δεν είσαι σε σχέση, ενθουσιάζεσαι, δίχως αποτελέσματα, όμως αυτή η εβδομάδα δεν ευνοεί άλλωστε την έναρξη μίας νέας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από συνεργάτες που ξέρεις ότι δεν έχουν καθαρές προθέσεις απέναντί σου! Η ανταγωνιστικότητα που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα σε ενοχλεί! Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή, γιατί ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η έκλειψη του Ήλιου στα σύνορα του ζωδίου σου με τον Κριό, πυροδοτεί έναν κύκλο αντιξοοτήτων και δυσκολιών που ευτυχώς θα διαρκέσει λίγο. Στη διάρκεια των επόμενων ημερών πρέπει να αποφύγεις λάθη και ριψοκίνδυνα εγχειρήματα γιατί θα έχουν μακροπρόθεσμες, ασύμφορες συνέπειες. Αιφνιδιασμοί από ειδήσεις και δυσάρεστες συναντήσεις θα αυξηθούν. Μην αμελείς τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και απόφυγε περιττές κινήσεις και μετακινήσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο θα γίνει αίτιος παρεξηγήσεων , ενδεχομένως και λεκτικών πολέμων. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και … βρίσκεσαι σε διαδικασία αναθεωρήσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται δεύτερες σκέψεις, επαναξιολογήσεις και … πολλά ζητήματα του παρελθόντος καλείσαι να τα σκεφτείς εκ νέου… Ίσως γιατί τώρα γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή και είναι σημαντικό να κοιτάξεις και πάλι πίσω στο ντουλάπι των αναμνήσεων. Η νοσταλγία για έναν έρωτα του χτες θα σε κατευθύνει σε μία επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απογοητεύεσαι στα επαγγελματικά σου γιατί αισθάνεσαι ότι οι κόποι και οι προσπάθειές σου δεν έπιασαν τόπο … Κλείνουν οριστικά κάποιοι επαγγελματικοί κύκλοι και πικραίνεσαι, γιατί αυτό που ζεις τώρα, σου θυμίζει κάτι αντίστοιχο του παρελθόντος. Στα οικονομικά η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει τον ανεφοδιασμό που έχεις ανάγκη!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται την Πέμπτη η Έκλειψη του Ήλιου η οποία γίνεται αιτία της αναβολής ή και της αποτυχίας ενός σχεδίου το οποίο είχες προετοιμάσει στο μυαλό σου. Μια βοήθεια που περίμενες θα καθυστερήσει κι άλλο, όπως και το πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου θα διαρκέσει περισσότερο από το κανονικό. Νομικές υποθέσεις και διευθετήσεις θέλουν καλή οργάνωση και προσοχή. Το σπίτι και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε απασχολήσουν συχνότερα. Τα οικονομικά δεν θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου και στα αισθηματικά θα κυριαρχήσει νευρικό κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 20 του μήνα και δημιουργεί ένα κύμα νοσταλγίας, ίσως όμως να ρίξεις πολλές ευθύνες στον εαυτό σου, για τον άδικο χαμό μίας σχέσης του παρελθόντος. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, προσφέρει ευκαιρίες αναπλήρωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα θέλει την προσοχή της για τις επαγγελματικές σου κινήσεις, αφού καιροφυλακτούν κίνδυνοι, παρεξηγήσεις, ενώ καλό είναι να προστατέψεις το όνομά σου στους χώρους που κινείσαι! Στα οικονομικά ο Άρης από τον Καρκίνο, προκαλεί εκνευρισμούς από έκτακτα έξοδα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Κάθε φορά που συμβαίνει μια έκλειψη σε επηρεάζει είτε έμμεσα, είτε άμεσα. Η Ηλιακή Έκλειψη Καρκίνε μου που γίνεται αυτή την Πέμπτη στις 20 του μήνα θα διαταράξει τον επαγγελματικό τομέα και ότι διαδραματίζεται εκεί. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια προβλήματα με έναν δικό σας άνθρωπος, ή μια προσωπική σου υπόθεση να φρενάρει, κάτω από το βάρος ενός εξωτερικού περιστατικού. Λίγο πριν την Πρωτομαγιά οι μέρες διαμορφώνονται δύσκολες και επεισοδιακές. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου όμως και κάνε υπομονή μέχρι να περάσουν οι ανοιξιάτικες θύελλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, το διαισθάνεσαι αλλά και το αντιλαμβάνεσαι … Συνειδητοποιείς όμως πως και κάτι που θέλεις πραγματικά πολύ, δεν είναι εφικτό για την ώρα να γίνει πράξη και αυτό δεν θλίβει … Αποστασιοποιήσου για λίγο από το δύστροπο κλίμα μέχρι να περάσει η μπόρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαφύλαξε τα δικαιώματά σου αλλά και προστάτεψε περισσότερο και το αντικείμενο απασχόλησης σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε. Στα επαγγελματικά προμηνύονται δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος με εναλλακτικές λύσεις. Στα οικονομικά ανα
μένονται να έρθουν στα χέρια σου χρήματα οφειλόμενα.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα Η έκλειψη του Ήλιου αυτή την Πέμπτη θα βραχυκυκλώσει για λίγο την καθημερινή σου δραστηριότητα και θα σε υποχρεώσει να προβείς σε αλλαγή σχεδίων και αναθεώρηση σχέσεων. Παρόλο που έχεις μια ασπίδα προστασίας, το γενικότερα δυσάρεστο κλίμα που θα επικρατήσει θα επηρεάσει πολύ τη διάθεσή σου . Προστάτεψε καλύτερα τα επαγγελματικά σου δικαιώματα και τα σχετικά κεκτημένα. Ανέβαλε νέα ξεκινήματα, όπως και μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή δεν έχει δυσάρεστα γεγονότα αυτή την εβδομάδα, απλά εσύ είσαι αρκετά απαισιόδοξος, και ισοπεδωτικός θα έλεγα, με αποτέλεσμα να δημιουργείς μεγάλες αποστάσεις με το ταίρι σου . Προσπάθησε να μην πιάνεσαι από κάθε λεπτομέρεια βρίσκοντας δικαιολογίες για να ξεσπάς τα νεύρα σου! Για σένα που δεν έχεις σχέση, μετανιώνεις για κάποιες επιλογές του παρελθόντος και αναθεωρείς πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και πολλά πράγματα πηγαίνουν πίσω, αφού και ο Ερμής ξεκινά τώρα να είναι ανάδρομος στον Ταύρο! Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για υπογραφές, συμφωνητικά ή και αλλαγές. Στον οικονομικό τομέα είσαι αγχωμένος λόγω αύξησης των εξόδων σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Λίγο μετά το Πάσχα και πριν την Πρωτομαγιά, η έκλειψη του Ήλιου θα σε υποχρεώσει να αλλάξεις αγαπητέ μου Παρθένε προγράμματα και θα διαταράξει πρόσκαιρα το κλίμα στα αισθηματικά. Η επιρροή του Ερμή και του Άρη θίγει οικογενειακά προβλήματα που είχαν για λίγο κοπάσει, ή θα τονίσουν άγχη εξ αιτίας οικονομικών δυσκολιών. Συχνά θα νιώσεις αιφνιδιασμένος από ανθρώπινες συμπεριφορές ή περιστατικά. Τουλάχιστον παρέμεινε ψύχραιμος και απόφυγε να κάνεις κριτική, ή να σχολιάσεις όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανομολόγητα μυστικά, κρυφά πάθη, ζήλειες, παράπονα και αποκαλύψεις… από όλα έχει ο μπαξές της εβδομάδας, το ζήτημα είναι ότι εσύ φλέγεσαι από πάθος και εύκολα μπορεί να ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς «φωτιά»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν και αυτό σε αγχώνει γιατί έχεις ξανοιχτεί πολύ … Κάποιους καβγάδες για χρήματα είναι αναμενόμενο ότι θα τους κάνεις! Στα επαγγελματικά θυμήσου πώς όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα χαλάει λίγο το ήρεμο κλίμα γύρω σου! Μετά την ξεκούραση και τον εορτασμό του Πάσχα μεσολαβούν κουραστικές μέρες και έκτακτα προβλήματα σε νευραλγικούς τομείς. Η όλη φασαρία δεν θα διαρκέσει πολύ, αλλά θα σε επηρεάσει σε βάθος. Διατήρησε αλώβητο το συναίσθημα και την κρίση σου ορθή. Δείξτε κατανόηση στους αναξιοπαθούντες αυτής της περιόδου, αλλά κράτησε και αποστάσεις ασφάλειας από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Μην κουράζεσαι και μην αφήνεις τον εαυτό σου εκτεθειμένο σε κινδύνους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις συσσωρεύσει πολλά παράπονα μέσα σου και μπορεί να έκανες μία προσωρινή ανακωχή στα αισθηματικά σίγουρα όμως τις ημέρες που ακολουθούν βγαίνουν και πάλι στην φόρα τα δυσάρεστα συναισθήματα που προσπαθούσες εδώ και καιρό να κουκουλώσεις. Μία σχέση σταθερή βρίσκεται σε φάση κρίσης και δοκιμασίας. Αν δεν έχεις σχέση, καλό είναι να μην «αναμασάς» το παρελθόν και τα λάθη που γίνανε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από συνεργάτες που καραδοκούν για να σε πιάσουν σε λάθη ή να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, δεν σε βλέπουν όλοι θετικά και οι καβγάδες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα! Στα οικονομικά καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα που περιμένεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Έκλειψη της 20ης Απριλίου στα σύνορα Κριού με Ταύρο, θα είναι σαν την έκρηξη μιας βόμβας στον τομέα των σχέσεων και εν μέρει και της δουλειάς σου. Προστάτευσε ότι σε ενδιαφέρει και απόφυγε επεισόδια ή φασαρίες με όλη την γκάμα των σχέσεων σου. Δείξε σύνεση και διαλλακτικότητα στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σου. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα και μην προκαλείς τους αντιπάλους σου. Μη βιάζεσαι να απογοητευτείς , ούτε και να ενθουσιαστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τελικές απαντήσεις αλλά και καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης καλείσαι να πάρεις αυτή την εβδομάδα. Θυμήσου όμως ότι δεν θα υπάρχει δρόμος γυρισμού σε περίπτωση που θέλεις να επιστρέψεις ξανά … Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου … ένα άτομο από το παρελθόν σου ζητά επίμονα μία δεύτερη ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος για την εξέλιξη της εργασίας είναι διάχυτο αυτή την εβδομάδα και όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί με κάποιους ανθρώπους η συνεργασία σου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Στα οικονομικά βρίσκεσαι ωφελημένος μέσω εσόδων που προκύπτουν ξαφνικά.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου θα διαταράξει για λίγο την καθημερινότητά σου και θα σε υποχρεώσει να προβείς σε μια σειρά από μικρές, ή μεγάλες αναπροσαρμογές. Κάποια γεγονότα θα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να τα αγνοήσεις. Οικονομικά δείξε προνοητικότητα στη διαχείριση και οικογενειακά μην αμελείς υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αισθηματικά, ή κοινωνικά όμως θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες στιγμές που θα αποτελέσουν αντίβαρο αντίστοιχων άλλων δύσκολων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θερμές αλλά και μοιραίες στιγμές έρχονται στα αισθηματικά σου που θα φέρουν την ουσιαστική ένωση με το άτομο που αγαπάς πολύ! Όμως θα δούμε και αιφνίδια, περίεργα παιχνίδια της τύχης … σχέσεις να τελειώνουν ξαφνικά γιατί μπορεί να βρεις ξαφνικά τον μεγάλο έρωτα έτσι όπως τον φανταζόσουν ή ακόμα και ξαφνικές επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι μπαϊλντισμένος και έχουν πέσει πολλές υποχρεώσεις στην πλάτη σου, καλό είναι να κάνεις ένα πολύ σωστό πρόγραμμα για να τα προφτάσεις όλα. Στα οικονομικά είσαι συγχυσμένος εξαιτίας πολλών εξόδων που προκύπτουν τώρα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ασχοληθείς με όλη την ρουτίνα των υποχρεώσεων, προσαρμόσου στο κλίμα κάτω από το βάρος δύσκολων περιστατικών που θα δημιουργηθούν τώρα. Ο Άρης από τον Καρκίνο, δυσκολεύει την αισθηματική σου ζωή ενώ δεν λείπουν και οι ανταρσίες από κάποιους συναδέλφους στον επαγγελματικό τομέα όπου η συμπεριφορά τους θα σε θορυβήσει αρκετά! Επιπλέον δείξε σχολαστικότητα σε νομικά, επαγγελματικά ή τυπικά ζητήματα που κανονίζεις αυτή την εποχή γιατί υπάρχουν παγίδες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη ….

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία μόνιμη σχέση περνά από δοκιμασία και μεταξύ μας δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, έτσι λοιπόν και θορυβείσαι, απογοητεύεσαι και αναζητάς λύσεις. Αν είσαι χωρίς σχέση δίνεται η ευκαιρία επιστροφής μίας σχέσης από το παρελθόν…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά γίνονται ανακατατάξεις και προκύπτει αρκετό κομφούζιο λόγω εντάσεων με τους συνεργάτες σου! Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία καλύτερη εποχή, βελτίωσης και αποκατάστασης, μην χάνεις το θάρρος σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η έκλειψη του Ήλιου την Πέμπτη στις 20 Απριλίου θα φέρει μια φιλική, ή αισθηματική απογοήτευση από έναν άνθρωπο στον οποίο είχες υπολογίσει πολύ. Δεν είναι όμως η ανατροπή της διάθεσής του, αλλά η δυσκολία των περιστατικών που θα βιώσει και θα δυσκολέψουν τη συμπεριφορά του απέναντί σου. Δείξε κατανόηση και προχώρησε στο επόμενο ζήτημα που είναι ευκολότερο στο χειρισμό του. Ερωτικά θα παρουσιαστεί κινητικότητα, ενδεχομένως όμως και ένα κλίμα εξαπάτησης που δεν είναι φανερό. Μην αγνοείς την υποβολή του ενστίκτου σου και μη βιάζεστε να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για την πορεία του δεσμού σου! Απόλαυσε κάποιες ευκαιρίες ανανέωσης που δίνονται τώρα, μην υπερενθουσιάζεσαι όμως το καλό κλίμα θα κρατήσει για πολύ! Αν δεν έχεις σχέση, μέσα από περίεργα γεγονότα κάνεις μία συναρπαστική γνωριμία …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι εγκρατής σε αποφάσεις, συμφωνητικά και απαντήσεις που πρέπει να δώσεις στα επαγγελματικά, μην ξεχνάς άλλωστε ότι ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος! Στα οικονομικά ούτε κλαις ούτε γελάς, καλό είναι όμως να μην πάρεις κάποια μορφής ρίσκο αυτή την εποχή!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, επιστράτευσε τις ασφαλιστικές σου δικλείδες και όλο το απόθεμα της διαίσθησής σου. Οι μέρες που ακολουθούν κρύβουν κινδύνους και προβλέπονται δύσκολες εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης που γίνεται την Πέμπτη στις 20ης Απριλίου. Καταλύεται για λίγο η αισθηματική και η οικονομική αίσθηση της ασφάλειας που θέλεις να έχεις . Απόφυγε κρίσεις πανικού γιατί οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν γρήγορα, αρκεί στη διάρκειά τους να μην κάνεις λάθη τακτικής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ανασφάλειες που εκδηλώνεις στα ερωτικά σου σίγουρα δεν είναι τυχαίες, όμως αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιδράσεις κάπως υπερβολικά, στην προσπάθειά σου να κυριαρχείς και να επιβάλεις αυτό που θέλεις … Μία νέα γνωριμία σου θυμίζει κάτι από το παρελθόν και αποφασίζεις να βάλεις όρια και αποστάσεις αν είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σου έχουν τάξει πολλά τα οποία βλέπεις ότι δεν γίνονται και αυτό σε θλίβει και προσπαθείς να βρεις την άκρη του νήματος! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κρίνεις ή να αποφασίσεις το οτιδήποτε. Στα οικονομικά διασφάλισε τα συμφέροντά σου και προετοιμάσου για ένα βαρβάτο έξοδο που καραδοκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ