Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/4 - 16/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Επιτέλους η τύχη μας δείχνει το όμορφο χαμόγελό της και μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να αξιοποιήσουμε όμορφες ευκαιρίες! Αυτό τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν την όψη συνόδου στην 21ο 45' του Κριού προσφέροντας απλόχερα γενναιοδωρία, ευθυμία, αισιοδοξία, τύχη και όμορφες προοπτικές ικανές να μας κάνουν να νιώσουμε και πάλι ότι η ζωή είναι όμορφη και ότι οι εναλλαγές της είναι πολλές, ικανές όμως να δώσουν την λύση στην πιο κατάλληλη στιγμή!

Με την σύνοδο Ήλιου – Δία, βρίσκουμε και πάλι την ενεργητικότητά μας, ξεπερνάμε αδιαθεσίες, νιώθουμε πιο δυνατοί και αεράτοι! Εμφανίζονται τυχερές ευκαιρίες που δίνουν ικανοποίηση, προσφέρουν προοπτικές, δίνουν την δυνατότητα να επεκτείνουμε τα σχέδιά μας, ενώ νιώθουμε αφθονία (σε κάποιο τομέα της ζωής μας). Η γενναιοδωρία μας βοηθά να το ρίξουμε λίγο έξω και να απολαύσουμε τα δώρα της ζωής. Προσοχή μόνο στις υπερβολές!

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτή την τυχερή σύνοδο Ήλιου – Δία είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και οι Καρκίνοι - Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα του Πάσχα έχει την ποικιλία της και σε βρίσκει σε θετική και αισιόδοξη διάθεση, σε αυτό οφείλεται άλλωστε και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο σου! Οι μέρες είναι αποδοτικές για σένα που ασχολείσαι με δημόσιες σχέσεις, ταξίδια, σπουδαστικά ή νομικά ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων και ένα άτομο με την αποφασιστικότητά του, θα σε αποπροσανατολίσει εσωτερικά. Αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την συντροφική ζωή με έναν τρόπο διαφορετικό! Πολλά εξαρτώνται αυτή την εβδομάδα από την κρίση και την λογική σου και φαίνεται ότι τα καταφέρνεις περίφημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το Πάσχα αναμένεται να είναι χαρούμενο και … διασκεδαστικό για τα αισθηματικά σου! Η ανάγκη σου για φλερτ είναι τονισμένη, έτσι λοιπόν και θα είσαι το «πειραχτήρι» που δεν θα αφήνεις κουβέντα να πέσει κάτω, αλλά θα ρίχνεις τις «ατάκες» σου με σκοπό την ερωτική αποπλάνηση! Αν είσαι σε σχέση, ένα ταξιδάκι ή μία όμορφη συνάντηση με το ταίρι σου θα δώσει νότα ικανοποίησης !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι αγχωμένος, συνάμα όμως καταφέρνεις και στέκεσαι και τυχερός και κάνεις σπουδαία βήματα ανέλιξης. Στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι έκτακτο έσοδο που στην παρούσα στιγμή σε βοηθά σημαντικά!

♉ Ταύρος

Γενικά

Το Πάσχα έρχεται με εξαιρετικές διαθέσεις και εσύ έχεις την ευκαιρία αγαπητέ μου Ταύρε, να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και ψυχαγωγία και να αφιερώσεις και τον κατάλληλο χρόνο στην οικογένεια! Αυτό που φαίνεται ότι χρειάζεσαι αυτές τις ημέρες είναι την ηρεμία σου και την απασχόληση με τον εαυτό σου, που τον είχες παραμελήσει αισθητά για πολλούς μήνες. Καταφέρνεις και ξεπερνάς αρκετά αδιέξοδα που σε προβλημάτιζαν και ικανοποιείσαι και από την πρόοδο της εργασίας σου ! Βάζεις κάποια όρια σε φιλίες που δεν σου ταιριάζουν και επιλέγεις να περάσεις με λίγους και καλούς τις ημέρες αυτές των γιορτών. Η βελτίωση των οικονομικών σου δίνει θάρρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σου και από το ζώδιο των Διδύμων, σε ωθεί να σκεφτείς τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής! Δίνεις έμφαση στην σχέση σου, επιζητώντας μία σταθεροποίηση που είναι εφικτή, ενώ αν δεν έχεις σχέση, είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, για μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος, που δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζητήματα επαγγελματικά λύνονται και καταφέρνεις και έχεις προοδευτική εξέλιξη στην δουλειά σου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα ευεργετήσει σημαντικά τον οικονομικό σου τομέα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα του Πάσχα για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε, είναι έντονη και εσύ θα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση! Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν τώρα θα αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σου, με μεγάλο «ατού» την κοινωνική δικτύωση, αλλά και την ανανέωση της εξωτερικής σου εμφάνισης. Σημαντικό όμως είναι να προφυλαχτείς από εκνευρισμούς στο χώρο της εργασίας, ή με το στενό περιβάλλον. Καλείσαι να δεις λογικά και ρεαλιστικά το μέλλον, αφήνοντας στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό που σε παρεκκλίνουν από το σωστό δρόμο! Η ανάγκη σου για μία μεγάλη αλλαγή θα ικανοποιηθεί, το θέμα είναι να μην λειτουργήσεις επιπόλαια και απερίσκεπτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο την Μ. Τρίτη, επομένως μπαίνεις σε μία εξαιρετική περίοδο για τα αισθηματικά σου! Ξυπνά και πάλι η επιθυμία για φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και έλκεις κοντά σου όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο! Αν είσαι σε σχέση, αναμένεται να έχεις πολύ ωραίες στιγμές με το σύντροφό σου αυτό το Πάσχα, αφήνοντας στην άκρη, τις ταραχές που βιώσατε το τελευταίο διάστημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πελατολόγιο σου τονώνεται αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά και για σένα που είσαι υπάλληλος προμηνύεται μία εβδομάδα αποδοτική για θέματα εργασίας, άσχετα αν ο φόρτος θα είναι μεγάλος και θα κουράζεσαι αρκετά! Ο Άρης από τον Καρκίνο, εξανεμίζει εύκολα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, την εβδομάδα του Πάσχα ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες για να αναρριχηθείς επαγγελματικά, να έχεις πρόοδο στην καριέρα σου ή να κάνεις και τα βήματα εκείνα που θα σε καταξιώσουν σε βάθος χρόνου! Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τους εκνευρισμούς και την απαισιόδοξη και βιαστική σου στάση και συμπεριφορά. Θα κάνεις τα πάντα για να υπερασπιστείς μία σχέση στην οποία πιστεύεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου ότι αξίζει, ενώ στα επαγγελματικά επεξεργάζεσαι μία συνεργασία στην οποία είτε έχεις επενδύσει , είτε σκέφτεσαι να το κάνεις.Απόφυγε τα εξαντλητικά ωράρια στην εργασία, δημιούργησε και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σου , ενώ παράλληλα ασχολήσου και με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικό παρασκήνιο, κρυφές, μυστικές καταστάσεις, αμφιβολίες και ανασφάλειες… Ακριβώς αυτά έχει ο μπαξές στα ερωτικά σου για αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να σε συγκρατήσω για να αποφύγεις την βιαστική παρορμητική συμπεριφορά που θα σε οδηγήσει σε λάθη! Είναι κρίμα να κάνεις ακόμα πιο δύσκολο το ερωτικό κλίμα των ημερών που ανοίγεται μπροστά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες σου δίνονται από εκεί που δεν το περιμένεις μέσα στην εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε! Αυτό που ήλπιζες, περίμενες, προσδοκούσες, έρχεται στο «πιάτο» σου και έτσι καταφέρνεις να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω. Στα οικονομικά παίρνεις μία σημαντική ανάσα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα του Πάσχα είναι αρκετά καταναλωτική για το δικό σου ζώδιο, όπου ναι για μία ακόμα φορά θα το παρακάνεις σε αγορές και σε δώρα. Τις ημέρες αυτές γεννιέται πολύ έντονα η επιθυμία μέσα σου για μία σημαντική επαγγελματική αλλαγή, ενώ τονώνονται σημαντικά οι φιλοδοξίες σου … Ανακτάς την αισιοδοξία σου, ενώ ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού, είναι βέβαιο ότι θα σε συναρπάσει ως ιδέα ή πρόταση. Σημαντικό για τις ημέρες που ακολουθούν, είναι να μην περιμένεις οι άλλοι να μαντέψουν τα δικά σου σχέδια και τις επιθυμίες, άνοιξε την καρδιά σου, πες αυτά που σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και θέλεις και μάθε να ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διασκεδαστική, απολαυστική και με εκπλήξεις είναι η εβδομάδα για τα ερωτικά σου … Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει εκπλήξεις μηνυμάτων, ειδήσεων ή ακόμα και νέων γνωριμιών … Εσύ αφήνεσαι πιο φιλελεύθερα και ανοιχτά στο παιχνίδι του έρωτα, γιατί πολύ απλά ήρθε ο καιρός να περάσεις καλά και να φύγεις από την μοναξιά. Αν είσαι σε σχέση, περνάς το Πάσχα σου με το ταίρι σου και την παρέα φίλων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής από τον κορυφή του ωροσκοπίου σου φέρνει αρκετές ιδέες αλλά και συζητήσεις για θέματα δουλειάς, ενώ η σύνοδος Ήλιου – Δία σου δημιουργεί μία άκρως επεκτατική διάθεση … Στα οικονομικά καταφέρνεις και πετυχαίνεις τους στόχους σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε θα έχεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα και δημιουργική εβδομάδα. Κάτι όμως που δεν θα έπρεπε να αφήσεις στην τύχη είναι τα οικονομικά σου. Απόφυγε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες, και τακτοποίησε εκκρεμότητες σχετικές με περιουσιακά στοιχεία. Οικογενειακές αντιθέσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σταθερότητα και ηρεμία. Ταξίδια και μετακινήσεις προσφέρονται για νέους ορίζοντες αυτήν την εποχή, το ζήτημα όμως είναι να πάρεις την απόφαση να τα πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπαθείς να επιβάλεις μέσα σου την λογική, το τί είναι σωστό να γίνει και κοιτάζεις πώς να χειριστείς σωστά κάποιες καταστάσεις προκειμένου να δοθούν λύσεις σε ζητήματα αισθηματικά! Η πικρία είναι αρκετά έντονη, για μία σχέση που έχουν δημιουργηθεί κάποιες αποστάσεις … Έρωτας μέσα από γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άνθιση έρχεται στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα αφού η σύνοδος Ήλιου – Δία προσφέρει αυτή την τυχερή στιγμή που τόσο περιμένεις, για να λάβεις κάποια έξτρα χρήματα. Στα επαγγελματικά ευνοούνται διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ο Ήλιος και ο Δίας στον απέναντί σου στον Κριό, ευνοούν την συνειδητοποίηση της οριστικής αποδέσμευσής σου από το παρελθόν και ίσως σε αυτό βοηθήσει μια καινούρια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τάσεις θεαματικής εξέλιξης. Φρόντισε να επιλέξεις σωστά και να θυμάσαι ότι είναι καλύτερα να περιμένεις παρά να κάνεις τα ίδια λάθη. Οι ερωτικές επιτυχίες αυξάνονται, σε αυτό βοηθά και η Αφροδίτη από τους Διδύμους! Καλό όμως είναι να σκεφτείς και τα πρακτικά σου ζητήματα, τα οικονομικά σου θέματα και κλείσε όσες εκκρεμότητες μπορείς , τώρα που νιώθεις ικανός και ενισχυμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα του Πάσχα σε βρίσκει σε ανέμελη διάθεση για τα αισθηματικά αλλά και με την επιθυμία να ζήσεις μία περιπέτεια που θα σε ανανεώσει! Ένα ταξιδάκι με το σύντροφο, ή μία συζήτηση που θα σας δώσει λύσεις στα προβλήματα της σχέσης είναι μέσα στο μενού της εβδομάδας. Για σένα που είσαι χωρίς σύντροφο αξιοποίησε τη σύνοδο Ήλιου – Δία που βοηθά σημαντικά στο να καλωσορίσεις ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ταχύτατοι αναμένονται οι ρυθμοί στα επαγγελματικά, όμως δεν λείπουν και οι κόντρες και οι διαξιφισμοί, προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους και διπλωματικούς τόνους! Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι με γεμάτο πορτοφόλι και πιο χαλαρός για να μπορέσεις να περάσεις ήρεμα τις ημέρες του Πάσχα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα του Πάσχα μπορεί να είναι αρκετά θετική, αρκεί να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις στο σπίτι, με τα οικογενειακά πρόσωπα αλλά και με το εργασιακό σου περιβάλλον. Επίσης, φρόνιμο είναι από την πλευρά σου να μην προβείς σε ανακατατάξεις που θα επηρεάσουν ή θα φέρουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σου τομέα. Στον τομέα των σχέσεων είναι καιρός να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σου. Η οικογένεια εξακολουθεί να είναι ο κύριος λόγος μιας δικής σου αναβλητικότητας, που περιορίζει κατά κάποιο τρόπο τις άλλες σου δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, ξυπνά το ερωτικό ένστικτο, το πάθος, την ζήλεια, την ανάγκη για διεκδίκηση ενώ μπορεί να πιέσεις λίγο παραπάνω τις καταστάσεις για να πάρεις αυτό που θέλεις από το σύντροφο! Προσοχή στους ερωτικούς πειρασμούς που ελλοχεύουν για να σε βάλουν σε μπελάδες. Μία ερωτική περιπέτεια για σένα που είσαι ελεύθερος, δεν θα έχει εγγυήσεις για ένα σταθερό μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος Ήλιου – Δία στον Κριό βελτιώνει αισθητά το κλίμα στην εργασία σου και λαμβάνεις ικανοποίηση, βλέποντας πως οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο! Στον οικονομικό τομέα αναμένονται καλές στιγμές, με έξτρα έσοδα που θα σε ανεβάσουν.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία επιτυχημένη εβδομάδα ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Τοξότη με την πιθανότητα να εντυπωσιαστείς από μια γνωριμία. Μην βιαστείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί είναι μάλλον σίγουρο, ότι ο ενθουσιασμός σου δεν θα κρατήσει για πολύ. Η αλλαγή που περιμένεις στη ζωή σου είναι κάτι πιο σύνθετο από μια απλή αισθηματική ή επαγγελματική ανανέωση. Τώρα όμως που η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, έχεις πιο ελεύθερο πεδίο, είτε να εγκαταλείψεις μια άκαρπη σχέση, είτε να επιδοθείς σε μια πιο προσοδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από την Τρίτη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, προσφέροντας ευκαιρίες αισθηματικής ανανέωσης! Οι ημέρες του Πάσχα ευνοούν πολύ τον ερωτικό τομέα, αν είσαι σε σχέση περνάς απίστευτες τιμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος για τα οικονομικά δεν λείπει, ενώ είναι πολλές οι εκκρεμότητες που πρέπει τώρα να τρέξεις και να καλύψεις! Στα επαγγελματικά σου αξιοποιώντας το δημιουργικό σου πνεύμα, αλλά και κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν, μπορείς να αναμένεις θετική έκβαση στα σχέδιά σου.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα του Πάσχα σε βρίσκει ιδιαίτερα ικανοποιημένο σε θέματα που αφορούν την εργασία σου! Μην υποτιμάς ωστόσο το γεγονός ότι σου είναι απαραίτητες και αναγκαίες κάποιες συνεργασίες, φρόντισε να μην προκαλείς την δημιουργία αντιπάλων. Η ευσυνείδητη και πειθαρχημένη εργασία, θα σου ανοίξει διαύλους προόδου και ανάπτυξης της δουλειάς σου! Ο Ερμής από τον Ταύρο σε βοηθά να είσαι αποτελεσματικός , σε κάθε απόφαση που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα . Τακτοποίησε εκκρεμότητες τώρα που μπορείς !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντικό είναι αυτή την εβδομάδα να μην παραμελήσεις τον σύντροφό σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για την εργασία σου, με τον Ερμή από τον Ταύρο, μία όμορφη συνάντηση ή ακόμα και ένα ταξιδάκι θα σας επέτρεπε να ξεδιπλωθείτε και να νιώσετε όμορφα. Αν είσαι χωρίς σχέση, φαίνεται ότι σταδιακά φουντώνουν συναισθήματα για έναν έρωτα από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα επαγγελματικά σου, έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις κάποιες προτάσεις, αλλά και να κάνεις κάποιες επιλογές που θα είναι προς συμφέρον σου! Στα οικονομικά αναμένονται θετικές ημέρες, οι απολαβές σου θα σε ικανοποιήσουν!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την εβδομάδα του Πάσχα, θα πρέπει να αποφύγεις την εριστική διάθεση με ανθρώπους που βρίσκονται συναισθηματικά κοντά σου. Μην αφήνεις τα αισθηματικά προβλήματα, να επηρεάσουν την διάθεσή σου αλλά προπάντων την δημιουργικότητά σου! Γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι τα ενδιαφέροντάς σου έχουν αλλάξει και ότι οι πραγματικές επιδιώξεις σου δεν είναι πια τόσος δεμένες με το παρελθόν. Μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους άλλους, να απαλύνεις παρεξηγήσεις, να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και γενικότερα να αποκτήσεις καλύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες για το επαγγελματικό σου μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι γκρίνιες και τα παράπονα δεν λείπουν στα αισθηματικά και αυτό προκύπτει γιατί εσύ είσαι σε περίοδο κούρασης και υπεραναλύεις το κάθε τι , με αποτέλεσμα να αρπάζεσαι εύκολα! Το σίγουρο όμως είναι ότι η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων, ότι θα αναγεννήσει την αισθηματική σου ζωή και μπορείς να περιμένεις ένα όμορφο Πάσχα με φλερτ, ερωτική ικανοποίηση και όμορφες εκπλήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου η επαγγελματική κούραση δεν λείπει, γιατί πρέπει ταυτόχρονα να τρέξεις για πολλά πράγματα και να διευθετήσεις πολλές υποχρεώσεις! Η εβδομάδα όμως μπορεί να φέρει μία σημαντική επαγγελματική πρόταση ή ακόμα και μία συνεργασία που θα σε ανεβάσει πολύ!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα χρειάζεσαι ακόμα λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς σε κάποια νέα δεδομένα. Εστίασε σωστά σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και απόφυγε να εκτεθείς στα αισθηματικά σου. Εκεί θα προκύψουν αλλαγές, που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα και θα φέρουν κάποια εμπόδια στην ανάπτυξη, ή στη συνέχιση μιας σχέσης. Αν κάνεις υπομονή θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση η οποία επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες και όχι από τη θέληση του συντρόφου, ή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Οικονομικά το κλίμα παραμένει ρευστό γι αυτό και εσύ παραμένεις συντηρητικός στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα τρώγεσαι με τα ρούχα σου, παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και ξεστομίζεις λόγια που δεν θα έπρεπε, θίγοντας καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για κατηγορώ και παράπονα, είναι κρίμα να χαλάσεις το κλίμα των ημερών! Αν είσαι χωρίς σχέση, φρόντισε να μην κολλάς σε καταστάσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σημαντική οικονομική ευκαιρία έρχεται να προσφέρει άνθιση, πρόοδο και σταθεροποίηση! Επιτέλους ο οικονομικός τομέας βαίνει στους ρυθμούς που θα ήθελες. Στα επαγγελματικά λαμβάνεις νέα που σε χαροποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ