Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (3/4 - 9/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το τετράγωνο Ερμή Πλούτωνα στις 3/4 θα φέρουν δολοπλοκίες, κουτσομπολιά και παρασκήνια. Τα λόγια στάζουν δηλητήριο!

Την Δευτέρα στις 3 Απριλίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, συγκρούεται με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου , σχηματίζοντας την δυσμενή όψη τετραγώνου από την μηδενική μοίρα!

Με το Τετράγωνο Ερμή Πλούτωνα παρατηρούμε:
  • Έξαρση κουτσομπολιού
  • Επίμονες Αρνητικές Σκέψεις
  • Δολοπλοκίες
  • Τάσεις χειραγώγησης
  • Σκληρές λεκτικές αντιπαραθέσεις όπου ο καθένας θα θέλει να επιβάλει τους όρους και τους κανόνες του!
  • Ισχυρή Μνήμη
  • Αποκαλύψεις
Προσοχή αυτά τα 4 Ζώδια: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του α' δεκαημέρου ιδιαίτερα όμως όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από την 0-2ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη σας

♈ Κριός

Γενικά

Ο Απρίλιος ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Κριέ, με τρόπο διαφορετικό και ήδη από την έναρξή του διαφαίνεται ότι θα διαφέρει σε πολλά συγκριτικά με τους μήνες που πέρασαν. Ο Δίας προχωρά στο ζώδιό σου και καθορίζει προτεραιότητες και ενέργειες που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου . Η Πανσέληνος στις 6 στον άξονά σας με τον Ζυγό, φωτίζει αθέατες επιθυμίες, επιδιώξεις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές και είναι πιθανό να ζήσεις κάποιες αισθηματικές αναταράξεις. Ο Άρης από τον Καρκίνο φροντίζει να απομακρύνει την πίεση που ζήσατε το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία χαλά τις ισορροπίες στα προσωπικά – αισθηματικά σου! Πληγώνεται ο εγωισμός σου και θυμώνεις, εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς που έχει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πριν βιαστείς να πάρεις καταστάσεις προσωπικά, δώσε μία πίστωση χρόνου, γιατί οι συμπεριφορές και οι αντιδράσεις της περιόδου, χαρακτηρίζονται από παρορμητικότητα και λάθη !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά δεν λείπουν αυτήν την εβδομάδα, ενώ το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και οι θετικές γωνίες που σχηματίζει με τους υπόλοιπους πλανήτες, σου δίνουν τα εχέγγυα για μία καλύτερη οικονομική πορεία!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου και προβάλει τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Η αισθηματική σου ζωή έχει αποκτήσει ενδιαφέρον, ενώ η οικογένεια καταφέρνει να ισορροπήσει τις αντιθέσεις που την επηρέασαν στο πρόσφατο παρελθόν. Επιτρέψτε στους άλλους να σε πλησιάσουν, άλλαξε τακτική στην εργασία για να πετύχεις τους στόχους σου και βάλε τώρα τα θεμέλια των νέων σου επιδιώξεων, καθώς ο Ερμής συγκαταλέγεται στους συμμάχους σου . Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει μια μικρή επαγγελματική αναστάτωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα, γλυκαίνει το κλίμα της προσωπικής σου ζωής και θα κατανοήσεις ότι αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο και δείχνοντας μία πιο ανοιχτή και εγκάρδια διάθεση, μπορείς να έχεις στο πλευρό σου αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού εντείνει το στρες για ζητήματα εργασιακά, ενώ νιώθεις κατά κάποιο τρόπο αδικημένος από το υπάρχον κλίμα στην δουλειά! Η επινοητικότητά σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να διαλευκάνεις το κλίμα! Στα οικονομικά είσαι εν αναμονή σημαντικής ανταπόδοσης.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Άρης στον Καρκίνο πλέον, σου υπενθυμίζει τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, οι οποίες δεν είναι λίγες και πράγματι σε αγχώνουν. Η Πανσέληνος στον Ζυγό την Πέμπτη τονίζει την γοητεία και τις κοινωνικές πτυχές της ζωής σου . Είναι κατάλληλη περίοδος να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιττό και από ότι σε ταλαιπώρησε. Οι άλλοι είναι πιο δοτικοί απέναντί σου , αλλά καλό είναι να μάθεις και πώς να τους ζητάς χάρες. Ταξίδια και μετακινήσεις αποδίδουν αν έχουν προετοιμαστεί σωστά και αν εξυπηρετούν κάποιο κοινό συμφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα, είναι εβδομάδα «σταθμός» για τα αισθηματικά σου, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα πυροδοτήσουν το πάθος και τώρα είναι που θα γίνει μία νέα αρχή στον αισθηματικό τομέα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σκληρή δουλειά θα πιάσει τόπο, έστω και αν απελπίζεσαι ή αγχώνεσαι! Αυτή την εβδομάδα είναι η ώρα να θέσεις τους όρους και τους κανόνες σου προκειμένου να πετύχεις πράγματα που θέλεις! Στα οικονομικά σου, είσαι αρκετά ζορισμένος και τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός…!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Απρίλιος ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιό σου, γεγονός που σε γεμίζει ενέργεια και φιλοδοξίες. Η Πανσέληνος της Πέμπτης μπορεί να αλλάξει λίγο το σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής. Προσέξτε τα λόγια και τις ενέργειές σου καθώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να κατανικήσεις τον έμφυτο παρορμητισμό σου και να κυριαρχήσεις στην ευαισθησία σου για να είσαι ψύχραιμος και εύστοχος στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα μουρμούρας αναμένεται στα αισθηματικά, θέλω την προσοχή σου όμως, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε έντονη γκρίνια, θεωρώντας δεδομένη την κατανόηση και την υποχώρηση του συντρόφου σου και λίγο αργότερα να κατανοήσεις το σφάλμα σου! Αν δεν έχεις σχέση, θυμώνεις με κάτι που μαθαίνεις για πρόσωπο του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι μαχητικός και δεν το βάζεις κάτω στα επαγγελματικά … όμως υπάρχουν εξελίξεις στις συνεργασίες σου που σε θυμώνουν. Στον οικονομικό τομέα βγαίνουν αρκετά οικογενειακά έξοδα που σε αποσυντονίζουν.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, συμμάζεψε αυτή την εβδομάδα την απαισιοδοξία σου, θυμήσου ότι οι προοπτικές που σου ανοίγονται είναι πολύ καλές και δεν είναι και λίγες, προσπάθησε λοιπόν να μην δραματοποιείς τις καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 βοηθά τα αισθηματικά σου , φέρνει νέες χρήσιμες γνωριμίες και νέες δραστηριότητες. Ο Άρης από τον Καρκίνο σου αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο, ή θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτύχεις έναν στόχο σου . Οικονομικά, απόφυγε τα έξοδα που δεν ωφελούν και μην γίνεσαι ανταγωνιστικός όταν θεωρείς ότι κάποιοι σε προκαλούν σκόπιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατακτάς έναν ερωτικό στόχο αυτή την εβδομάδα και η ψυχή σου γεμίζει με συναισθήματα ικανοποίησης. Μία είδηση, μία συνάντηση ή ένα νέο στα ερωτικά, θα σου δώσει μεγάλη έκπληξη και χαρά! Αν είσαι σε σχέση, είναι καιρός να προγραμματίσεις μία απόδραση με το ταίρι σου, θα σας κάνει καλό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για επαγγελματική προβολή, αλλά και για να λάβεις κάποια έξτρα χρήματα στα χέρια σου! Στα οικονομικά μπορεί να λειτουργήσεις κάπως άτσαλα και επιπόλαια!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται κάποιοι εκνευρισμοί, ενώ η συμπεριφορά σου γίνεται αρκετά εριστική! Προσπάθησε να αποφύγεις το ρίσκο στα οικονομικά, είναι καλό να αναβάλεις για αργότερα κάποιες αγοραπωλησίες ή επενδύσεις που έχεις κατά νου! Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση δεν σε ικανοποιεί, όμως δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, στην ουσία η δική σου ψυχολογία δεν είναι καλή αυτό τον καιρό! . Η Πανσέληνος στον Ζυγό όμως φέρνει καλές ευκαιρίες στα οικονομικά και βοηθά, στη μικρή έστω, αύξηση του εισοδήματός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα κάνει το ταίρι σου να σου εκδηλωθεί συναισθηματικά και να σου ανοίξει τα φύλλα της καρδιάς του! Σε προειδοποιώ όμως, ότι εσύ αυτό τον καιρό δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα και τρώγεσαι διαρκώς με τα ρούχα σου, με αποτέλεσμα να «αποπαίρνεις» όποιον κάνει κίνηση για να σου δείξει συναισθήματα ή και θαυμασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά ηρεμεί και από αυτή την εβδομάδα ευνοούνται συζητήσεις και συμφωνίες, που μπορείς να προχωρήσεις επιτυχώς και με σταθερότητα! Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στα χέρια σου και έχεις μεγαλύτερη άνεση για να ελιχθείς.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου φωτίζεται από την Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Φρόντισε τον εαυτό σου , απόλαυσε τη φροντίδα των ανθρώπων που σε αγαπούν και μοίρασε χαμόγελα αισιοδοξίας. Με τον Άρη από τον Καρκίνο και την Αφροδίτη από τον Ταύρο, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και έχεις υψηλούς στόχους. Αποφύγετε έξοδα που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου και κάνε ευχάριστες σκέψεις για το μέλλον. Κάποια συνεργασία, ή οι επαγγελματικές σου σχέσεις χρειάζονται προσοχή και εποπτεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα λόγω της Πανσελήνου που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο! Βρίσκεται σε κόντρα το «εγώ» με το «εμείς» έτσι εκδηλώνονται πολλά εγωιστικά καβγαδάκια, που σε κάνουν να χάνεις την αρμονία και την γαλήνη στα ερωτικά! Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πετύχεις κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά, όμως αποθαρρύνεσαι γιατί δεν σου κάθονται όλα όπως τα είχες σχεδιάσει! Η εβδομάδα σε ευνοεί να κάνεις κάποιες βελτιώσεις στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο σκέψεων και συζητήσεων και σκέφτεσαι όλο και πιο έντονα μία αγορά ή μία επένδυση.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, είναι ο καιρός να κάνεις την προσπάθειά σου για να δείξεις στους ανθρώπους που σε αγαπούν την καλή σου πλευρά, αποφεύγοντα παρεξηγήσεις που είναι μάταιες ! Είναι αλήθεια πως στα αισθηματικά σου περνάς μία κρίση, ενώ δεν θα λείψουν και τα προβλήματα στην εξέλιξη μίας σταθερής συνεργασίας. Η Πανσέληνος της Πέμπτης προκαλεί ένα μικρό φάσμα ανικανοποίητου, αλλά η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς να εκτεθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μυστικά, παρασκήνιο, παράπονα και ένα ιδιαίτερα μυστήριο ή και αποκαλυπτικό κλίμα προκαλεί βάρος στον αισθηματικό τομέα. Προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις τον εαυτό σου και την σχέση σου με αρνητικές, καχύποπτες ή και ζηλόφθονες σκέψεις… Η Αφροδίτη από τον Ταύρο , σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, προσφέρει και κάποιες στιγμές γαλήνης και τρυφερότητας, αξιοποίησέ τες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε ένα νέο πλαίσιο και από αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις και να βρεις λύσεις για ζητήματα επαγγελματικά! Ο Δίας από τον Κριό αποτελεί τον «χορηγό» επαγγελματικής βελτίωσης και άνθισης. Στα οικονομικά αναμένονται καλύτερες μέρες, όμως η εβδομάδα είναι βοηθητική για τα χρήματα που θα σου έρθουν λίγο αργότερα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, χαλαρώνεις από τις ταλαιπωρίες του προηγούμενου εξαμήνου και οι συνθήκες γίνονται ευοίωνες. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού την Πέμπτη, αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό για σένα, γιατί σε βοηθά στην κοινωνική, αισθηματική και προσωπική σου ζωή. Διαπιστώνεις ότι οι άλλοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, ενώ νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου. Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σου, καθώς θα σκεφτείς τι πρέπει να αλλάξεις στη συμπεριφορά σου και πως! Η εργασία αποκτά την δέουσα προτεραιότητα και καλό θα ήταν να υπερασπιστείς το αντικείμενό σου .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι μία εβδομάδα που έχεις την ευκαιρία να καλύψεις το χαμένο έδαφος στα αισθηματικά, να πλησιάσεις το ταίρι σου και να χαλαρώσετε από τις εντάσεις που είχαν προκληθεί το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος από το Ζυγό, βοηθά στην εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα διαπραγματεύσεων για τα επαγγελματικά οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν μία καλή έκβαση, ενώ οι συνθήκες που προκύπτουν τώρα στα εργασιακά σε ικανοποιούν! Στα οικονομικά βγαίνουν άσκοπα και άτσαλα έξοδα που σου προκαλούν αναστάτωση.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Βελτιώνεται το κλίμα στην εργασία, ενώ η προσωπική σου ζωή επιστρέφει στα φυσιολογικά επίπεδα. Η Πανσέληνος της Πέμπτης θα σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις επιδιώξεις σου , το ρόλο σου απέναντι σε αγαπημένους ανθρώπους, ή ακόμα και απέναντι σε ότι αποκαλείς εσύ καθήκον. Ο Άρης διατρέχει τον απέναντί σας Καρκίνο και επιφέρει αλλαγές στην εργασία και κάποια κόπωση στις αισθηματικές σου επιδιώξεις. Αν καταλάβεις ότι ματαιοπονείς σχετικά, δώσε στον εαυτό σου το απαραίτητο άλλοθι για να κάνεις τις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος από το ζώδιο του ζυγού δημιουργεί κάποιους τριγμούς στην μόνιμη – σταθερή σου σχέση και ίσως νιώθεις ότι χάνεις τον προσανατολισμό από την πορεία που είχατε χαράξει μαζί! Αν δεν έχεις σχέση, είναι μία καλή ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να ανοιχτείς σε μία νέα γνωριμία που θα ξυπνήσει μέσα σου το πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα βγαίνει με ένταση και νεύρα, ίσως γιατί διαπιστώνεις ότι όλοι θέλουν κάτι από εσένα, αλλά στην επίμαχη στιγμή σε εγκαταλείπουν με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα. Στα οικονομικά ούτε κλαις, αλλά ούτε και γελάς.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Απρίλιος ξεκινά αρκετά περίεργα για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε, αφού διαπιστώνεις ότι παρόλο που έχεις έμφυτη την ανάγκη να νιώσεις συναισθηματική σταθερότητα και σιγουριά, τα δεδομένα δεν σε καλύπτουν, απεναντίας σου γεννούν την αμφιβολία και την επιφυλακτικότητα. Η Πανσέληνος της Πέμπτης σε παρακινεί να ετοιμάσεις κάτι επαγγελματικά, που θα μπορέσεις να «βάλεις μπροστά», μόλις οι δυσκολίες, τυπικές ή ουσιαστικές, περάσουν. Ο Δίας από τον Κριό ενισχύει την τύχη στην επικοινωνία και στις νέες σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ασταθές θα είναι αυτή την εβδομάδα το κλίμα στα αισθηματικά σου, κυρίως γιατί οι εναλλαγές στην δική σου διάθεση θα είναι έντονες. Τη μία τα λες «έτσι» την άλλη τα αλλάζεις τα λες «αλλιώς» και βρίσκεσαι σε μία σύγχυση για το τι πρέπει να γίνει για το μέλλον μίας ερωτικής ιστορίας . Πάρε το χρόνο σου και … μάζεψε το στόμα σου από μεγάλα λόγια !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά είναι ταχύτατοι και κουράζεσαι αρκετά όμως οι προσπάθειές σου αποδίδουν και σύντομα θα μπορέσεις να λάβεις και την πολυπόθητη οικονομική ικανοποίηση που περιμένεις εδώ και καιρό!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, από τις πρώτες κιόλας μέρες του Απριλίου είναι φανερό ότι πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να ανοίξουν καινούριοι δρόμοι και να μπει μία τάξη στη ζωή σου τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αισθηματικά, ευνοείσαι από την Πανσέληνο της Πέμπτης στον Ζυγό για να πλησιάσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και να του προσφέρεις την ασφάλεια που αποζητά. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε βοηθά να κερδίσεις σε μια μικρή, οικονομική διεκδίκηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα είναι η στιγμή που μπορείς να απομακρύνεις τους φόβους που φωλιάζουν μέσα στην ψυχή σου και που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς μία σχέση έτσι όπως θα την ήθελες … Οι φόβοι πολλές φορές μπορεί να συνδέονται και με το παρελθόν σου όπου τώρα καταφέρνεις και το αφήνεις πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε εγρήγορση, κάνεις επαφές, συμφωνίες που πιάνουν τόπο και αναπτερώνουν την ελπίδα, ενώ στα οικονομικά αναμένεται η υλοποίηση ενός σχεδίου γεγονός που θα σε χαροποιήσει!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ