Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

50 επίσκοποι της Ευαγγελικής Εκκλησίας επισκέφθηκαν την Ημαθία

50 επίσκοποι της Ευαγγελικής Εκκλησίας ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκεφτούν τους τόπους από τους οποίους πέρασε ο Απόστολος Παύλος και διέδωσε τον Χριστιανισμό.

Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες θρησκευτικές διαδρομές στην Ελλάδα γνωστή και ως "Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου".

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, οι 50 Επίσκοποι ξεκίνησαν την προσκυνηματική τους διαδρομή από τον τόπο που ο Απόστολος Παύλος έγραψε την «Επιστολή προς Θεσσαλονικείς». Είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα σημαντικότερα μνημεία της πόλης και να γνωρίσουν την ιστορία της.

Για τέσσερις ημέρες έχοντας ως σημείο αναφοράς τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν τη Βέροια, τους Μακεδονικούς τάφους στη Βεργίνα, τους Αρχαίους Φιλίππους και την Χρυσούπολη στην Καβάλα.

Συνέχισαν το ταξίδι τους για τα Μετέωρα, τους Δελφούς, την Αθήνα και την Κόρινθο. Αυτή η στοχευμένη κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα 12 γκρουπ Αμερικανών να επιβεβαιώσουν πως θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα από το Νοέμβριου 2023 και για όλο το 2024. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Επισκόπων και αρχηγό του fam trip αυτά τα γκρουπ είναι μόνο η αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ