Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο γήπεδο για τη Βέροια οι Unboxholics;

Aν είσαι gamer, αποκλείεται να μην ξέρεις τους Unboxholics.
Αλλά και να μην είσαι, κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζεις ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά κανάλια στο YouTube, με σχεδόν ένα εκατομμύριο συνδρομητές. Η φήμη των Unboxholics έχει ξεπεράσει τα όρια ενός απλού καναλιού στο YouTube και πολλές φορές αγγίζει την κοινωνία, όπως στο live stream που έκαναν το 2021 για την ενίσχυση των πυρόπληκτων σε Β. Εύβοια, Αττική, Πάτρα, Ρόδο, Αρχαία Ολυμπία, όπου και κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν 353.293,80€ από δωρεές των συνδρομητών τους.

Ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς, δύο δίδυμοι από την Αριδαία, έχουν ένα από τα μεγαλύτερα success stories τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με ένα site που κάνει απίθανα νούμερα σε επισκέψεις και ένα κανάλι στο YouTube τόσο δημοφιλές, που είναι σήμερα ένα από τα πιο δυνατά ελληνικά μέσα.

Αυτά τα παιδιά, λοιπόν, βρέθηκαν χθες (19/4) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας και παρακολούθησαν το παιχνίδι της Βέροιας με τον Αλμωπό Αριδαίας. Φυσικά, δεν ήρθαν να υποστηρίξουν την “Βασίλισσα”, αλλά την ομάδα της γενέτειράς τους Αριδαίας, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στον τόπο τους.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ