Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

SOS! Νίκη με Βάζελο, γιατί χανόμαστε - Ο Δερμιτζάκης σεβάστηκε τη Βέροια

Άλλη μια ήττα για τη Βέροια. Πραγματικά έχω χάσει το μέτρημα. Έχω την εντύπωση (αν δεν κάνω λάθος), πως στα τελευταία 9 ματς έχουμε 7 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Πιο χάλια δεν γίνεται! 

Η ήττα στον Πανσερραϊκό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη. Παίζαμε με τους πρωτοπόρους στις Σέρρες που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Αυτό όμως που δεν περίμενα να δω ήταν πως η Βέροια ήταν αρκετά ανταγωνιστική και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έφαγε δύο γκολ από στατικές φάσεις και εκεί τελείωσε το ματς. 

Να 'ναι καλά ο Δερμιτζάκης που χαμήλωσε τους τόνους μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, γιατί ο πίνακας θα έγραφε μεγάλο σκορ. Θα τραγουδούσαμε Χρύσπα, με τα εφτά μπαλάκια! Σεβάστηκε την πρώην ομάδα του ο «Στρατηγός Παύλος» και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά, πως τρέφει αισθήματα για τη Βέροια. Μετά το 2-0 έδωσε εντολή για πασούλες...

Σειρά έχει τώρα, ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' που στον πρώτο γύρο τον νικήσαμε στην Αθήνα. Μετά πάμε στον Μακεδονικό. Θεωρώ πως αν μαζέψουμε 4 πόντους από αυτά τα ματς θα είμαστε σχετικά καλά! Το ματσάκι κόντα στον Βάζελο είναι ζωής ή θανάτου. Δεν θέλω να σκεφτώ καν, τι θα γίνει αν χάσουμε...

7 σχόλια:

  1. Αν παρεις δυο ισοπαλιες με τους λαγους και το Μακεδονικο ειναι σα να πηρες διπλο στα Σερρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα δύο θα τα κερδίσει η Βέροια διότι εμφανίζει πολλά σημεία βελτίωσης στα δύο τελευταία παιχνίδια και οι γνώστες το παρατηρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Παναθηναϊκό ασσοβκαι διπλό με μακεδονικό με ψυχή βασίλισσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ δεν ξέρω. Με τον Ζαφείρ συνενοηθήκαμε να πιάσουμε τον Μάη. Κι επειδή είμαστε πολύ μπροστά, μου είπε οτι θα πιάσουμε τον Μάη του 2024

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι λαγοι junior θα φυγουν με το διπλο απο τη βεροια, θα παιξουν ολοι τους για να παρουν promotion και για μεταγραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν παρετε 4 βαθμους στα επομενα τεσσερα παιχνηδια με τους λαγους junior, Μακεδονικο, Λαρισα και Καλαμαρια τοτες να πατε στη παναγια Σουμελα να αναψετε 4 λαμπαδες.
    Μετρατε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ