Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σλααααατς» η σφαλιάρα - Η Βέροια κινδυνεύει

Κι εκεί που πήγαμε να πάρουμε τα πάνω μας, «σλααααατς» μια σφαλιάρα από τον Αλμωπό Αριδαίας (πλέον μας κερδίζουν και τα χωριά!), μας προσγείωσε απότομα. Και δεν είναι το πρόβλημα μόνο η ήττα, αλλά και η κακή εμφάνιση. Ελάχιστες ευκαιρίες, καθόλου δημιουργία και δίχως πάθος οι παίκτες. Με προβλημάτισε πολύ η ομάδα, καθώς περίμενα πως ήταν σε ανοδική πορεία. 

Φτου και από την αρχή. Το επόμενο ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή μέσα στην έδρα μας θα είναι ζωής ή θανάτου. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε το ματσάκι ακόμα και με μισό μηδέν. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Γιατί μετά από μια εβδομάδα πάμε στον Πανσερραϊκό που εκεί δύσκολα τα πράγματα, γιατί ο Δερμιτζάκης πάει τρένο για άνοδο με τις ευλογίες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και μετά έχουμε τον Παναθηναϊκό Β' στη Βέροια. 

Σ' αυτά τα τρία ματς αν καταφέρουμε και πάρουμε από 4 έως 6 βαθμούς θα είμαστε σχετικά καλά. Δεν σας κρύβω πως είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος. Η Βέροια κινδυνεύει να πέσει κατηγορία και θα φταίμε όλοι μας. Θα είναι καταστροφή μια τέτοια ιστορική ομάδα να κατρακυλήσει στα χωράφια της Γ' Εθνικής. Αχ, ρε «Βασίλισσα» που ήσουν πέρσι τέτοια εποχή και που είσαι σήμερα; Πως τα φέρνει έτσι η ζωή; Κρίμα!

27 σχόλια:

  1. Καλά εκτός που αυτά που γράφεις είναι βιτρίνα κακή,και απορώ αλήθεια γιατί έχεις λόγο εδώ νομιζωντας ότι λες κάτι και είσαι κάποιος,κοίτα το αυτό λίγο,συμβουλή φιλική....δε φταίμε όλοι μάστορα,μην χανεσαι,ο κόσμος πληρώνει 10€ εισιτήριο για να τον βρίζουν παίκτες,να τον ξεφτιλιζουν παράγοντες και να κερδίζουν μόνο αυτοί που χαμογελά στις φωτό,οπότε καλύτερα μην γράφεις σχόλια,κούρασες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως οπως τα λες. Ο κατασκοπος γραφει πισω απο την ανωνυμια διάφορα κι αντι να κανουν ενα ρεπορταζ επωνυμα και συγκεκριμενα και να μας πλήροφορησουν για ποιον λογο εφτασε η ομαδα εδω ριχνουν συστηματικα λαδι στη φωτια. Για την καταντια της ομαδας οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι φιλαθλοι που δινουν καθε φορα τα ωραια τους λεφτα για να βλέπουν αυτο το τσιρκο που δε θα μαθουμε και ποτε πως εφτασε να περιοδευει την πολη μας τελικα. Ολοι ξερουν δε μιλα κανεις ομως.

      Διαγραφή
  2. Ρε καλοπαιδο γιατί αυτό το υποτιμητικό σχόλιο με το χωριό, άκου να τώρα για να μάθεις να κάνεις σχόλια γιατι το έχετε παρακάνει,η μπάλα παίζεται στο χόρτο με παίκτες που είναι κι απο πόλεις όπως Λάρισσα Βέροια Θεσσαλονίκη και δεν είναι κακό να χάνεις απ'αυτά τα παιδιά και στο κάτω κάτω στις τάξεις της Βέροιας έχεις παιδιά και απο χωριά λοιπόν μην το κάνετε αυτό με το να λέτε απο χωριό χάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σσσσσσσσ...Παλι καλα που ο ηρακλης ειναι αδιαφορος και ο Αλεξης ως προσωπικοτητα θα μας δωσουν το τριποντο αλλα οταν θα παμε στα Σερρας θα τραγουδαμε χρυσπα στην επιστροφη παμε για το 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να συμπληρώσω στο σχόλιο που έκανα πρίν ο αντιπρόεδρος της Βέροιας νομίζω είναι απ'τον προφήτη Ηλία της Πέλλας η καταγωγή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μεγαλυτεροι παιχταραδες απο χωρια βγηκανε και στη Βεροια και παντου. Χωριο δε σε κανει ο πλυθησμος αλλα η νοοτροπια και φετος ειμαστε οχι απλως χωριο αλλα Ουγκαντα κανονικη. Ο αδιαφορος απληρωτος εδω και πολλους μηνες Αλμωπος επαιξε μια χαρα ποδοσφαιρο και οι δικοι μας κοιμηθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κύριος σωστά τα λές παράδειγμα ο Μίμης Παπαϊωάννου από Διαβατό ήταν ο Λουκάς Βύντρα και άλλοι για να μην κουράσω, τώρα το τί φταίει στη Βέροια πρώτα πρώτα είναι η διοίκηση που δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα της ομάδας, τους τα είπε ο Μαραγκός ότι τα αποδυτήρια δεν πάνε καλά δεν τον άκουσαν τους τα λένε άνθρωποι του ερασιτέχνη Βέροιας που έτρεξαν για την επανασύσταση της ομάδας καί που τώρα δεν εισακουγογονται, έχεις μία ακαδημία γιατί την έχεις μόνο για να παίρνεις χρήματα απο τους γονείς,για να παίξει κάποιο παιδί όταν έχει τα προσόντα πρέπει να έχει μπάρμπα στην Κορώνη και φράγκα στην τσέπη,δεν θέλω να πω ονόματα γιατί θα πσρεξηγηθουν πολλοί.

      Διαγραφή
    2. Τα ξερουμε τα ονοματα μην τα πεις γιατι η πολη ειναι μικρη και θα τα ακουσεις κι απο πανω. Το μεγαλυυτερο κακο το κανουν οι "μπαμπάδες" που θελουν σωνει και καλα να βγαλουν παιχταραδες τους γιους τους. Μην πας μακρυα. Ο αλλος ηθελε να φερει τον γιο 35 χρονων να παιξει στην ομαδα και του κακοφανηκε που τον εδιωξαν. Για τις ακαδημιες εχεις απολυτο δικιο. Και ταλεντο να εχει ενα παιδι αν δεν εχει το βισμα του δεν προχωραει. Οσο για τα αποδυτηρια αν υπηρχε διοικηση θα τα καθαριζε στο τσακ μπαμ. Βγαλανε γλωσσα τα πιτσιρικια σε φιλαθλους και σε ποιον αλλον δεν ξερω. Αλλα δε φταιν αυτοι βρηκαν και κανουν.

      Διαγραφή
    3. Σωστός είσαι όλοι το πήραν χαμπάρι οι μόνοι που δεν χαμπαριαζουν είναι η διοίκηση.

      Διαγραφή
  6. Έλα τώρα βλέπω και ο Πανσερραϊκός να δώσει το Χ, καλά έτσι περιμένεις να σωθείς αυτά τα ματς πως λέγονται μη ύποπτα αν όχι υποτιμητικό για την Βέροια μια ομάδα Πόλης με τόσους χορηγούς κρίμα και να παρακαλά να της δώσουν βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χωρίς να ξέρω στοιχεία από τις προπονήσεις, βλέποντας όμως τη σύνθεση με την οποία κατέβηκε η Βέροια στην Αριδαία πίστευα πως αν δεν νικούσαμε είχαμε σίγουρη την ισοπαλία. Είναι αλήθεια πως οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουν με πάθος. Τους βραχυκυκλώνει το άγχος; Θέλουν αλλά δεν μπορούν; Μπορούν αλλά δεν θέλουν; Μέχρι πρότινος πίστευα ότι αδικούν τον εαυτό τους, ότι δηλαδή έχουν ποιότητα. Τώρα πραγματικά προβληματίζομαι. Η ομάδα δεν κάνει ευκαιρίες επειδή δεν υπάρχει ένας επιθετικός μέσος πού να περνάει μπαλιές. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί οι τρεις παίκτες που διεκδικούν δεδουλευμένα τη στιγμή που είναι απαραίτητοι για την ομάδα να μένουν απέξω. Πίστεψαν μήπως μετά από δύο συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα ότι σωθήκαμε; Η χθεσινή ήττα ήταν κομβική και μακάρι να μην είναι καταδικαστική. Αν πέσουμε του χρόνου σίγουρα θα γίνουν αναδιαρθρώσεις και πολύ δύσκολα θα ξαναβγούμε στη β Εθνική. ΖΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη εσυ ηθελες να υποκυψουν στον εκβιασμο των τριων παιχτων που χωρις φιλοτιμο παραμονη του αγωνα εκαναν προσφυγη? Τι θα κερδιζες? Τιποτα. Τους υπολοιπους παιχτες τους σκεφτηκες καθολου τι θα σκεφτοταν αν πληρωναν τους 3 κι αφηναν απληρωτους τους 23?

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβες τι είπα έχεις χορηγούς που το χωριό όπως λένε κάποιο απ'αυτό που έχασε η Βέροια δεν έχει αυτά τα χρήματα που πηγαίνουν, κύριε Αποστολίδη όχι μόνο λόγια και κατηγορίες, αυτό και για άλλους προέδρους πιέστε βουλευτές των περιφερειών τώρα που έρχονται οι εκλογές να πείσουν τον εξαπατημενο ψεύτη υποκριτή Αυγενακη για να δώσει τα χρήματα τα οποία υποσχέθηκε ότι εάν πατήσουν γήπεδο οι ομάδες θα τα έδεινε,που είναι ρε ψεύτη υποκριτή Αυγενακη.

      Διαγραφή
  8. Η Αριδαία είναι κομωπολη.πρωην πρωτευουσα της επαρχίας αλμωπιας.της Αλμωπιας βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υποτιμά κανείς καμιά ομάδα απ'όποια περιοχή χωριό ή πόλη κι αν είναι, μόνο κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι λόγο πληθυσμού είναι ανώτεροι,το είπα και παραπάνω ότι από χωριά βγήκαν πολύ καλοί παίκτες την διαφορά την δείχνεις στο χόρτο.

      Διαγραφή
  9. Όχι δεν θα φταίμε όλοι μας, θα φταίει ο υπέρ μάνατζερ της ομάδας που τα έκανε όλα σκ@τ@, που διέλυσε την ομαδα, ο ανίδεος. Ο κοσμάκης δεν φταίει, δεν κάνει τις λάθος ενέργειες και επιλογές. Όχι οι επιτυχίες δικές του και οι αποτυχίες ολων μας. Αρκετά. Όπως έστρωσε να κοιμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφυγε αυτος αλλαξε ηπειρο δεν του καιγεται καρφι για τη Βεροια οπως δεν του καηκε και ποτε.

      Διαγραφή
  10. Στο Χόφενχαϊμ, ένα προάστιο 3.300 κατοίκων της πόλης Ζίνσχαϊμ του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης, εδρεύει ο ομώνυμος γερμανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που αγωνίζεται στην Μπούντεσλιγκα από το 2008. Ο πληθυσμός του προαστίου συνιστά "χωριό" με όλη τη σημασία της λέξη. Κανείς ωστόσο στην Ευρώπη δεν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για την Χοφενχάιμ, και όχι μόνο για την συγκεκριμένη ομάδα, προφανώς διότι "βλέπουν" με άλλα μυαλά το ποδόσφαιρο, από αυτά που περιφέρονται στα ελληνικά γήπεδα. Ακόμη και η έννοια του "ιστορικού σωματείου" μοιάζει με φράση χωρίς περιεχόμενο τις περισσότερες φορές. Η Αριδαία λοιπόν σαν "χωριό" δεν νομιμοποιείται να κερδίζει την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ, πολύ δε περισσότερο ο Αλμωπός να περηφανεύεται για την ιστορία του, μιας και σαν νεότευκτος σύλλογος ιδρύθηκε μόλις το 1926. Κατάσκοπε, καλά μυαλά, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα τσ@λουχίδικ@ μας για την Γερμανία.... Χωριό και χωριατη θεωρείς και την νοοτροπία που εχει κάποιος και την συμπεριφορά του... Συνέχεια προκαλούσαν και έβριζαν τους βεριωτες και όταν κάποιοι τους είπαν να ηρεμήσουν όρμηξαν για καυγά....

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο για την προκλητική συμπεριφορά των "χωρικών" της Αριδαίας. Δεν αξιοποίησαν την παραδειγματική συμπεριφορά των "πρωτευουσιάνων" της Βέροιας, που στις 7-11-2021 καθύβριζαν τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού επειδή διαμαρτύρονταν στον διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ στο 90', ενώ με την λήξη τους πρότειναν μεταξύ άλλων κοσμητικών επιθέτων, να επιστρέψουν στα ζεστά νερά του Πόζαρ.... Τώρα καταλάβαμε το χάσμα που χωρίζει τους "χωριάτες" από τους "πρωτευουσιάνους". Νάσαι καλά! Μην σταματάς να διασκεδάζεις...

      Διαγραφή
  11. Εκεί δεν ήταν πρόπερσι που μπούκαραν στα αποδυτήρια και έκλεψαν 120 ευρώ από το παντελόνι του Μαραγκού; Ποιος τα΄κλεψε; Όλοι Νέζναμ λέγανε. Αλλά δεν είναι χωριό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε μη δαγκασεις την γλώσσα σου γιατί θα δηλτηριαστης,σου έγραψα κάτι απάντηση δεν πήρα τα κλειδιά από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ποιός τα κρατά???????????

      Διαγραφή
  12. Κοιτάτε να σωθεί η ομάδα και όσο για συμπεριφορές είναι μήν κανείς για να μήν σε κάνουν γιατί ήμουν σ'όλους τους αγώνες και η προκλητική συμπεριφορά ήταν κι από κάποιους όργανομενους (φιλάθλους)της Βέροιας έβριζαν μανάδες σπίτια των παικτών του Αλμωπου όσο για την κλοπή επειδή κάποιο κωλοπαιδο έκλεψε τα λεφτά όμως έχω μία απορία τα αποδυτήρια όταν κλειδώνουν τα κλειδιά της φιλοξενούμενης ποιός τα κρατά, τώρα για τη φασαρία στην Αριδαία προκλήθηκε από κάποιους της Βέροιας που έβριζαν παίκτη του Αλμωπου κι αυτός τους έδωσε χαιρετισμούς του, τότε άρχισαν πάλι να τον βρίζουν ρωτά αν θες και τον κύριο Αποστολίδη που ήταν δίπλα, αυτόν που τα είχαν οι της Αριδαίας ήταν ο Γιουκουδης τους φιλάθλους δεν τους είχε πειράξει κανείς μέχρι τότε, τώρα ποιός είναι και ποιός φέρεται χωριάτικα είναι από ποια σκοπιά το βλέπει ο καθένας, τέλος να πω πρωτευουσιανος είμαι αλλά δεν βρίζω κανέναν αν δεν με προκαλέσει και προ πάντων όχι μανάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποκλίνομαι στη ψυχραιμία, στη μετριοπάθεια καί στην διάθεση ανάδειξης των πραγματικών γεγονότων. Μία ηχηρή αποδοκιμασία της προσέγγισης τού "κατασκόπου", πού δεν τον ενόχλησε η ήττα στην Αριδαία αλλά ο "χωριάτης" νικητής.

      Διαγραφή
    2. Ποιον να ρωτήσουμε;;;;;;; Αυτόν που μαζί με τον γιο του σε κάθε αγώνα βριζουν κ προκαλούν;; Αλλά φεύγουν πάντα στο 88' για να γλυτώσουν;;;;

      Διαγραφή
    3. Σωστός είσαι δεν κοιτάμε την καμπούρα μας βλέπουμε των άλλων.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ