Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανέτοιμο για τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας - Συγκρότησε Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στην Ελιά


Δράσεις με σκοπό την επιστροφή της έδρας στην Ημαθία
Στη συγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου 2023 το ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά.


Την εκδήλωση συντόνιζε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, Σάββας Τσιχλακίδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα, με αποτέλεσμα να γεμίσει η αίθουσα της Ελιάς. «Σήμερα στέλνουμε το μήνυνα της ενότητας», είπε, συμπληρώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει την δύναμη και μπορεί ξανά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα.


Στις δράσεις που πρέπει να συντονιστούν αλλά και στους άξονες που πρέπει να κινηθεί η επιτροπή και στον σκοπό συγκρότησής της, αναφέρθηκε ο Χάρης Μελίδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος τομέα του οργανωτικού για την Κεντρική Μακεδονία και την Ημαθία.

Όπως είπε ο κ. Μελίδης, πρέπει να δημιουργηθεί κλιμάκιο που θα απαρτίζεται από υποψηφίους βουλευτές, μέλη της κεντρικής επιτροπής, της επιτροπής εκλογικού αγώνα κτλ και να συντονιστούν επισκέψεις σε τοπικούς φορείς και δημόσιες υπηρεσίες, με στόχο την διανομή του υλικού του ΠΑΣΟΚ και η επικοινωνία των θέσεών του.


Επίσης, θα πρέπει όπως είπε να πραγματοποιηθούν θεματικές εκδηλώσεις σε κάθε δήμο της Ημαθίας, να οργανωθούν τα εκλογικά κιόσκια -έχει ήδη δρομολογηθεί το άνοιγμα τεσσάρων γραφείων/εκλογικών κέντρων του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, σε Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα και Ειρηνούπολη.

Τέλος, θα πρέπει να καταγραφούν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι που θα στελεχώσουν και τα 289 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ημαθία, ώστε να διαφυλαχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Η έδρα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιστρέψει στον νομό και θα επιστρέψει», τόνισε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Χάρης Μελίδης.


Στον σκοπό συγκρότησης της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και τα μέλη που μπορούν να την απαρτίζουν, αναφέρθηκε στη συνέχεια ο Σάββας Τσιχλακίδης. Όπως είπε, αντικείμενο της επιτροπής θα είναι ο προγραμματισμός, ο οργανωτικός σχεδιασμός και ο συντονισμός δράσεων στην Ημαθία, όπως εξορμήσεις κλιμακίων, επισκέψεις κτλ. για την πολιτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και την προβολή του πολιτικού προγράμματος.

Στόχος της, όπως είπε, είναι η εξωστρεφής δράση του κινήματος, η παρουσία και η παρέμβαση σε κάθε δήμο και περιοχή, με την διανομή φυλλαδίων και υλικού του κόμματος. Στάθηκε και στην σημασία της παρουσίας εκλογικών αντιπροσώπων σε κάθε εκλογικό τμήμα της Ημαθίας, ως έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της Επιτροπής.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιχλακίδης παρουσίασε τους 6 υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, με τους Ολυμπία Αποστόλου, Θανάση Δέλλα, Τάσο Σιδηρόπουλο και Νίκο Τσιαμήτρο να ανεβαίνουν στο βήμα για μια σύντομη τοποθέτηση ή χαιρετισμό.


Επίσης, κλήθηκαν από τον κ. Τσιχλακίδη και απηύθυναν χαιρετισμό οι τρεις πρώην Δήμαρχοι Βέροιας, Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.


Λόγω ασθένειας απουσίαζε ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Ασλάνογλου, ο οποίος και θα ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Μπάμπης Γκιόνογλου, ενώ παρέμβαση έκανε και ο γραμματέας της Τ.Ο. Βέροιας Παντελής Ζωγράφου.

Δείτε φωτογραφίες:






























































19 σχόλια:

  1. Ειναι ολοφανερο δια γυμνου οφθαλμου στους εχοντες πολιτικη πειρα και εμπειρια οτι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.Αυτο που παιζετε ειναι το μελλον των δημοτικων εκλογων και μια ερχομενη αναδειξη του νεου υποψηφιου δημαρχου.Καθως και η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ πολιτικων γονων των γνωστων μαθουσαλων της πολης,μεσο πολιτικων συμμαχιων.Κριμα που καποιοι ΑΠΟΛΙΤΙΚ δεν το βλεπουν εκτος και αν το κανουν οποτε......Τελος για αλλη μια φορα το γνωστο νεκροταφειο ελεφαντων,οσο και αν προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο καποιοι φερνοντας για πρωτη φορα τα παιδια τους επειδη ηθελαν χειροκροτιτες.Η οικονομικη και πολιτικη διαπλοκη της πολης δυστυχος ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το αποτελεσμα θα φανει συντομα σε ολα αγαπητοι,ας πουμε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσαμε.....
    Πάλι γέλια θα εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ντροπή της ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πετσέτες για τον ιδρώτα μη ξεχάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύναξη συνταξιούχων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε τρίτοι δεν θα βγουν στην Ημαθία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ θα κοντραρει στα ίδια το ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία και οι Συριζαιοι το ξέρουν και τρέμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΡΑΤΕ ΑΞΙΟΣ.ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΤΟΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει να πέσει κλάμα την ημέρα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τελευταιος γελαει καλυτερα λεει η παροιμια!

      Διαγραφή
    2. Ναι ομως οσοι υπηρετησαν την στρατιωτικη τους θητεια εκει που πρεπει στον Εβρο,εμαθαν και μια αλλη παροιμια Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  11. Ενώ στο Σύριζα που μαζεύονται 25 άτομα ειναι όλοι φοιτητές θέλετε να μας πείτε.. άντε σοβαρευτείτε λίγο μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανυπομονώ πότε θα βγώ στη συνταξη να πάω κι εγώ σε μια συνάντηση του ΠΑΣΟΚ ή πως το λένε σήμερα :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας πονάει ακόμη το ΠΑΣΟΚ κ δεξιούς κ Συριζαίους….και οι δυο θα πέσετε στα 4 παρακαλώντας το ΠΑΣΟΚ για στήριγμα.Σκούξτε όσο θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούνε Αντρέας Παπανδρέου και τρέμουν ακόμα

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή εσύ ως Πασοκος είσαι υπερήφανος που το πασοκ κατάντησε να είναι δεκανίκι της δεξιάς και του Σύριζα?
      Και όχι, δεν μας πονάει καθόλου που έχουμε μια π....να να την κάνουμε συγκυβέρνηση....

      Διαγραφή
  14. ela gianopoule na dhs pou epese h dikeosini!!!!
    kai ta bouzoukia anigoun mono to sabato
    h benzini les kai agorasis ikopedo sthn ekali
    reyma ------mhn ksexasis thjn lampa anixti.....
    trofima?///kapos etsi den tha iparxi xolisterini
    telika::::
    ολοι την ζημια την πλυροσε αγροτης εργατης συνταξιουχοι και δανειοληπτες
    γιατι να μην βγει το πασοκ ?ξαρουν οι αλλοι να χειρειζονται εκτακτεσ καταστασης καλητερα?πιγεναμε στο περιπτερο περναμε ενα περιοδικο και μασ διναν δωρο και ενα aircontision μπορει και κανα ψυγειο ,και τωρα τα ψυγεια τα ποιο πολλα πεντε πραγματα εχουν μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ολισθημα του ΚΙΝΑΛ και των πρωτοπαλικαριων με αξονα τον Βενιζελο Λοβερδο κτλ καταδικασε το ΠΑΣΟΚ να πασχιζει για την τριτη θεση...και ακομα αυτοι βρισκονται εκει ετοιμοι να μεταπηδησουν στην γαλαζια στεγη με μπροσταρη τον Μιχαλακη Χρυσοχοιδη...καλο ταξιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ