Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο+Πρωτομαγιά στη «Φίνα-Κότα»: Με σούβλες, κεμπάπ και πολυτελείας κότα

Πρόκειται για τον κορυφαίο γευστικό προορισμό της Ημαθίας. Βρίσκεται στο Μακροχώρι και έχει γίνει η νούμερο ένα επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν το κεμπάπ που λιώνει στο στόμα και την πιο νόστιμη κότα της Βέροιας.

Αφού, λοιπόν νιώσεις άνετα στον χώρο του, έρχεται η απόλαυση. Μιλάμε για πιάτα που δεν θα βρεις σ' άλλη ταβέρνα. Με ποικιλίες τυριών, ολόφρεσκες σαλάτες, μαμαδίστικα μεζεδάκια, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και μετά πηγαίνουμε στο κυρίως πιάτο. Κότα, λες και τρως γλυκό!

Κάθε Κυριακή Κεμπάπ, να γλύφεις τα δάχτυλά σου και Κοκορέτσι, πεντακάθαρο και καλοψημένο. Η «Φίνα-Κότα» μας περιμένει και την Δευτέρα Πρωτομαγιά για ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των γεύσεων!

Τα πάντα όλα και σε καλή τιμή! Ναι αυτή είναι η «Φίνα Κότα» στο Μακροχώρι και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε από κοντά. Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Βέροιας, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου γιατί είναι φίνα και ωραία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ