Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Ψιψίκας-Τερτιβανίδης» μας ψήνει τα ψάρια για την Κυριακή των Βαΐων


Κάντε τις παραγγελίες σας στο 2331064261
Το έθιμο προστάζει την Κυριακή των Βαΐων να τρώμε ψάρι. Και από πού θα επιλέξουμε το ψάρι μας για την ημέρα αυτή; Μαι φυσικά από τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη», το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας, που όχι μόνο έχει την μεγαλύτερη ποικιλία και τις πιο χαμηλές τιμές αλλά θα μας ψήσει τα ψάρια που θα επιλέξουμε και θα μας τα έχει έτοιμα για την Κυριακή των Βαΐων, την ώρα που επιθυμούμε.

Παρασκεύη και Σάββατο, το ιχθυοπωλείο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» θα είναι ανοιχτό και θα περιμένει τις παραγγελίες σας για τα ψάρια που θέλετε να σας ψήσει την Κυριακή των Βαΐων. Περάστε από το ιχθυοπωλείο στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 18, ή κάντε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο 2331064261 και αφήστε τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» να αναλάβει το γιορτινό Κυριακάτικο τραπέζι.

Φυσικά θα βρείτε και την πιο μεγάλη ποικιλία σε ολόφρεσκα νωπά ψάρια και θαλασσινά, σε τιμές που μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας μπορεί και προσφέρει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ