Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πορεία» για τον Αυτισμό στο κέντρο της Βέροιας


Ο Απρίλιος, εκτός από μήνας της Άνοιξης, είναι και ο μήνας που είναι αφιερωμένος στα άτομα που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού! Έτσι λοιπόν, μία ομάδα ωφελούμενων του Συλλόγου Τα Παιδιά της Άνοιξης, σε συνεργασία με παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, πραγματοποίησαν μια πορεία στο κέντρο της Βέροιας με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τον Αυτισμό. Κατά τη διάρκεια της δράσης αυτής όλοι μαζί μοίρασαν φυλλάδια και αυτοκόλλητα στους περαστικούς και στα μαγαζιά!

Μην ξεχνάμε, πως αυτές τις ημέρες στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια, λειτουργεί το πασχαλινό bazaar των Παιδιών της Άνοιξης, έως την Μ.Τετάρτη, 12 Απριλίου. Εκεί θα βρούμε πασχαλινές δημιουργίες όπως λαμπάδες, διακοσμητικά καλάθια και άλλα, που δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα παιδιά της άνοιξης» με την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτών.

 
Ωστόσο φέτος ανάμεσα στις λαμπάδες των εργαστηρίων θα βρείτε και εκατό ξεχωριστές - μοναδικές λαμπάδες που φτιάχτηκαν εξολοκλήρου από τους ωφελούμενους του κέντρου... από το φυτίλι μέχρι την διακόσμηση μέσω της ζωγραφικής.






1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να έχουν υποδομές, απασχόληση για τα άτομα με αυτισμό. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ