Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιες διαφορές έχουν οι τύποι φίλτρων νερού;

Όταν αποφασίσετε να πάρετε φίλτρα νερού, θα έρθετε αντιμέτωποι με το ερώτημα ποιον τύπο φίλτρου να προτιμήσετε. Όταν βρείτε την κατηγορία που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να την προμηθευτείτε για να έχετε καθαρό νερό στο σπίτι, φτάνει να έχει πιστοποιητικό από το N.S.F..

Πιστοποιημένες συσκευές φιλτραρίσματος μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σ’ αυτό το άρθρο, αναλύουμε τους διαφορετικούς τύπους φίλτρων νερού για ν’ αναδείξουμε τις διαφορές τους. Έτσι, θα κάνουμε την επιλογή σας ευκολότερη.

Μπουκάλι ή Κανάτα με Φίλτρο

Αρχικά, πολλοί επιλέγουν να μην επενδύσουν ένα μεγάλο ποσό για να πάρουν ένα σύστημα καθαρισμού του νερού. Εάν αναζητάτε μια οικονομική λύση, τότε ένα μπουκάλι ή μια κανάτα με φίλτρο νερού είναι μια καλή λύση αρκεί να είναι πιστοποιημένο. Η συγκεκριμένη συσκευή σας δίνει άμεσα αποτελέσματα, ενώ απομακρύνει μ’ επιτυχία τις βλαβερές ουσίες.

Ωστόσο, μια κανάτα με φίλτρο δεν είναι αρκετή για να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας ολόκληρης οικογένειας. Έτσι, είτε θα χρειαστεί να προμηθευτείτε πολλές, είτε θα πρέπει να τη γεμίζετε συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φτάνετε γρήγορα στο τέλος του ορίου ζωής του φίλτρου της, κι έτσι θα πρέπει να προμηθεύεστε συχνά ανταλλακτικά. Αυτό μακροπρόθεσμα ίσως σας κοστίσει πιο ακριβά από το να επενδύσετε σε κάποιο άλλο φίλτρο νερού.

Φίλτρα Νερού Βρύσης

Τα μικρά φίλτρα νερού βρύσης επιλέγονται από μερικούς επειδή στην αρχή είναι φθηνά. Όμως στα φίλτρα αυτά πρέπει να αλλάζονται τα εσωτερικά φίλτρα τους κάθε μήνα με αποτέλεσμα στο τέλος να κοστίζουν περισσότερο ενώ δεν προσφέρουν απόλυτα καθαρό νερό πέραν του ότι αφαιρούν λίγο τα μικρόβια.

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού άνω πάγκου αποτελούν αναμφίβολα μια απ’ τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Πρόκειται για μια συσκευή με μεγάλη αποτελεσματικότητα στο φιλτράρισμα του νερού. Η συσκευή τοποθετείται δίπλα στο νεροχύτη και συνδέεται απευθείας με τη βρύση. Το μεγάλο θετικό της είναι ότι διαθέτει διακόπτη για να επιλέγετε πότε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό. Τα πιστοποιημένα φίλτρα αυτά πρέπει να έχουν τουλάχιστον 800 γρ. ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα και πολλαπλές μεμβράνες με πόρους 0,1 micron έως 0,4 micron.

Τα φίλτρα νερού του συγκεκριμένου τύπου συνιστούν τη δημοφιλέστερη επιλογή.

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Τα πιστοποιημένα από το N.S.F. φίλτρα κάτω πάγκου είναι επίσης μια κορυφαία επιλογή για τον καθαρισμό του νερού από τις βλαβερές ουσίες. Μάλιστα, είναι τόσο αποτελεσματικά όσο είναι και τα πιστοποιημένα φίλτρα άνω πάγκου με 800 γρ. ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα. Η μόνη διαφορά τους είναι ο τρόπος σύνδεσης με το νερό. Τα φίλτρα κάτω πάγκου έχουν δική τους βρύση που πρέπει να περάσει μέσα από το νεροχύτη.

Εξαιτίας της τοποθέτησής τους, τα φίλτρα κάτω πάγκου πρέπει να τοποθετηθούν από κάποιον υδραυλικό. Επιπλέον, είναι μια απ’ τις επιλογές που απαιτούν μια αρχική επένδυση, παρόλο που θα κάνετε γρήγορα απόσβεση.

Γνωρίζοντας τις βασικές διαφορές μεταξύ των τύπων φίλτρων νερού μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας βάσει των αναγκών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φίλτρα νερού συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gr.camelotwater.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ