Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ποδοσφαιρομάνα» η Ημαθία - 5 ταλέντα στα δοκιμαστικά του Ατρομήτου

Επιλέγει την Ημαθία ο Ατρόμητος Αθηνών και κάλεσε πέντε ποδοσφαιριστές του Νομού για δοκιμαστικά. Διεκδικεί τη μεγάλη ευκαιρία ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Φιλίππου Μελίκης, Δημήτρης Νοβάκης.

Ο νεαρός που ανήκει στο δυναμικό της ομάδας της Μελίκης και είναι από του επίλεκτους στις Μικτές Ημαθίας, κλήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών για δοκιμαστικές προπονήσεις.

Πολύ δυνατό μήνυμα στέλενει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Φιλίππου Μελίκης, Φώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά στα παιδιά της ομάδας: “Συνέχεια να ανεβαίνετε… κι αν δεν βρείτε δρόμο… φτιάξτε!”.

Όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου Μανώλης Καψάλης, Κυριάκος Χαρισούδης και Γιώργος Ράικος θα ακολουθήσουν τον Νοβάκη στο ταξίδι, ενώ ο Υπέυθυνος ακαδημιών Πόλυς Χουρσουζίδης με προσωπικές του ενέργειες προώθησε και τον Βαγγέλη Φωτεινιά των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας.

2 σχόλια:

  1. Και ποιος είναι ο Ατρόμητος δηλαδή; Μια ομάδα της πλάκας στο πιο γελοίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και ποιοι είναι αυτοί οι υπεύθυνοι που σπρώχνουν τα παιδιά σε ομάδες της χαβουζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ